Sjanse til Besiktas JK! Ernest Muci er nær ved å score, men keeper redder.
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    3'
    Ali Sansalan signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    3'
    Ali Sansalan tildeler Caykur Rizespor en corner. Jonjo Shelvey sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Mål for Caykur Rizespor!
    Besiktas 0 - 1 Caykur Rizespor
    Mål: Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Målgivende: Emir Han Topcu
    Mål! Caykur Rizespor tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi på Vodafone Park. Emir Han Topcu sto for den målgivende pasningen.
    5'
    Ernest Muci
    Ernest Muci (Besiktas JK) kommer seg fri på Vodafone Park, men avslutningen går utenfor.
    6'
    I Istanbul slår Rachid Ghezzal en corner fra høyre.
    7'
    Mål for Besiktas!
    Besiktas 1 - 1 Caykur Rizespor
    Mål: Omar Colley
    Mål! Omar Colley utligner for Besiktas JK. Stillingen er dermed 1-1 i Istanbul.
    7'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Ali Sansalan signaliserer et frispark til Besiktas JK like utenfor Caykur Rizespor-området.
    9'
    Målet til Besiktas sjekkes av VAR
    11'
    Målet til Besiktas blir annullert
    11'
    Jackson Muleka
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Jackson Muleka fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    13'
    14'
    16'
    Milot Rashica
    Besiktas JK angriper, men avslutningen til Milot Rashica går utenfor.
    20'
    Milot Rashica (Besiktas JK) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    22'
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tarik Cetin (Caykur Rizespor) vrir seg av smerte i gresset.
    23'
    Tarik Cetin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Vodafone Park.
    24'
    Semih Kilicsoy
    Målsjanse på Vodafone Park! Semih Kilicsoy fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    25'
    Milot Rashica (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    26'
    Ali Sansalan signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    28'
    Frispark Caykur Rizespor.
    29'
    Caykur Rizespor angriper, men blir avblåst for offside.
    29'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Emir Han Topcu
    Caykur Rizespor avanserer forover i Istanbul. Emir Han Topcu avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Ali Sansalan tildeler Besiktas JK en corner. Rachid Ghezzal sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Rachid Ghezzal
    Sjanse! Besiktas JK avanserer forover, men Rachid Ghezzal avslutter utenfor.
    38'
    Milot Rashica (Besiktas JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Kan Caykur Rizespor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    Gult kort til Besiktas
    Omar Colley
    Omar Colley (Besiktas JK) mottar sitt første gule kort for dagen på Vodafone Park.
    41'
    Dommer Ali Sansalan venter med å sette i gang spillet fordi Omar Colley ligger nede.
    41'
    Gustavo Sauer ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    Gustavo Sauer er tilbake i kampen igjen.
    43'
    Omar Colley er tilbake på banen igjen.
    43'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Husniddin Alikulov
    Dommer Ali Sansalan gir Husniddin Alikulov (Caykur Rizespor) et gult kort.
    43'
    Frispark til Besiktas JK på halvdelen til Caykur Rizespor.
    43'
    45'
    45'
    Dal Varesanovic
    Målsjanse! Dal Varesanovic (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    45'+3
    VAR sjekker om det er straffe til Besiktas
    45'+4
    Ingen straffe til Besiktas
    45'+5
    45'+6
    Det blir farlig! Frispark for Besiktas JK er nær straffområde.
    45'+7
    Halil Ibrahim Pehlivan
    Halil Ibrahim Pehlivan (Caykur Rizespor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+7
    Omar Colley
    Omar Colley (Besiktas JK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+7
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Joe Worrall
    Ut: Omar Colley
    Besiktas JK gjør sitt første bytte. Omar Colley erstattes av Joe Worrall.
    46'
    Besiktas JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Caykur Rizespor.
    46'
    Frispark i en god posisjon for Caykur Rizespor!
    46'
    Jonjo Shelvey
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men klarer ikke å score.
    46'
    Besiktas JK fosser fremover, men Ali Sansalan blåser for offside på Vodafone Park.
    48'
    Gustavo Sauer
    Caykur Rizespor angriper. Gustavo Sauer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Adolfo Gaich
    Caykur Rizespor fosser forover og Adolfo Gaich fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Målsjanse til Caykur Rizespor! Dal Varesanovic treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) slår en corner fra høyre side på Vodafone Park.
    52'
    I Istanbul header Semih Kilicsoy (Besiktas JK) mot mål, men ballen går utenfor.
    54'
    Frispark Besiktas JK.
    57'
    Frisparket tildelt Besiktas JK er farlig nær Caykur Rizespors målområde.
    59'
    Jackson Muleka (Besiktas JK) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    60'
    60'
    Dal Varesanovic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    61'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Martin Yankov Minchev
    Ut: Adolfo Gaich
    Adolfo Gaich (Caykur Rizespor) erstattes av Martin Yankov Minchev.
    62'
    Inn: Muammer Sarikaya
    Ut: Dal Varesanovic
    Ilhan Palut (Caykur Rizespor) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Muammer Sarikaya erstatter Dal Varesanovic som sannsynligvis er skadet.
    63'
    Inn: Cenk Tosun
    Ut: Jackson Muleka
    Bytte for Besiktas JK. Cenk Tosun kommer inn for Jackson Muleka på Vodafone Park.
    64'
    Inn: Alex Oxlade-Chamberlain
    Ut: Salih Ucan
    Serdar Topraktepe (Besiktas JK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alex Oxlade-Chamberlain erstatter Salih Ucan.
    64'
    Besiktas 2 - 1 Caykur Rizespor
    Mål: Milot Rashica
    Målgivende: Rachid Ghezzal
    Besiktas JK tar ledelsen 2-1 i Istanbul etter en heading av Milot Rashica! Det er en fin assist fra Rachid Ghezzal.
    65'
    Inn: Altin Zeqiri
    Ut: Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Caykur Rizespor bytter ut Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi med Altin Zeqiri.
    67'
    Semih Kilicsoy (Besiktas JK) pådrar seg et gult kort.
    67'
    68'
    Besiktas 2 - 2 Caykur Rizespor
    Mål: Emir Han Topcu
    Målgivende: Jonjo Shelvey
    Emir Han Topcu header ballen i mål og utligner til 2-2. Jonjo Shelvey var nest sist på ballen.
    68'
    Frispark i en god posisjon for Besiktas JK!
    70'
    Necip Uysal
    Besiktas JK angriper på Vodafone Park, men Necip Uysal header utenfor.
    70'
    71'
    Milot Rashica (Besiktas JK) header ballen mot mål, men Caykur Rizespor klarerer.
    77'
    77'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) løfter inn en corner fra høyre på Vodafone Park.
    78'
    David Akintola (Caykur Rizespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vodafone Park.
    78'
    Gustavo Sauer (Caykur Rizespor) får et gult kort av dommer Ali Sansalan.
    80'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    David Akintola ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    80'
    Ali Sansalan signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    83'
    Husniddin Alikulov (Caykur Rizespor) header utenfor.
    84'
    Cenk Tosun
    Sjanse! Besiktas JK avanserer forover, men Cenk Tosun avslutter utenfor.
    86'
    Inn: Vincent Aboubakar
    Ut: Rachid Ghezzal
    Besiktas JK bytter ut Rachid Ghezzal med Vincent Aboubakar. Dette er det fjerde byttet som Serdar Topraktepe gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Attila Mocsi
    Ut: Emir Han Topcu
    Ilhan Palut gjør dagens fjerde bytte i Istanbul, når han tar ut Emir Han Topcu og setter inn Attila Mocsi.
    87'
    Ali Sansalan tildeler Besiktas JK en corner. Milot Rashica sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+2
    I Istanbul slår Jonjo Shelvey en corner fra venstre.
    90'+5
    Altin Zeqiri
    Målsjanse! Altin Zeqiri (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+5
    Caykur Rizespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Besiktas JK.
    90'+6
    Besiktas 3 - 2 Caykur Rizespor
    Mål: Joe Worrall
    Joe Worrall dundrer ballen i mål og Besiktas JK tar ledelsen 3-2 på Vodafone Park.