Mål! Karlsruher SC tar ledelsen 0-1 ved Lucas Cueto.
    Nadiem Amiri
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Nadiem Amiri fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Moussa Diaby
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Leverkusen. Moussa Diaby avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Amine Adli
    Målsjanse! Amine Adli (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Karlsruher SC angriper, men Philipp Hofmann vinkes av for offside.
    17'
    Nadiem Amiri (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på BayArena, men klarer ikke å score.
    19'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Robert Andrich
    Robert Andrich (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på BayArena, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    26'
    Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    29'
    Tobias Welz tildeler Bayer Leverkusen en corner. Nadiem Amiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Nadiem Amiri (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    31'
    Amine Adli
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Amine Adli avslutter utenfor.
    34'
    I Leverkusen slår Marvin Wanitzek en corner fra venstre.
    40'
    41'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Karlsruher SC på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Jeremie Frimpong
    Dommer Tobias Welz gir Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) et gult kort.
    42'
    Det blir farlig! Frispark for Karlsruher SC er nær straffområde.
    47'
    Marvin Wanitzek
    Karlsruher SC fosser forover og Marvin Wanitzek fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    47'
    I Leverkusen slår Lucas Cueto en corner fra venstre.
    51'
    Daniel Gordon
    Karlsruher SC angriper i Leverkusen. Daniel Gordon avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 1 Karlsruher SC
    Mål: Jeremie Frimpong
    Målgivende: Amine Adli
    Mål! hjemmelag utligner ved Jeremie Frimpong. Stillingen er nå 1-1. Amine Adli sto for den målgivende pasningen.
    54'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    56'
    Bayer Leverkusen 1 - 2 Karlsruher SC
    Mål: Kyoung-rok Choi
    Mål! Karlsruher SC tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Kyoung-rok Choi på BayArena.
    63'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Florian Wirtz
    Ut: Exequiel Palacios
    Bayer Leverkusen gjør sitt første bytte. Exequiel Palacios erstattes av Florian Wirtz.
    65'
    Inn: Kerem Demirbay
    Ut: Nadiem Amiri
    Nadiem Amiri (Bayer Leverkusen) erstattes av Kerem Demirbay.
    65'
    Tobias Welz tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Jonathan Tah
    Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på BayArena, men avslutningen går utenfor.
    66'
    Spillerbytte - Karlsruher SC
    Inn: Marc Lorenz
    Ut: Lucas Cueto
    Christian Eichner (Karlsruher SC) gjør sitt første bytte for dagen. Marc Lorenz erstatter Lucas Cueto.
    66'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Karlsruher SC.
    68'
    Gult kort til Karlsruher SC
    Daniel Gordon (Karlsruher SC) mottar sitt første gule kort for dagen på BayArena.
    70'
    Amine Adli
    Sjanse i Leverkusen! Amine Adli (Bayer Leverkusen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    Karlsruher SC, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Karlsruher SC.
    71'
    Tobias Welz tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Florian Wirtz
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    75'
    77'
    Inn: Iker Bravo Solanilla
    Ut: Paulinho
    Bytte for Bayer Leverkusen. Iker Bravo Solanilla kommer inn for Paulinho på BayArena.
    77'
    Inn: Daley Sinkgraven
    Ut: Mitchel Bakker
    Bayer Leverkusen bytter ut Mitchel Bakker med Daley Sinkgraven.
    77'
    Iker Bravo Solanilla
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Leverkusen. Iker Bravo Solanilla avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    80'
    I Leverkusen slår Kerem Demirbay en corner fra høyre.
    80'
    Inn: Malik Batmaz
    Ut: Tim Breithaupt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Karlsruher SC. Inn kommer Malik Batmaz, mens Tim Breithaupt tar plass på benken.
    81'
    Inn: Fabian Schleusener
    Ut: Philipp Hofmann
    Christian Eichner gjør dagens tredje bytte i Leverkusen, når han tar ut Philipp Hofmann og setter inn Fabian Schleusener.
    81'
    I Leverkusen slår Kyoung-rok Choi en corner fra venstre.
    85'
    Christoph Kobald
    Karlsruher SC angriper og Christoph Kobald får avsluttet. Headingen treffer ikke Bayer Leverkusen-målet.