Matthias Jollenbeck signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til FC Augsburg.
    7'
    Offside! Victor Boniface (Bayer Leverkusen) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    10'
    Dommer Matthias Jollenbeck ser at linjemannen løfter flagget, og Bayer Leverkusens Jeremie Frimpong blåses av for offside.
    11'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 0 FC Augsburg
    Mål: Victor Boniface
    Målgivende: Amine Adli
    Mål! Bayer Leverkusen tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Victor Boniface på BayArena. Amine Adli sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    21'
    Jonas Hofmann
    Bayer Leverkusen angriper. Jonas Hofmann får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    FC Augsburg, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    27'
    Bayer Leverkusen 2 - 0 FC Augsburg
    Mål: Robert Andrich
    Målgivende: Jonathan Tah
    Mål! Bayer Leverkusen øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Robert Andrich på BayArena. Jonathan Tah var nest sist på ballen.
    27'
    Matthias Jollenbeck signaliserer et frispark til FC Augsburg på egen banehalvdel.
    31'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Tim Breithaupt ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    39'
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Arne Engels
    Ut: Tim Breithaupt
    Tim Breithaupt, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Arne Engels kommer inn for FC Augsburg.
    41'
    Skudd utenfor mål, FC Augsburg
    42'
    Robert Andrich
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Robert Andrich fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Matthias Jollenbeck tildeler FC Augsburg en corner. Arne Maier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    I Leverkusen slår Arne Maier en corner fra venstre.
    45'+1
    Offside! Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) er alene igjennom, men dommer Matthias Jollenbeck ser at linjemannen er oppe med flagget.
    45'+3
    Målsjanse til Bayer Leverkusen! Jonas Hofmann treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    50'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    52'
    Bayer Leverkusen angriper, men avslutningen til Jonas Hofmann går utenfor.
    53'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    55'
    55'
    Kan FC Augsburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    Niklas Dorsch
    Målsjanse! Niklas Dorsch (FC Augsburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Frispark for FC Augsburg på egen banehalvdel.
    59'
    I Leverkusen slår Arne Maier en corner fra høyre.
    60'
    Mål for FC Augsburg!
    Bayer Leverkusen 2 - 1 FC Augsburg
    Mål: Mert Komur
    Mål! Mert Komur reduserer til 2-1 på BayArena i Leverkusen.
    62'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Patrik Schick
    Ut: Amine Adli
    Xabi Alonso gjør dagens første bytte i Leverkusen, når han tar ut Amine Adli og setter inn Patrik Schick.
    63'
    Inn: Florian Wirtz
    Ut: Victor Boniface
    Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) gjør sitt andre bytte for dagen. Florian Wirtz erstatter Victor Boniface.
    63'
    Patrik Schick
    Patrik Schick (Bayer Leverkusen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Inn: Granit Xhaka
    Ut: Exequiel Palacios
    Bayer Leverkusen gjør sitt tredje bytte. Exequiel Palacios erstattes av Granit Xhaka.
    70'
    Inn: Piero Hincapie
    Ut: Alex Grimaldo
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) erstattes av Piero Hincapie.
    70'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    71'
    Sjanse til Bayer Leverkusen! Robert Andrich er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    72'
    Granit Xhaka
    Målsjanse på BayArena! Granit Xhaka fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    74'
    74'
    Inn: Sven Michel
    Ut: Phillip Tietz
    FC Augsburg bytter ut Phillip Tietz med Sven Michel.
    74'
    Inn: Pep Biel
    Ut: Mert Komur
    Bytte for FC Augsburg. Pep Biel kommer inn for Mert Komur på BayArena.
    74'
    FC Augsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Skudd på mål, FC Augsburg
    80'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    Matthias Jollenbeck tildeler FC Augsburg en corner. Arne Maier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Gult kort til FC Augsburg
    Felix Uduokhai
    Felix Uduokhai (FC Augsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Inn: Josip Stanisic
    Ut: Jeremie Frimpong
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Josip Stanisic, mens Jeremie Frimpong tar plass på benken.
    82'
    Florian Wirtz
    Målsjanse! Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    85'
    86'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men Matthias Jollenbeck blåser for offside på BayArena.
    87'
    87'
    Sjanse i Leverkusen! Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.