4-0
4-1
    Joakim Ostling signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    1'
    Mikkel Rygaard Jensen (BK Häcken) løfter inn en corner fra venstre på Bravida Arena.
    2'
    Mikkel Rygaard
    Mikkel Rygaard Jensen (BK Häcken) kommer seg fri på Bravida Arena, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Ioannis Pittas
    AIK avanserer forover i Gøteborg. Ioannis Pittas avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    12'
    Ismaila Coulibaly
    AIK fosser forover og Ismaila Coulibaly fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    En av BK Häckens spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Målsjanse! Ioannis Pittas (AIK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Mikkel Rygaard Jensen (BK Häcken) slår en corner fra høyre side på Bravida Arena.
    20'
    Mål for BK Häcken!
    BK Häcken 1 - 0 AIK
    Mål: Valgeir Lunddal Fridriksson
    Mål! Valgeir Lunddal Fridriksson gir BK Häcken ledelsen 1-0 i Gøteborg.
    21'
    Joakim Ostling signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    24'
    BK Häcken angriper i Gøteborg. Mikkel Rygaard Jensen fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Amor Layouni
    Sjanse til BK Häcken! Amor Layouni er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Joakim Ostling tildeler BK Häcken en corner. Mikkel Rygaard Jensen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    BK Häcken 2 - 0 AIK
    Mål: Edward Chilufya
    Målgivende: Mikkel Rygaard
    Edward Chilufya setter ballen i mål og øker BK Häckens ledelse til 2-0 i Gøteborg. Flott spill fra Mikkel Rygaard Jensen før målet.
    42'
    AIK angriper, men avslutningen til Ismaila Coulibaly går utenfor.
    43'
    45'+1
    Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    46'
    BK Häcken 3 - 0 AIK
    Mål: Amor Layouni
    Mål! Amor Layouni øker ledelsen til 3-0. Mikkel Rygaard Jensen sto for den målgivende pasningen.
    50'
    51'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Taha Ayari
    Ut: Ismaila Coulibaly
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AIK. Inn kommer Taha Ayari, mens Ismaila Coulibaly tar plass på benken.
    52'
    52'
    BK Häcken 4 - 0 AIK
    Mål: Mikkel Rygaard
    Målgivende: Valgeir Lunddal Fridriksson
    Mikkel Rygaard Jensen øker BK Häckens ledelse til 4-0! Det er en fin assist fra Valgeir Lunddal Fridriksson.
    53'
    Mål for AIK!
    BK Häcken 4 - 1 AIK
    Mål: Ioannis Pittas
    Målgivende: Mads Dohr Thychosen
    Mål! AIK reduserer til 4-1 ved Ioannis Pittas. Mads Dohr Thychosen var nest sist på ballen.
    57'
    En av AIKs spillere går i offside.
    59'
    Amor Layouni (BK Häcken) header mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    Taha Ayari
    AIK angriper. Taha Ayari får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    AIK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    I Gøteborg slår Mikkel Rygaard Jensen en corner fra høyre.
    64'
    Hjørnespark til AIK
    66'
    Mikkel Rygaard Jensen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    66'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Pontus Dahbo
    Ut: Mikkel Rygaard
    Mikkel Rygaard Jensen (BK Häcken) erstattes av Pontus Dahbo.
    68'
    Inn: Julius Lindberg
    Ut: Amor Layouni
    BK Häcken bytter ut Amor Layouni med Julius Lindberg.
    68'
    Mikkel Rygaard Jensen er tilbake i kampen igjen.
    68'
    Frispark BK Häcken.
    69'
    I Gøteborg slår Pontus Dahbo en corner fra høyre.
    70'
    Zeidane Inoussa
    Zeidane Inoussa (BK Häcken) kommer til en målsjanse på Bravida Arena, men klarer ikke å score.
    70'
    72'
    Inn: Dino Besirovic
    Ut: Omar Faraj
    AIK gjør sitt andre bytte. Omar Faraj erstattes av Dino Besirovic.
    74'
    Dommer Joakim Ostling venter med å sette i gang spillet fordi Adam Lundqvist ligger nede.
    74'
    Inn: Srdan Hristic
    Ut: Adam Lundqvist
    Adam Lundqvist, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Srdan Hristic kommer inn for BK Häcken.
    75'
    Det blir farlig! Frispark for AIK er nær straffområde.
    76'
    Bersant Celina
    Bersant Celina (AIK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Pontus Dahbo
    Målsjanse! Pontus Dahbo (BK Häcken) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Inn: Eskil Edh
    Ut: Mads Dohr Thychosen
    Henning Stille Berg gjør dagens tredje bytte i Gøteborg, når han tar ut Mads Dohr Thychosen og setter inn Eskil Edh.
    79'
    Joakim Ostling tildeler BK Häcken en corner. Pontus Dahbo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Pontus Dahbo (BK Häcken) løfter inn en corner fra venstre på Bravida Arena.
    81'
    Pontus Dahbo (BK Häcken) slår en corner fra venstre side på Bravida Arena.
    84'
    Sjanse! AIK avanserer forover, men Ioannis Pittas avslutter utenfor.
    84'
    85'
    Bersant Celina (AIK) avanserer forover på Bravida Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    85'
    85'
    Julius Lindberg
    Målsjanse til BK Häcken! Julius Lindberg treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'
    Inn: Ali Youssef
    Ut: Edward Chilufya
    Edward Chilufya (BK Häcken) erstattes av Ali Youssef.
    90'
    Inn: Axel Lindahl
    Ut: Valgeir Lunddal Fridriksson
    Bytte for BK Häcken. Axel Lindahl kommer inn for Valgeir Lunddal Fridriksson på Bravida Arena.
    90'
    90'+1
    Ali Youssef
    BK Häcken fosser forover og Ali Youssef fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.