Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Omar Colley er på beina igjen og fortsetter kampen på Vodafone Park.
    4'
    Kan Samsunspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    5'
    Marius Mouandilmadji
    Sjanse! Samsunspor avanserer forover, men Marius Mouandilmadji avslutter utenfor.
    5'
    Ernest Muci
    Besiktas JK avanserer forover i Istanbul. Ernest Muci avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark til Besiktas JK på halvdelen til Samsunspor.
    14'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for Besiktas!
    Besiktas 1 - 0 Samsunspor
    Mål: Semih Kilicsoy
    Semih Kilicsoy setter ballen i nettet og Besiktas JK leder nå 1-0.
    18'
    Soner Gonul vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    21'
    Samsunspor slipper å klare seg uten Soner Gonul som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    22'
    24'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Jackson Muleka
    Besiktas JK angriper, men avslutningen til Jackson Muleka går utenfor.
    25'
    Zeki Yavru (Samsunspor) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    27'
    Milot Rashica
    Målsjanse på Vodafone Park! Milot Rashica fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Samsunspor angriper, men Direnc Tonusluoglu blåser for offside.
    33'
    Ernest Muci
    Sjanse til Besiktas JK! Ernest Muci er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    34'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Baktiyor Zaynutdinov
    Baktiyor Zaynutdinov (Besiktas JK) header utenfor.
    36'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    41'
    Olivier Ntcham
    Samsunspor fosser forover og Olivier Ntcham fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Jonas Svensson
    Jonas Svensson (Besiktas JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    44'
    Taylan Antalyali
    Samsunspor angriper i Istanbul. Taylan Antalyali avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    Zeki Yavru (Samsunspor) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    45'+1
    Frispark for Samsunspor på egen banehalvdel.
    45'+2
    Marius Mouandilmadji (Samsunspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    47'
    Gult kort til Samsunspor
    Carlo Holse
    Carlo Holse (Samsunspor) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    48'
    Det blir farlig! Frispark for Besiktas JK er nær straffområde.
    48'
    Frisparket tildelt Besiktas JK er farlig nær Samsunspors målområde.
    49'
    Baktiyor Zaynutdinov (Besiktas JK) kommer till avslutning – heading i stolpen! Oi, oi, oi.
    49'
    Semih Kilicsoy
    Målsjanse! Semih Kilicsoy (Besiktas JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    49'
    Besiktas JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Samsunspor.
    54'
    Youssef Ait Bennasser
    Målsjanse til Samsunspor! Youssef Ait Bennasser treffer mål, men keeper redder.
    55'
    55'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Kingsley Schindler
    Ut: Zeki Yavru
    Markus Gisdol gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Zeki Yavru og setter inn Kingsley Schindler.
    58'
    Inn: Arbnor Muja
    Ut: Carlo Holse
    Samsunspor bytter ut Carlo Holse med Arbnor Muja. Dette er det andre byttet som Markus Gisdol gjør i dagens kamp.
    59'
    59'
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Baktiyor Zaynutdinov fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    61'
    63'
    65'
    Milot Rashica (Besiktas JK) kommer seg fri på Vodafone Park, men avslutningen går utenfor.
    66'
    Frispark Besiktas JK.
    67'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Alex Oxlade-Chamberlain
    Ut: Milot Rashica
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Besiktas JK. Inn kommer Alex Oxlade-Chamberlain, mens Milot Rashica tar plass på benken.
    67'
    Mål for Samsunspor!
    Besiktas 1 - 1 Samsunspor
    Mål: Emre Kilinc
    Målgivende: Kingsley Schindler
    Emre Kilinc scorer og utligner dermed til 1-1. Kingsley Schindler sto for den målgivende pasningen.
    68'
    Mert Günok (Besiktas JK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vodafone Park.
    70'
    Mert Günok kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Vodafone Park.
    70'
    Besiktas JK angriper, men blir avblåst for offside.
    70'
    Emre Kilinc
    Samsunspor angriper, men avslutningen til Emre Kilinc går utenfor.
    71'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    Gult kort til Besiktas
    Rachid Ghezzal
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    73'
    75'
    76'
    76'
    Okan Kocuk ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    77'
    Inn: Vincent Aboubakar
    Ut: Rachid Ghezzal
    Besiktas JK bytter ut Rachid Ghezzal med Vincent Aboubakar.
    78'
    Okan Kocuk ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    78'
    Frispark Samsunspor.
    79'
    Skudd på mål, Samsunspor
    80'
    80'
    Samsunspor angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    80'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Taylan Antalyali (Samsunspor) vrir seg av smerte i gresset.
    81'
    83'
    Taylan Antalyali ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    83'
    85'
    Inn: Cenk Tosun
    Ut: Ernest Muci
    Besiktas JK gjør sitt tredje bytte. Ernest Muci erstattes av Cenk Tosun.
    85'
    Inn: Umut Meras
    Ut: Baktiyor Zaynutdinov
    Baktiyor Zaynutdinov (Besiktas JK) erstattes av Umut Meras.
    86'
    Skudd utenfor mål, Besiktas
    86'
    88'
    Inn: Osman Celik
    Ut: Taylan Antalyali
    Markus Gisdol (Samsunspor) tar ut Taylan Antalyali som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Osman Celik.
    88'
    Inn: Nany Dimata
    Ut: Marius Mouandilmadji
    Marius Mouandilmadji (Samsunspor) erstattes av Nany Dimata.
    89'
    90'+2
    Nany Dimata
    Dommer Direnc Tonusluoglu viser Nany Dimata (Samsunspor) det gule kortet.
    90'+2
    90'+2
    Inn: Marc Bola
    Ut: Emre Kilinc
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Samsunspor. Inn kommer Marc Bola, mens Emre Kilinc tar plass på benken.