0-2
    Dagens dommer, Helder Malheiro, blåser i gang kampen.
    Santa Clara Azores får tildelt et hjørnespark
    Rafael Ramos
    Rafael Ramos (CD Santa Clara) slår en corner fra venstre side på Estadio Nacional Do Jamor.
    3'
    Santa Clara Azores, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Santa Clara Azores blir avblåst for offside
    Cryzan
    CD Santa Clara angriper, men blir avblåst for offside.
    4'
    Belenenses Lisbon blir avblåst for offside
    Francisco Teixeira
    Belenenses SAD fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    5'
    Santa Clara Azores får tildelt et frispark
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til CD Santa Clara.
    6'
    Frispark til CD Santa Clara på halvdelen til Belenenses SAD.
    8'
    Gult kort til Belenenses Lisbon
    Tiago Esgaio
    Tiago Esgaio (Belenenses SAD) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Nacional Do Jamor.
    9'
    CD Santa Clara har fått straffe!
    9'
    Santa Clara Azores scorer på straffe!
    Belenenses Lisbon 0 - 1 Santa Clara Azores
    Mål: Carlos Carvalho
    Mål! CD Santa Clara tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Carlos Carvalho.
    9'
    Carlos Carvalho
    Offside! Carlos Carvalho (CD Santa Clara) er alene igjennom, men dommer Helder Malheiro ser at linjemannen er oppe med flagget.
    12'
    Målet til Santa Clara Azores sjekkes av VAR
    12'
    Målet til Santa Clara Azores blir annullert
    13'
    Miguel Cardoso
    Belenenses SAD angriper, men Helder Malheiro blåser for offside.
    14'
    Belenenses Lisbon får tildelt et hjørnespark
    Helder Malheiro tildeler Belenenses SAD en corner. Francisco Teixeira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Francisco Teixeira (Belenenses SAD) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Nacional Do Jamor.
    17'
    Belenenses Lisbon får tildelt et frispark
    I Oeiras har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    I Oeiras slår Francisco Teixeira en corner fra venstre.
    19'
    Francisco Teixeira (Belenenses SAD) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Nacional Do Jamor.
    19'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Belenenses SAD på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for Belenenses SAD på egen banehalvdel.
    24'
    Belenenses Lisbon, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Skudd på mål, Belenenses Lisbon
    Mateo Cassierra
    Mateo Cassierra (Belenenses SAD) header ballen mot mål, men CD Santa Clara klarerer.
    27'
    27'
    Francisco Teixeira (Belenenses SAD) slår en corner fra venstre side på Estadio Nacional Do Jamor.
    27'
    Afonso Sousa
    Målsjanse på Estadio Nacional Do Jamor! Afonso Sousa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    27'
    28'
    CD Santa Clara tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Frispark CD Santa Clara.
    29'
    30'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til CD Santa Clara på egen banehalvdel.
    32'
    36'
    Frispark for CD Santa Clara på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    Belenenses SAD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    Frispark til Belenenses SAD på halvdelen til CD Santa Clara.
    39'
    Målsjanse til Belenenses SAD! Francisco Teixeira treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    41'
    I Oeiras har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    45'+1
    46'
    46'
    Gult kort til Santa Clara Azores
    Anderson Carvalho
    Anderson Carvalho må stå over en kamp for CD Santa Clara etter å ha fått gult kort av dommer Helder Malheiro.
    47'
    Helder Malheiro tildeler Belenenses SAD en corner. Francisco Teixeira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Belenenses SAD.
    52'
    53'
    Rafael Ramos (CD Santa Clara) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Nacional Do Jamor.
    55'
    58'
    59'
    Spillerbytte - Belenenses Lisbon
    Inn: Bruno Ramires
    Ut: Tiago Esgaio
    Belenenses SAD gjør sitt første bytte. Tiago Esgaio erstattes av Bruno Ramires.
    59'
    Inn: Afonso Taira
    Ut: Francisco Teixeira
    Belenenses SAD bytter ut Francisco Teixeira med Afonso Taira. Dette er det andre byttet som Petit gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Diogo Calila
    Ut: Sphephelo Sithole
    Belenenses SAD bytter ut Sphephelo Sithole med Diogo Calila.
    59'
    Cryzan
    CD Santa Clara angriper, men Cryzan vinkes av for offside.
    60'
    Mål for Santa Clara Azores!
    Belenenses Lisbon 0 - 2 Santa Clara Azores
    Målgivende: Cryzan
    Mål! Carlos Carvalho øker CD Santa Claras ledelse til 0-2 på Estadio Nacional Do Jamor. Cryzan sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Skudd utenfor mål, Belenenses Lisbon
    Belenenses SAD angriper på Estadio Nacional Do Jamor, men Miguel Cardoso header utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Santa Clara Azores
    Inn: Rui Costa
    Ut: Cryzan
    Daniel Ramos gjør dagens første bytte i Oeiras, når han tar ut Cryzan og setter inn Rui Costa.
    65'
    CD Santa Clara må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Belenenses SAD.
    66'
    68'
    Goncalo Silva
    Offside! Goncalo Silva blir vinket av og Belenenses SAD må dermed bygge opp et nytt angrep.
    68'
    Målet til Belenenses Lisbon sjekkes av VAR
    69'
    Målet til Belenenses Lisbon blir annullert
    70'
    71'
    Skudd på mål, Santa Clara Azores
    Allano
    Sjanse i Oeiras! Allano Lima (CD Santa Clara) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    72'
    Dommer Helder Malheiro venter med å sette i gang spillet fordi Allano Lima ligger nede.
    72'
    Allano Lima er tilbake på banen igjen.
    74'
    Inn: Ukra
    Ut: Allano
    Daniel Ramos (CD Santa Clara) tar ut Allano Lima som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Ukra.
    75'
    Inn: Nilton
    Ut: Tomas Ribeiro
    Bytte for Belenenses SAD. Nilton kommer inn for Tomas Ribeiro på Estadio Nacional Do Jamor.
    75'
    Ruben Lima
    Helder Malheiro tildeler Belenenses SAD en corner. Ruben Lima sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Ruben Lima
    I Oeiras slår Ruben Lima en corner fra venstre.
    76'
    Ukra
    Ukra (CD Santa Clara) slår en corner fra venstre side på Estadio Nacional Do Jamor.
    78'
    Helder Malheiro tildeler Belenenses SAD en corner. Afonso Sousa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    79'
    80'
    80'
    Ukra
    80'
    Frispark Belenenses SAD.
    83'
    Inn: Edgar Pacheco
    Ut: Afonso Sousa
    Afonso Sousa (Belenenses SAD) erstattes av Edgar Pacheco.
    83'
    85'
    Inn: Pierre Sagna
    Ut: Rafael Ramos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Santa Clara. Inn kommer Pierre Sagna, mens Rafael Ramos tar plass på benken.
    87'
    Inn: Nene
    Ut: Lincoln
    Daniel Ramos (CD Santa Clara) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nene erstatter Lincoln.
    87'
    Inn: Costinha
    Ut: Carlos Carvalho
    Daniel Ramos gjør dagens femte bytte i Oeiras, når han tar ut Carlos Carvalho og setter inn Costinha.
    87'
    88'
    90'
    90'
    Mateo Cassierra (Belenenses SAD) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+1
    90'+1
    Fabio Cardoso
    CD Santa Claras Fabio Cardoso blåses av for offside på Estadio Nacional Do Jamor.
    90'+2
    Costinha
    I Oeiras slår Costinha en corner fra venstre.
    90'+3
    Phete
    Dommer Helder Malheiro ser at linjemannen løfter flagget, og Belenenses SADs Phete blåses av for offside.