Benevento Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Perugia Calcio Spa på egen banehalvdel.
    3'
    Salvatore Elia
    Salvatore Elia (Benevento Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Salvatore Burrai (Perugia Calcio Spa) slår en corner fra høyre side på Stadio Ciro Vigorito.
    6'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Benevento Calcio på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Benevento Calcio på egen banehalvdel.
    7'
    Giacomo Calo
    Giacomo Calo (Benevento Calcio) kommer seg fri på Stadio Ciro Vigorito, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Frispark til Benevento Calcio på halvdelen til Perugia Calcio Spa.
    10'
    Offside! Ryder Matos (Perugia Calcio Spa) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    11'
    11'
    Perugia Calcio Spa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Christian Kouan
    Målsjanse! Christian Kouan (Perugia Calcio Spa) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Det blir farlig! Frispark for Benevento Calcio er nær straffområde.
    17'
    19'
    20'
    Frispark Benevento Calcio.
    20'
    Gennaro Acampora (Benevento Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Ciro Vigorito.
    22'
    I Benevento slår Salvatore Burrai en corner fra venstre.
    24'
    24'
    25'
    Ryder Matos
    Sjanse til Perugia Calcio Spa! Ryder Matos er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    Benevento Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Perugia Calcio Spa angriper i Benevento. Christian Kouan fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    27'
    Spillet på Stadio Ciro Vigorito er stoppet midlertidig fordi Daam Foulon ligger nede.
    28'
    Daam Foulon er tilbake i kampen igjen.
    30'
    Francesco Lisi
    Francesco Lisi (Perugia Calcio Spa) kommer til en målsjanse på Stadio Ciro Vigorito, men klarer ikke å score.
    31'
    I Benevento har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    33'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Benevento Calcio.
    35'
    Gult kort til Benevento Calcio
    Gennaro Acampora
    Gennaro Acampora (Benevento Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Ciro Vigorito.
    36'
    36'
    Perugia Calcio Spa angriper. Francesco Lisi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    38'
    Roberto Insigne
    Benevento Calcio fosser forover og Roberto Insigne fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    Perugia Calcio Spa, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Livio Marinelli tildeler Benevento Calcio en corner. Giacomo Calo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Giacomo Calo (Benevento Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio Ciro Vigorito.
    40'
    Alessandro Vogliacco
    Benevento Calcio angriper på Stadio Ciro Vigorito, men Alessandro Vogliacco header utenfor.
    40'
    Aleandro Rosi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Perugia Calcio Spa slipper å klare seg uten Aleandro Rosi som kommer tilbake på banen igjen.
    44'
    44'
    Målsjanse til Benevento Calcio! Gennaro Acampora treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    45'+1
    45'+1
    Federico Barba
    Benevento Calcio avanserer forover i Benevento. Federico Barba avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Spillerbytte - Perugia Calcio Spa
    Inn: Marcos Curado
    Ut: Aleandro Rosi
    Bytte for Perugia Calcio Spa. Marcos Curado kommer inn for Aleandro Rosi på Stadio Ciro Vigorito.
    46'
    Spillerbytte - Benevento Calcio
    Inn: Edoardo Masciangelo
    Ut: Daam Foulon
    Fabio Caserta (Benevento Calcio) gjør sitt første bytte for dagen. Edoardo Masciangelo erstatter Daam Foulon.
    46'
    Perugia Calcio Spa fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    46'
    46'
    Frispark i en god posisjon for Benevento Calcio!
    48'
    Gult kort til Perugia Calcio Spa
    Marcos Curado
    Marcos Curado (Perugia Calcio Spa) får et gult kort av dommer Livio Marinelli.
    48'
    Gianluca Lapadula
    Gianluca Lapadula (Benevento Calcio) header mot mål, men ballen går utenfor.
    49'
    50'
    Offside! Gianluca Lapadula blir vinket av og Benevento Calcio må dermed bygge opp et nytt angrep.
    52'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Perugia Calcio Spa på egen banehalvdel.
    54'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Perugia Calcio Spa.
    55'
    Gaetano Letizia
    Dommeren gir Gaetano Letizia (Benevento Calcio) et gult kort.
    55'
    57'
    59'
    Gianluca Lapadula (Benevento Calcio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    60'
    61'
    62'
    Målsjanse på Stadio Ciro Vigorito! Roberto Insigne fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    63'
    Inn: Gabriele Moncini
    Ut: Roberto Insigne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Benevento Calcio. Inn kommer Gabriele Moncini, mens Roberto Insigne tar plass på benken.
    63'
    Inn: Marcello Falzerano
    Ut: Francesco Lisi
    Massimiliano Alvini gjør dagens andre bytte i Benevento, når han tar ut Francesco Lisi og setter inn Marcello Falzerano.
    65'
    Inn: Simone Santoro
    Ut: Salvatore Burrai
    Salvatore Burrai (Perugia Calcio Spa) erstattes av Simone Santoro.
    65'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Salvatore Elia (Benevento Calcio) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    I Benevento slår Gennaro Acampora en corner fra høyre.
    67'
    Benevento Calcio avanserer forover i Benevento. Gaetano Letizia avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Salvatore Elia kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadio Ciro Vigorito.
    68'
    Benevento Calcio angriper i Benevento. Salvatore Elia fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Inn: Filippo Sgarbi
    Ut: Gianmaria Zanandrea
    Perugia Calcio Spa bytter ut Gianmaria Zanandrea med Filippo Sgarbi.
    70'
    Christian Kouan (Perugia Calcio Spa) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    73'
    Inn: Mattia Viviani
    Ut: Giacomo Calo
    Benevento Calcio bytter ut Giacomo Calo med Mattia Viviani. Dette er det tredje byttet som Fabio Caserta gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Enrico Brignola
    Ut: Salvatore Elia
    Benevento Calcio bytter ut Salvatore Elia som ikke ser ut til å kunne fortsette. Fabio Caserta blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Enrico Brignola.
    75'
    I Benevento har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    Frispark til Perugia Calcio Spa på halvdelen til Benevento Calcio.
    76'
    Mattia Viviani
    Dommer Livio Marinelli viser Mattia Viviani (Benevento Calcio) det gule kortet.
    76'
    77'
    78'
    Edoardo Masciangelo
    Sjanse! Benevento Calcio avanserer forover, men Edoardo Masciangelo avslutter utenfor.
    79'
    Inn: Andres Tello
    Ut: Gennaro Acampora
    Bytte for Benevento Calcio. Andres Tello kommer inn for Gennaro Acampora på Stadio Ciro Vigorito.
    80'
    Andres Tello
    Andres Tello (Benevento Calcio) kommer seg fri på Stadio Ciro Vigorito, men avslutningen går utenfor.
    83'
    Inn: Mirko Carretta
    Ut: Manuel De Luca
    Massimiliano Alvini gjør dagens femte bytte i Benevento, når han tar ut Manuel De Luca og setter inn Mirko Carretta.
    84'
    Ryder Matos
    Målsjanse til Perugia Calcio Spa! Ryder Matos treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    Federico Barba (Benevento Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Ciro Vigorito, men klarer ikke å score.
    86'
    Gaetano Letizia (Benevento Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Ciro Vigorito.
    88'
    Livio Marinelli tildeler Benevento Calcio en corner. Gaetano Letizia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Benevento Calcio angriper i Benevento. Edoardo Masciangelo fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Perugia Calcio Spa like utenfor Benevento Calcio-området.
    89'
    Ryder Matos
    Ryder Matos (Perugia Calcio Spa) kommer til en målsjanse på Stadio Ciro Vigorito, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'
    Kan Benevento Calcio utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+1
    90'+3
    Perugia Calcio Spa avanserer forover i Benevento. Christian Kouan avslutter, men treffer ikke mål.