5-1
1 294
391

Ble dekket av Fredrik Schjesvold

Hei! Velkommen til en sporadisk livedekning av kampen mellom Benfica og Club Brugge.
    For Benfica starter Hareids store stolthet, Fredrik Aurnes. Andreas Schjelderup starter på benken for vertene. På benken er også Antonio Nusa å finne – men det er på bortelagets benk.
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa, men blir avblåst for offside.
    3'
    Skudd utenfor mål, Club Brugge
    3'
    Goncalo Ramos
    Målsjanse til Benfica Lisbon! Goncalo Ramos treffer mål, men keeper redder.
    7'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Casper Nielsen (Club Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    9'
    Halil Umut Meler tildeler Benfica Lisbon en corner. Chiquinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Alex Grimaldo
    Benfica Lisbon avanserer forover i Lisboa. Alex Grimaldo avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    14'
    Florentino Luis
    Florentino Luis (Benfica Lisbon) kommer til en målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men klarer ikke å score.
    16'
    Gult kort til Club Brugge
    Roman Yaremchuk
    Roman Yaremchuk (Club Brugge) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    17'
    Frispark Benfica Lisbon.
    18'
    Benfica Lisbon angriper, men Halil Umut Meler blåser for offside.
    18'
    Skudd på mål, Benfica
    20'
    20'
    Noa Lang
    Noa Lang (Club Brugge) pådrar seg et gult kort.
    20'
    Frispark i en god posisjon for Benfica Lisbon!
    21'
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa. Alex Grimaldo fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Hans Vanaken
    Sjanse! Club Brugge avanserer forover, men Hans Vanaken avslutter utenfor.
    23'
    Benfica Lisbon fosser fremover, men Halil Umut Meler blåser for offside på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    24'
    Gult kort til Benfica
    Nicolas Otamendi
    Nicolas Otamendi (Benfica Lisbon) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Andreas Schjelderup har null spilleminutter for Benfica foreløpig. Han er på benken i kveld. Synes du han fortjener å bli tatt ut til Ståle Solbakkens landslagstropp i mars?
    Antall stemmer: 803
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Club Brugge like utenfor Benfica Lisbon-området.
    29'
    Noa Lang (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    31'
    En av Benfica Lisbons spillere går i offside.
    32'
    En av Club Brugges spillere blir avblåst for offside på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    33'
    I Lisboa slår Casper Nielsen en corner fra venstre.
    34'
    Halil Umut Meler tildeler Club Brugge en corner. Casper Nielsen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Mål for Benfica!
    Benfica 1 - 0 Club Brugge
    Mål: Rafa Silva
    Målgivende: Goncalo Ramos
    Rafa Silva dundrer ballen i mål og Benfica Lisbon tar ledelsen 1-0 på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Det er en fin assist fra Goncalo Ramos.
    38'
    Målet til Benfica sjekkes av VAR
    39'
    Målet til Benfica blir stående
    39'
    43'
    Tajon Buchanan
    Målsjanse! Tajon Buchanan (Club Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Abakar Sylla
    Abakar Sylla (Club Brugge) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    Club Brugge må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Benfica Lisbon.
    44'
    Scoring til Benfica er spennende! Øker kanskje sannsynligheten noe for at Schjelderup kan få sin debut?
    Da skifter jeg fra Chelsea-kampen til denne på TV-en!
    43%
    Jeg ser kampen på TV fra før, så da øker jeg eventuelt engasjementet mitt for kampen!
    15%
    Da går jeg i så fall oftere innom denne livedekningen.
    23%
    Da slår jeg av TV-en.
    19%
    Antall stemmer: 727
    Sjanse i Lisboa! Alex Grimaldo (Benfica Lisbon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    45'
    Benfica 2 - 0 Club Brugge
    Mål: Goncalo Ramos
    Målgivende: Joao Mario
    Goncalo Ramos øker Benficas ledelse til 2-0! Vi noterer oss en hockeyassist på Fredrik Aursnes.
    45'+2
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Raphael Onyedika
    Ut: Noa Lang
    Scott Parker (Club Brugge) gjør sitt første bytte for dagen. Raphael Onyedika erstatter Noa Lang.
    46'
    I Lisboa slår Chiquinho en corner fra venstre.
    47'
    Joao Mario
    Joao Mario (Benfica Lisbon) kommer seg fri på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Bjorn Meijer
    Dommeren gir Bjorn Meijer (Club Brugge) et gult kort.
    48'
    Frisparket tildelt Benfica Lisbon er farlig nær Club Brugges målområde.
    49'
    Goncalo Ramos (Benfica Lisbon) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    49'
    49'
    Club Brugge angriper, men avslutningen til Roman Yaremchuk går utenfor.
    50'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Benfica 3 - 0 Club Brugge
    Målgivende: Alex Grimaldo
    Mål! Goncalo Ramos gir Benfica Lisbon en komfortabel 3-0 ledelse. Alex Grimaldo sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Det er nok en hockeyassist fra Fredrik Aursnes. Han har spilt en virkelig god fotballkamp i kveld. Delaktig i alle tre mål.
    58'
    Casper Nielsen
    Club Brugge angriper i Lisboa. Casper Nielsen fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Inn: Ferran Jutgla
    Ut: Roman Yaremchuk
    Roman Yaremchuk (Club Brugge) erstattes av Ferran Jutgla.
    62'
    Inn: Denis Odoi
    Ut: Clinton Mata
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Brugge. Inn kommer Denis Odoi, mens Clinton Mata tar plass på benken.
    62'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: David Neres
    Ut: Chiquinho
    Benfica Lisbon bytter ut Chiquinho med David Neres.
    63'
    Inn: Gilberto
    Ut: Alexander Bah
    Benfica Lisbon bytter ut Alexander Bah med Gilberto. Dette er det andre byttet som Roger Schmidt gjør i dagens kamp.
    63'
    Sjanse til Benfica Lisbon! Goncalo Ramos er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    68'
    Straffe til Benfica
    70'
    VAR sjekker om det er straffe til Benfica
    70'
    Dommeren dømmer straffe til Benfica
    70'
    Benfica scorer på straffe!
    Benfica 4 - 0 Club Brugge
    Mål: Joao Mario
    Joao Mario banker inn et straffespark på Estadio do Sport Lisboa e Benfica! Benfica Lisbon øker dermed ledelsen til 4-0.
    71'
    Inn: Morato
    Ut: Nicolas Otamendi
    Benfica Lisbon gjør sitt tredje bytte. Nicolas Otamendi erstattes av Morato.
    74'
    Inn: Joao Pedro Goncalves Neves
    Ut: Joao Mario
    Roger Schmidt gjør dagens fjerde bytte i Lisboa, når han tar ut Joao Mario og setter inn Joao Pedro Goncalves Neves.
    75'
    Inn: Antonio Nusa
    Ut: Hans Vanaken
    Bytte for Club Brugge. Antonio Eromonsele Nordby Nusa kommer inn for Hans Vanaken på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    75'
    Inn: Mats Rits
    Ut: Kamal Sowah
    Bytte for Club Brugge. Mats Rits kommer inn for Kamal Sowah på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    75'
    Nusa på banen! 2/3 nordmenn.
    75'
    Benfica 5 - 0 Club Brugge
    Mål: David Neres
    Målgivende: Joao Pedro Goncalves Neves
    Mål! David Neres øker ledelsen til 5-0. Joao Pedro Goncalves Neves var nest sist på ballen.
    77'
    78'
    78'
    Nå må vi få minst en scoring til så vi slipper 7up-vitser i kveld også.
    80'
    Rafa Silva
    Rafa Silva (Benfica Lisbon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Mål for Club Brugge!
    Benfica 5 - 1 Club Brugge
    Mål: Bjorn Meijer
    Målgivende: Tajon Buchanan
    Bjorn Meijer setter inn en redusering på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Stillingen er nå 5-1. Flott spill fra Tajon Buchanan før målet.
    87'
    Inn: Lucas Verissimo
    Ut: Antonio Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Benfica Lisbon. Inn kommer Lucas Verissimo, mens Antonio Silva tar plass på benken.
    88'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til Benfica Lisbon.
    89'
    Ferran Jutgla
    Club Brugge angriper. Ferran Jutgla får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.