Ziming90'+6 (Str.)
4-0
    I Beijing har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Wei Zhen tildeler Beijing Guoan FC en corner. Zhang Xizhe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Beijing Guoan FC angriper, men blir avblåst for offside.
    6'
    Målet til Beijing Guoan FC sjekkes av VAR
    7'
    Målet til Beijing Guoan FC blir annullert
    7'
    Frispark for Cangzhou Mighty L. på egen banehalvdel.
    9'
    Viv Solomon-Otabor (Cangzhou Mighty L.) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Workers Stadium.
    10'
    Cangzhou Mighty L. slipper å klare seg uten Viv Solomon-Otabor som kommer tilbake på banen igjen.
    11'
    Fabio Abreu
    Fabio Abreu (Beijing Guoan FC) header utenfor.
    13'
    Cangzhou Mighty L. fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    16'
    Mål for Beijing Guoan FC!
    Beijing Guoan FC 1 - 0 Cangzhou Mighty Lions
    Mål: Samuel Adegbenro
    Målgivende: Michael Ngadeu
    Mål! Samuel Adegbenro gir Beijing Guoan FC ledelsen 1-0 i Beijing. Michael Ngadeu sto for den målgivende pasningen.
    17'
    Beijing Guoan FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Guga
    Beijing Guoan FC angriper i Beijing. Guga fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Kan Beijing Guoan FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    22'
    Zhang Xizhe
    Zhang Xizhe (Beijing Guoan FC) kommer til en målsjanse på Workers Stadium, men klarer ikke å score.
    23'
    Det blir farlig! Frispark for Beijing Guoan FC er nær straffområde.
    26'
    Lei Li
    Lei Li (Beijing Guoan FC) kommer seg fri på Workers Stadium, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Wei Zhen signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    28'
    30'
    Oscar Maritu
    Oscar Maritu (Cangzhou Mighty L.) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Beijing Guoan FC 2 - 0 Cangzhou Mighty Lions
    Mål: Fabio Abreu
    Målgivende: Samuel Adegbenro
    I Beijing øker Beijing Guoan FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Fabio Abreu. Samuel Adegbenro var nest sist på ballen.
    32'
    Zhao Yingjie (Cangzhou Mighty L.) slår en corner fra venstre side på Workers Stadium.
    38'
    VAR sjekker om det er straffe til Cangzhou Mighty Lions
    44'
    Ingen straffe til Cangzhou Mighty Lions
    44'
    I Beijing slår Zhao Yingjie en corner fra venstre.
    44'
    45'+2
    Wei Zhen signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC.
    45'+3
    47'
    Zhang Xizhe (Beijing Guoan FC) løfter inn en corner fra venstre på Workers Stadium.
    48'
    Gult kort til Beijing Guoan FC
    Lei Li
    Dommeren gir Lei Li (Beijing Guoan FC) et gult kort.
    48'
    48'
    49'
    Frispark Cangzhou Mighty L..
    49'
    51'
    Guga
    Beijing Guoan FC angriper, men avslutningen til Guga går utenfor.
    51'
    Zhao Yingjie
    Målsjanse! Zhao Yingjie (Cangzhou Mighty L.) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Frispark for Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    55'
    Frispark til Beijing Guoan FC på halvdelen til Cangzhou Mighty L..
    57'
    58'
    59'
    Beijing Guoan FC angriper i Beijing, men blir avblåst for offside.
    59'
    60'
    Cangzhou Mighty L. tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    I Beijing slår Zheng Dalun en corner fra høyre.
    62'
    Spillerbytte - Beijing Guoan FC
    Inn: Fang Hao
    Ut: Liangming Lin
    Liangming Lin (Beijing Guoan FC) erstattes av Fang Hao.
    64'
    Inn: Yu Dabao
    Ut: Zhang Xizhe
    Ricardo Soares (Beijing Guoan FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Yu Dabao erstatter Zhang Xizhe.
    65'
    Hjørnespark til Beijing Guoan FC
    69'
    Li Ke
    Sjanse! Beijing Guoan FC avanserer forover, men Li Ke avslutter utenfor.
    69'
    Ayo Obileye ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    70'
    Ayo Obileye er på beina igjen og fortsetter kampen på Workers Stadium.
    71'
    71'
    Mamadou Traore ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    75'
    En av Cangzhou Mighty L.s spillere går i offside.
    77'
    Mamadou Traore kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Workers Stadium.
    77'
    Inn: Liyu Yang
    Ut: Samuel Adegbenro
    Ricardo Soares gjør dagens tredje bytte i Beijing, når han tar ut Samuel Adegbenro og setter inn Liyu Yang.
    77'
    Inn: Wang Ziming
    Ut: Fabio Abreu
    Beijing Guoan FC bytter ut Fabio Abreu med Wang Ziming.
    78'
    Wang Ziming
    I Beijing header Wang Ziming (Beijing Guoan FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Spillerbytte - Cangzhou Mighty Lions
    Inn: Yang Yun
    Ut: Ayo Obileye
    Zhao Junzhe (Cangzhou Mighty L.) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Yang Yun erstatter Ayo Obileye som sannsynligvis er skadet.
    80'
    Inn: Xuchen Yao
    Ut: Georgy Zhukov
    Cangzhou Mighty L. bytter ut Georgy Zhukov med Xuchen Yao. Dette er det andre byttet som Zhao Junzhe gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Yue Zhu
    Ut: Zheng Dalun
    Bytte for Cangzhou Mighty L.. Yue Zhu kommer inn for Zheng Dalun på Workers Stadium.
    80'
    Inn: Liu Xinyu
    Ut: Oscar Maritu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cangzhou Mighty L.. Inn kommer Liu Xinyu, mens Oscar Maritu tar plass på benken.
    82'
    Beijing Guoan FC 3 - 0 Cangzhou Mighty Lions
    Mål: Liyu Yang
    Målgivende: Fang Hao
    Liyu Yang setter ballen i mål og øker Beijing Guoan FCs ledelse til 3-0 i Beijing. Flott spill fra Fang Hao før målet.
    84'
    Inn: Feng Boxuan
    Ut: Lei Li
    Beijing Guoan FC gjør sitt femte bytte. Lei Li erstattes av Feng Boxuan.
    88'
    Liyu Yang
    Beijing Guoan FC angriper. Liyu Yang får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    Cangzhou Mighty Lions, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    90'+3
    VAR sjekker om det er straffe til Beijing Guoan FC
    90'+3
    Dommeren dømmer straffe til Beijing Guoan FC
    90'+5
    Straffe til Beijing Guoan FC
    90'+5
    Gult kort til Cangzhou Mighty Lions
    Zheng Kaimu
    Zheng Kaimu får gult kort av dommer Wei Zhen, og må dermed stå over en kamp for Cangzhou Mighty L..
    90'+5
    Beijing Guoan FC scorer på straffe!
    Beijing Guoan FC 4 - 0 Cangzhou Mighty Lions
    Mål: Wang Ziming
    Straffe og mål! Beijing Guoan FC øker ledelsen til 4-0 i Beijing. Målscorer: Wang Ziming.