Offside! Cedric Bakambu (Beijing Guoan FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    I Beijing har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Gult kort til Guangzhou FC
    Zhi Zheng
    Zheng Zhi (Guangzhou Evergrande) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    5'
    Frispark til Beijing Guoan FC på halvdelen til Guangzhou Evergrande.
    5'
    Paulinho
    Stor målsjanse for Guangzhou Evergrande. Paulinho header i tverrliggeren!
    7'
    Guangzhou Evergrande slår en corner fra høyre.
    8'
    Hjørne til Beijing Guoan FC.
    9'
    Zhang Yuning
    Zhang Yuning (Beijing Guoan FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Hyung-Jin Ko har tildelt Guangzhou Evergrande et hjørnespark.
    11'
    Fernandinho (Guangzhou Evergrande) slår en corner fra høyre side.
    12'
    Fernandinho
    Målsjanse! Fernandinho (Guangzhou Evergrande) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Fernandinho
    Guangzhou Evergrande angriper, men avslutningen til Fernandinho går utenfor.
    16'
    Guangzhou Evergrande angriper, men Fernandinho vinkes av for offside.
    16'
    Paulinho
    Paulinho (Guangzhou Evergrande) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Hyung-Jin Ko signaliserer et frispark til Guangzhou Evergrande på egen banehalvdel.
    24'
    Hyung-Jin Ko signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC.
    25'
    Jonathan Viera
    Jonathan Viera (Beijing Guoan FC) kommer til avslutning på Workers Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    25'
    Frispark i en god posisjon for Beijing Guoan FC!
    25'
    Fernandinho
    Guangzhou Evergrande angriper i Beijing. Fernandinho fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Frispark Beijing Guoan FC.
    35'
    Guangzhou FC, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Cedric Bakambu
    Cedric Bakambu (Beijing Guoan FC) kommer til en målsjanse på Workers Stadium, men klarer ikke å score.
    38'
    Frispark for Guangzhou Evergrande på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Beijing Guoan FC
    Jonathan Viera (Beijing Guoan FC) får et gult kort av dommer Hyung-Jin Ko.
    39'
    I Beijing slår Fernandinho en corner fra høyre.
    41'
    I Beijing har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Guangzhou Evergrande tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Beijing Guoan FC avanserer forover i Beijing. Jonathan Viera avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Beijing Guoan FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Talisca
    Anderson Talisca (Guangzhou Evergrande) kommer seg fri på Workers Stadium, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Hyung-Jin Ko signaliserer et frispark til Guangzhou Evergrande.
    49'
    Talisca
    Sjanse i Beijing! Anderson Talisca (Guangzhou Evergrande) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    Beijing Guoan FC, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Frispark for Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    51'
    Fernandinho (Guangzhou Evergrande) løfter inn en corner fra høyre på Workers Stadium.
    53'
    Beijing Guoan FC angriper. Jonathan Viera får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Frispark til Guangzhou Evergrande på halvdelen til Beijing Guoan FC.
    54'
    Fernandinho
    Sjanse! Guangzhou Evergrande avanserer forover, men Fernandinho avslutter utenfor.
    56'
    Frispark Guangzhou Evergrande.
    57'
    Hyung-Jin Ko signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    58'
    Guangzhou Evergrande fosser fremover, men Fernandinho går rett i offsidefella.
    60'
    Elkeson
    Elkeson (Guangzhou Evergrande) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Gang Wang ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    64'
    Spillerbytte - Guangzhou FC
    Inn: Xin Xu
    Ut: Chao He
    Guangzhou Evergrande gjør sitt første bytte. He Chao erstattes av Xu Xin.
    64'
    Inn: Wei Shihao
    Ut: Elkeson
    Fabio Cannavaro gjør dagens andre bytte i Beijing, når han tar ut Elkeson og setter inn Wei Shihao.
    64'
    Inn: Liyu Yang
    Ut: Fernandinho
    Fernandinho (Guangzhou Evergrande) erstattes av Yang Liyu.
    64'
    Gang Wang ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Beijing.
    65'
    Talisca
    Guangzhou Evergrande angriper på Workers Stadium, men Anderson Talisca header utenfor.
    67'
    Paulinho
    Sjanse! Guangzhou Evergrande avanserer forover, men Paulinho avslutter utenfor.
    69'
    Skudd på mål, Beijing Guoan FC
    70'
    70'
    Talisca
    Sjanse til Guangzhou Evergrande! Anderson Talisca er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Hyung-Jin Ko tildeler Guangzhou Evergrande en corner. Xu Xin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Paulinho
    I Beijing får Paulinho (Guangzhou Evergrande) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    74'
    74'
    75'
    Jin Taiyan
    Jin Taiyan (Beijing Guoan FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Xu Xin (Guangzhou Evergrande) slår en corner fra høyre side på Workers Stadium.
    78'
    78'
    Liyu Yang
    Dommeren gir Yang Liyu (Guangzhou Evergrande) et gult kort.
    79'
    Skade: Beijing Guoan FC
    79'
    Talisca
    Guangzhou Evergrande angriper, og Anderson Talisca sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    82'
    Talisca
    82'
    Spillerbytte - Beijing Guoan FC
    Inn: Fernando
    Ut: Jonathan Viera
    Beijing Guoan FC bytter ut Jonathan Viera med Fernando.
    82'
    Inn: Zhang Xizhe
    Ut: Cedric Bakambu
    Beijing Guoan FC bytter ut Cedric Bakambu med Zhang Xizhe. Dette er det andre byttet som Bruno Genesio gjør i dagens kamp.
    82'
    83'
    84'
    Skudd på mål, Guangzhou FC
    85'
    85'
    Shaocong Wu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    Tilbake fra skade: Beijing Guoan FC
    86'
    Inn: Yihao Zhong
    Ut: Shaocong Wu
    Yihao Zhong (Guangzhou Evergrande) erstatter Shaocong Wu som ser ut til å måtte forlate Workers Stadium med en skade.
    87'
    87'
    I Beijing slår Zhang Xizhe en corner fra høyre.
    90'
    Fernando
    Beijing Guoan FC angriper. Fernando får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.