2-0

Ble dekket av Henrik Myhrvold Simensen

Velkommen! Her skal vi følge Bayern München mot Olympiakos i Champions League.
    Etter tre kamper spilt leder Bayern gruppa med ni poeng av ni mulige, og kan sikre seg avansement med seier her i kveld. Olympiakos trenger poeng, de er nederst med kun ett poeng, men kun tre bak Tottenham, som er nummer to i gruppen.
    Den forrige kampen mellom lagene var jevn. Den endte med seier 3-2 til Bayern.
    Bayern München tapte 5-1 i helgen, og sparket manager Niko Kovac. Assistent Hansi Flick leder laget i kveld.
    Omar Elabdellaoui starter for Olympiakos, og er også kaptein.
    OLYMIPAKOS (4-3-3): Sá - Elabdellaoui, Semedo, Meriah, Tsimikas - Guilherme, Camara, Bouchalakis - Randjelovic, Guerrero, Podence.
    BAYERN (4-3-3): Neuer - Pavard, Martinez, Alaba, Davies - Müller, Kimmich, Goretzka - Gnabry, Lewandowski, Coman.
    Med norske øyne er det interessant å følge med på Lewandowski. Han er nummer to på toppscorerlisten, to mål bak Erling Braut Haaland.
    Bayern med navn som Coutinho og Thiago på benken.
    Neuer og Elabdellaoui har unnagjort myntkastet. Vi er i gang!
    1'
    Bayern som tar tak i ballen fra start.
    2'
    Gnabry slår inn, men rett i armene på Olympiakos sin keeper.
    3'
    Müller går i bakken i feltet, men får ingenting.
    3'
    Goretzka skyter fra 20 meter. Godt plassert nede i hjørnet, men keeper er nede og redder.
    5'
    Coman prøver å lure seg rundt Elabdellaoui, men backen står fjellstøtt, følger Coman og skjermer ballen ut.
    7'
    God start for Omar, som var veldig god også i forrige kamp mot Bayern.
    7'
    Bayern presser skyhøyt, men keeper Sa er iskald med ballen i beina.
    9'
    Müller går ned i feltet igjen. Ingenting denne gangen heller. Går lett ned.
    10'
    Semedo med en god blokkering av Müllers skudd. Strålende forarbeid av Gnabry.
    11'
    Goretzka skyter fra distanse. Høyt over mål.
    12'
    Goretzka kommer rundt på høyre og prøver å slå inn, men blokkeres.
    15'
    Gnabry drar seg inn i banen og skyter, rett på keeper.
    16'
    Plutselig får Olympiakos muligheten, men skuddet fra Randjelovic triller utenfor.
    17'
    Elabellaoui setter Guilherme litt i trøbbel, men Goretzka er litt for aggressiv og lager frispark.
    19'
    Det slås inn mot Lewandowski, polakken får hodet på ballen, men får den ikke mot mål.
    21'
    Goretzka får ballen helt alene på 16 meter, så prøver han en pasning istedenfor skudd.
    22'
    Gnabry med nytt innlegg, for nære keeper denne gangen.
    24'
    DER ER LEWANDOWSKI NÆRE! Han henger høyt på bakerste, men header rett på keeper.
    25'
    Elabdellaoui er oppe og presser Gnabry og lager et frispark.
    27'
    Olympiakos har hatt veldig lite å by på fremover hittil.
    28'
    Bayern savner kreativitet i midtbaneleddet. På benken sitter Thiago og Coutinho.
    29'
    Veldig lite som skjer nå.
    33'
    Podence får ballen inne i feltet, men tar den i mot med armen, og da blir det frispark til Bayern.
    34'
    Coman dribler av fire mann og kommer seg til skudd, men keeper redder.
    34'
    Så får Müller sjansen! Men er et skikkelig tøffelskudd rett på keeper fra syv-åtte meter.
    35'
    Mye Bayern nå. De nærmer seg en scoring.
    38'
    Coman prøver seg på utsiden av Elabdellaoi, og kommer inn i feltet. Backen må bruke armer og Coman går i bakken, men ingenting, melder dommer.
    41'
    Müller prøver et innlegg, blokkeres til corner.
    44'
    STOLPE! Pavard får hodet på hjørnesparket, header rett i stolpen og ut.
    45'
    Det står 0-0 til pause. Det har vært en litt traust 1. omgang, Bayern har vært nærmest. Omar Elabdellaoui har vært god på høyreback for Olympiakos.
    Bayern går rett i angrep etter pause.
    48'
    NY STOR BAYERN-SJANSE! Goretzka får heade helt fritt på bakerste stolpe, men header rett på keeper.
    50'
    Müller slår inn mot Lewandowski, men misser med innlegget.
    52'
    Lewandwoski får vendt opp i feltet, knallstekt gjort, men to Olympiakos-spilelre får til slutt stoppet ham.
    55'
    Müller med en god stikker mot Gnabry, men vingen takles i avslutningsøyeblikket.
    57'
    Gnabry drar seg forbi Elabdellaoui og skyter, men rett på keeper.
    60'
    Ny god redning av Olympiakos sin keeper! Coman som drar seg fri i feltet og skyter, men keeper gjør en god redning.
    61'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Giorgos Masouras
    Ut: Lazar Randjelovic
    61'
    Veldig lite farlig det Olympiakos har å by på offensivt.
    63'
    Kamara skyter fra langt hold, langt unna å treffe mål også.
    64'
    Semedo har satt seg. Slik holdt han på også i kampen mot Tottenham også, uten at han måtte ut da.
    67'
    Omar er med opp langs høyre og slår et innlegg, men over samtlige inne i feltet.
    68'
    Mål for Bayern München!
    Bayern München 1 - 0 Olympiakos
    Mål: Robert Lewandowski
    Målgivende: Kingsley Coman
    LEWANDOWSKI! Da er han ett mål bak Haaland på toppscorerlisten.
    69'
    Men så skal den vel sjekkes for offside? Det ser ut som Lewandowski kan være på feil side.
    69'
    Den står. Da har Lewandowski seks mål, Haaland har syv.
    70'
    BOM PÅ ÅPENT MÅL! Gnabry serverer Coman på åpent mål, men han misser når han sklir frem på to meter.