Frispark til BK Häcken på halvdelen til Djurgårdens IF.
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Lars Olden Larsen
    Sjanse! BK Häcken avanserer forover, men Lars Olden Larsen avslutter utenfor.
    12'
    Magnus Eriksson
    Djurgårdens IF angriper. Magnus Eriksson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) slår en corner fra høyre side på Bravida Arena.
    15'
    16'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark Djurgårdens IF.
    24'
    25'
    Lars Olden Larsen (BK Häcken) kommer seg fri på Bravida Arena, men avslutningen går utenfor.
    26'
    En av BK Häckens spillere blir avblåst for offside på Bravida Arena.
    28'
    Hjørnespark til BK Häcken
    30'
    I Gøteborg slår Magnus Eriksson en corner fra venstre.
    31'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    33'
    En av BK Häckens spillere blir avblåst for offside.
    35'
    Sjanse til BK Häcken! Lars Olden Larsen er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Skudd utenfor mål, BK Häcken
    39'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra venstre på Bravida Arena.
    41'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    41'
    44'
    Mål for Djurgårdens IF!
    BK Häcken 0 - 1 Djurgårdens IF
    Mål: Joel Asoro
    Målgivende: Magnus Eriksson
    I Gøteborg tar Djurgårdens IF ledelsen 0-1 etter et mål av Joel Asoro. Magnus Eriksson var nest sist på ballen.
    45'+1
    Bénie Traoré
    Målsjanse til BK Häcken! Benie Adama Traore treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    51'
    51'
    51'
    Mål for BK Häcken!
    BK Häcken 1 - 1 Djurgårdens IF
    Mål: Lars Olden Larsen
    Målgivende: Amane Romeo
    Mål! hjemmelag utligner ved Lars Olden Larsen. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Amane Romeo.
    53'
    55'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Haris Radetinac
    Ut: Oskar Fallenius
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Djurgårdens IF. Inn kommer Haris Radetinac, mens Oskar Fallenius tar plass på benken.
    56'
    Glenn Nyberg tildeler BK Häcken en corner. Samuel Gustafson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til BK Häcken.
    59'
    59'
    Samuel Gustafson
    BK Häcken fosser forover og Samuel Gustafson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    Gustav Wikheim
    Gustav Medonca Wikheim (Djurgårdens IF) kommer til en målsjanse på Bravida Arena, men klarer ikke å score.
    61'
    Dommer Glenn Nyberg venter med å sette i gang spillet fordi Peter Abrahamsson ligger nede.
    62'
    Peter Abrahamsson er på beina igjen og fortsetter kampen.
    63'
    63'
    BK Häcken fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    65'
    Hjørnespark til Djurgårdens IF
    66'
    Sjanse til Djurgårdens IF! Magnus Eriksson er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    Målsjanse på Bravida Arena! Lars Olden Larsen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    67'
    67'
    Mikkel Rygaard Jensen (BK Häcken) løfter inn en corner fra høyre på Bravida Arena.
    67'
    BK Häcken 2 - 1 Djurgårdens IF
    Mål: Even Hovland
    Målgivende: Mikkel Rygaard
    Even Hovland header ballen i mål og BK Häcken tar ledelsen 2-1 på Bravida Arena. Flott spill fra Mikkel Rygaard Jensen før målet.
    67'
    69'
    BK Häcken avanserer forover i Gøteborg. Lars Olden Larsen avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Amane Romeo
    BK Häcken angriper, men avslutningen til Amane Romeo går utenfor.
    71'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Momodou Lamin Sonko
    Ut: Oscar Uddenas
    Per Mathias Høgmo (BK Häcken) gjør sitt første bytte for dagen. Momodou Lamin Sonko erstatter Oscar Uddenas.
    72'
    Det blir farlig! Frispark for Djurgårdens IF er nær straffområde.
    73'
    Djurgårdens IF fosser forover og Gustav Medonca Wikheim fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Mikkel Rygaard
    Målsjanse til BK Häcken! Mikkel Rygaard Jensen treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    Skudd på mål, BK Häcken
    75'
    75'
    Inn: Lucas Bergvall
    Ut: Gustav Wikheim
    Djurgårdens IF gjør sitt andre bytte. Gustav Medonca Wikheim erstattes av Lucas Bergvall.
    76'
    Inn: Victor Edvardsen
    Ut: Oliver Berg
    Djurgårdens IF bytter ut Oliver Berg med Victor Edvardsen.
    76'
    Glenn Nyberg tildeler BK Häcken en corner. Mikkel Rygaard Jensen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Even Hovland
    Häcken avancerar på Bravida Arena och Even Hovland får en nickmöjlighet – utanför!
    76'
    78'
    Skade: BK Häcken
    79'
    I Gøteborg slår Mikkel Rygaard Jensen en corner fra høyre.
    80'
    Samuel Gustafson (BK Häcken) løfter inn en corner fra venstre på Bravida Arena.
    81'
    82'
    Tilbake fra skade: BK Häcken
    82'
    Mikkel Rygaard Jensen (BK Häcken) slår en corner fra høyre side på Bravida Arena.
    83'
    BK Häcken 3 - 1 Djurgårdens IF
    Even Hovland header inn 3-1 og BK Häcken øker ledelsen på Bravida Arena. Mikkel Rygaard Jensen sto for den målgivende pasningen.
    83'
    BK Häcken 4 - 1 Djurgårdens IF
    Målgivende: Samuel Gustafson
    Mål! BK Häcken øker ledelsen til 4-1 etter en scoring av Lars Olden Larsen på Bravida Arena. Flott spill fra Samuel Gustafson før målet.