3-0
799
465
    Bayern München får tildelt et frispark
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Bayern München like utenfor VfL Wolfsburg-området.
    6'
    Mål for Bayern München!
    Bayern München 1 - 0 Wolfsburg
    Mål: Thomas Müller
    Bayern München leder 1-0 etter en scoring av Thomas Müller.
    7'
    Wolfsburg får tildelt et hjørnespark
    Maximilian Arnold
    Tobias Welz tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Arnold sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Allianz Arena.
    9'
    Skudd utenfor mål, Bayern München
    Robert Lewandowski
    Robert Lewandowski (Bayern München) kommer seg fri på Allianz Arena, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Bayern München får tildelt et hjørnespark
    Serge Gnabry
    I München slår Serge Gnabry en corner fra venstre.
    18'
    Wolfsburg får tildelt et frispark
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark Bayern München.
    21'
    Wolfsburg blir avblåst for offside
    Maxence Lacroix
    VfL Wolfsburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    23'
    Jamal Musiala
    Bayern München angriper i München. Jamal Musiala fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Skudd på mål, Bayern München
    Bayern München avanserer forover og Robert Lewandowski kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    27'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    31'
    Skudd utenfor mål, Wolfsburg
    33'
    I München har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    36'
    Alphonso Davies
    Alphonso Davies (Bayern München) kommer til en målsjanse på Allianz Arena, men klarer ikke å score.
    38'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    39'
    Skudd på mål, Wolfsburg
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) avanserer forover på Allianz Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Dayot Upamecano
    Målsjanse! Dayot Upamecano (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    45'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    47'
    John Anthony Brooks
    John Anthony Brooks (VfL Wolfsburg) kommer til en målsjanse på Allianz Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Leroy Sane
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Leroy Sane avslutter utenfor.
    48'
    Bayern München angriper, men avslutningen til Serge Gnabry går utenfor.
    49'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til Bayern München.
    53'
    VfL Wolfsburg angriper på Allianz Arena. John Anthony Brooks header utenfor.
    54'
    Sjanse i München! Jamal Musiala (Bayern München) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    55'
    Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Arena.
    55'
    Leroy Sane
    57'
    Bayern München 2 - 0 Wolfsburg
    Mål: Dayot Upamecano
    Målgivende: Thomas Müller
    Dayot Upamecano header ballen i mål og Bayern München går opp til en komfortabel 2-0-ledelse i München. Thomas Müller var nest sist på ballen.
    57'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Felix Nmecha
    Ut: Renato Steffen
    Florian Kohfeldt (VfL Wolfsburg) gjør sitt første bytte for dagen. Felix Nmecha erstatter Renato Steffen.
    58'
    Bayern München 3 - 0 Wolfsburg
    Mål: Leroy Sane
    Målgivende: Serge Gnabry
    Mål! Leroy Sane øker ledelsen til 3-0. Flott spill fra Serge Gnabry før målet.
    59'
    60'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i München fordi Maximilian Arnold får behandling for en skade på banen.
    61'
    Maximilian Arnold er på beina igjen og fortsetter kampen.
    62'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    65'
    Målsjanse! Robert Lewandowski (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    72'
    Inn: Josuha Guilavogui
    Ut: Luca Waldschmidt
    VfL Wolfsburg bytter ut Luca Waldschmidt med Josuha Guilavogui.
    72'
    I München har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Marcel Sabitzer
    Ut: Marc Roca
    Bytte for Bayern München. Marcel Sabitzer kommer inn for Marc Roca på Allianz Arena.
    74'
    Bayern München fosser forover og Robert Lewandowski fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    76'
    Serge Gnabry (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Allianz Arena.
    76'
    77'
    79'
    79'
    Inn: Bouna Sarr
    Ut: Serge Gnabry
    Serge Gnabry (Bayern München) erstattes av Bouna Sarr.
    80'
    Inn: Nianzou Tanguy Kouassi
    Ut: Lucas Hernandez
    Bayern München gjør sitt tredje bytte. Lucas Hernandez erstattes av Nianzou Tanguy Kouassi.
    80'
    Inn: Omar Richards
    Ut: Alphonso Davies
    Bayern München bytter ut Alphonso Davies med Omar Richards. Dette er det fjerde byttet som Julian Nagelsmann gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Malik Tillman
    Ut: Benjamin Pavard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayern München. Inn kommer Malik Tillman, mens Benjamin Pavard tar plass på benken.
    83'
    Tobias Welz tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Arnold sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Bayern München 4 - 0 Wolfsburg
    Mål: Robert Lewandowski
    Målgivende: Jamal Musiala
    Robert Lewandowski setter ballen i mål og øker Bayern Münchens ledelse til 4-0 i München. Det er en fin assist fra Jamal Musiala.
    87'
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Jamal Musiala avslutter utenfor.
    87'
    Inn: Kevin Mbabu
    Ut: Aster Vranckx
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Kevin Mbabu, mens Aster Vranckx tar plass på benken.