Umit Ozturk signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    Mål for Goztepe Izmir!
    Besiktas 0 - 1 Goztepe Izmir
    Mål: Cherif Ndiaye
    Målgivende: Soner Aydogdu
    Mål! Goztepe Izmir tar ledelsen 0-1 ved Cherif Ndiaye. Flott spill fra Soner Aydogdu før målet.
    3'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Besiktas får tildelt et hjørnespark
    Rachid Ghezzal
    Umit Ozturk tildeler Besiktas JK en corner. Rachid Ghezzal sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Skudd utenfor mål, Besiktas
    Souza
    Souza (Besiktas JK) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Goztepe Izmir får tildelt et frispark
    Frispark for Goztepe Izmir på egen banehalvdel.
    10'
    Goztepe Izmir får tildelt et hjørnespark
    Berkan Emir
    Berkan Emir (Goztepe Izmir) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    15'
    Goztepe Izmir blir avblåst for offside
    Halil Akbunar
    Dommer Umit Ozturk ser at linjemannen løfter flagget, og Goztepe Izmirs Halil Akbunar blåses av for offside.
    15'
    Halil Akbunar (Goztepe Izmir) vinkes av for offside i Istanbul.
    16'
    Målet til Besiktas sjekkes av VAR
    21'
    Målet til Besiktas blir annullert
    22'
    Besiktas blir avblåst for offside
    Michy Batshuayi
    Offside! Michy Batshuayi blir vinket av og Besiktas JK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    22'
    Frispark til Besiktas JK på halvdelen til Goztepe Izmir.
    22'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) løfter inn en corner fra høyre på Vodafone Park.
    23'
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Spillet på Vodafone Park er stoppet midlertidig fordi Berkan Emir ligger nede.
    26'
    Berkan Emir kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Vodafone Park.
    27'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Gult kort til Goztepe Izmir
    Cherif Ndiaye
    Cherif Ndiaye (Goztepe Izmir) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    29'
    Goztepe Izmirs Cherif Ndiaye blåses av for offside på Vodafone Park.
    31'
    Mål for Besiktas!
    Besiktas 1 - 1 Goztepe Izmir
    Mål: Cyle Larin
    Målgivende: Oguzhan Ozyakup
    Cyle Larin scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Oguzhan Ozyakup.
    31'
    33'
    Skudd utenfor mål, Goztepe Izmir
    David Tijanic
    David Tijanic (Goztepe Izmir) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    36'
    37'
    Goztepe Izmir har fått straffespark i Istanbul!
    39'
    Goztepe Izmir får straffe på Vodafone Park. Soner Aydogdu mislykkes med å sette den i mål!
    41'
    Gult kort til Besiktas
    Valentin Rosier
    Dommer Umit Ozturk viser Valentin Rosier (Besiktas JK) det gule kortet.
    43'
    Berkan Emir
    Berkan Emir (Goztepe Izmir) pådrar seg et gult kort.
    43'
    44'
    Dommer Umit Ozturk gir Halil Akbunar (Goztepe Izmir) et gult kort.
    44'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Goztepe Izmir.
    45'+4
    Goztepe Izmir angriper i Istanbul. Halil Akbunar fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+5
    Frispark Besiktas JK.
    48'
    50'
    Offside! Halil Akbunar (Goztepe Izmir) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    51'
    Frispark Goztepe Izmir.
    52'
    Frispark til Goztepe Izmir på halvdelen til Besiktas JK.
    53'
    Skudd på mål, Goztepe Izmir
    Obinna Nwobodo
    Goztepe Izmir angriper i Istanbul. Obinna Nwobodo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    Goztepe Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    58'
    Ridvan Yilmaz
    Ridvan Yilmaz (Besiktas JK) kommer seg fri på Vodafone Park, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Goztepe Izmir på egen banehalvdel.
    59'
    Besiktas 2 - 1 Goztepe Izmir
    Mål: Rachid Ghezzal
    Målgivende: Michy Batshuayi
    I Istanbul tar Besiktas JK ledelsen 2-1 etter et mål av Rachid Ghezzal. Michy Batshuayi var nest sist på ballen.
    60'
    Dino Arslanagic
    Dino Arslanagic (Goztepe Izmir) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men klarer ikke å score.
    62'
    63'
    Skudd på mål, Besiktas
    Besiktas JK angriper. Michy Batshuayi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Spillerbytte - Goztepe Izmir
    Inn: Yalcin Kayan
    Ut: Soner Aydogdu
    Goztepe Izmir bytter ut Soner Aydogdu med Yalcin Kayan.
    69'
    Inn: Adis Jahovic
    Ut: Halil Akbunar
    Goztepe Izmir gjør sitt andre bytte. Halil Akbunar erstattes av Adis Jahovic.
    69'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Can Bozdogan
    Ut: Oguzhan Ozyakup
    Onder Karaveli (Besiktas JK) gjør sitt første bytte for dagen. Can Bozdogan erstatter Oguzhan Ozyakup.
    69'
    71'
    Miralem Pjanic
    Miralem Pjanic (Besiktas JK) får et gult kort av dommer Umit Ozturk.
    71'
    71'
    Besiktas JK angriper, men avslutningen til Miralem Pjanic går utenfor.
    72'
    Berkan Emir
    I Istanbul slår Berkan Emir en corner fra høyre.
    73'
    73'
    Dommer Umit Ozturk venter med å sette i gang spillet fordi Ersin Destanoglu ligger nede.
    74'
    Ersin Destanoglu er tilbake i kampen igjen.
    75'
    Kan Besiktas JK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    Atakan Ridvan Cankaya
    Atakan Cankaya (Goztepe Izmir) mottar sitt første gule kort for dagen på Vodafone Park.
    75'
    Inn: Guven Yalcin
    Ut: Cyle Larin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Besiktas JK. Inn kommer Guven Yalcin, mens Cyle Larin tar plass på benken.
    76'
    Rachid Ghezzal skyter i stolpen! Nære på for Besiktas JK.
    77'
    Miralem Pjanic (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    78'
    Inn: Murat Paluli
    Ut: Kerim Alici
    Nestor El Maestro gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Kerim Alici og setter inn Murat Paluli.
    80'
    Andre gule kort til Besiktas
    Utvisning! Valentin Rosier (Besiktas JK) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    81'
    82'
    Cherif Ndiaye (Goztepe Izmir) avanserer forover på Vodafone Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    Inn: Makana Baku
    Ut: Atakan Ridvan Cankaya
    Atakan Cankaya (Goztepe Izmir) erstattes av Makana Baku.
    84'
    86'
    Inn: Umut Meras
    Ut: Michy Batshuayi
    Bytte for Besiktas JK. Umut Meras kommer inn for Michy Batshuayi på Vodafone Park.
    86'
    88'
    89'
    Dino Arslanagic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'
    Domagoj Vida (Besiktas JK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vodafone Park.
    90'
    Goztepe Izmir slipper å klare seg uten Dino Arslanagic som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    90'+2
    Goztepe Izmir avanserer forover i Istanbul. David Tijanic avslutter, men treffer ikke mål.