Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Boavista Porto.
    Vitinha (FC Porto) kommer til avslutning på Estadio Do Bessa Xxi, men headingen blir reddet.
    3'
    Boavista, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Gustavo Sauer (Boavista Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio Do Bessa Xxi.
    5'
    Yusupha Njie
    Yusupha Njie (Boavista Porto) kommer til en målsjanse på Estadio Do Bessa Xxi, men klarer ikke å score.
    5'
    Fabio Vieira
    Fabio Vieira (FC Porto) kommer seg fri på Estadio Do Bessa Xxi, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Bracali ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    9'
    Bracali er tilbake på banen igjen.
    9'
    Artur Soares Dias tildeler FC Porto en corner. Fabio Vieira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Boavista Porto på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark FC Porto.
    13'
    Gult kort til FC Porto
    Vitinha
    Dommer Artur Soares Dias viser Vitinha (FC Porto) det gule kortet.
    14'
    Vitinha
    Vitinha (FC Porto) header mot mål, men ballen går utenfor.
    15'
    Gult kort til Boavista
    Jackson Porozo
    Jackson Porozo får gult kort og må stå over en kamp for Boavista Porto!
    17'
    I Porto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Pepe
    Sjanse! FC Porto avanserer forover, men Pepe avslutter utenfor.
    18'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    18'
    Javi Garcia
    Javi Garcia (Boavista Porto) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    19'
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Boavista Porto.
    19'
    Boavista Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Dommer Artur Soares Dias venter med å sette i gang spillet fordi Jackson Porozo ligger nede.
    21'
    Spillerbytte - Boavista
    Inn: Nathan
    Ut: Javi Garcia
    Petit gjør dagens første bytte i Porto, når han tar ut Javi Garcia og setter inn Nathan.
    21'
    Jackson Porozo er tilbake i kampen igjen.
    24'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Spillet på Estadio Do Bessa Xxi er stoppet midlertidig fordi Pepe ligger nede.
    25'
    Frispark for Boavista Porto på egen banehalvdel.
    25'
    Pepe er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Do Bessa Xxi.
    25'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Wenderson Galeno
    Ut: Pepe
    Det virker som Pepe ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Wenderson Galeno.
    25'
    Otavio (FC Porto) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Do Bessa Xxi.
    26'
    Otavio kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Do Bessa Xxi.
    27'
    28'
    29'
    Mål for FC Porto!
    Boavista 0 - 1 FC Porto
    Mål: Fabio Vieira
    Målgivende: Evanilson
    I Porto tar FC Porto ledelsen 0-1 etter et mål av Fabio Vieira. Evanilson var nest sist på ballen.
    32'
    Målet sjekkes av VAR
    33'
    Målet blir stående
    34'
    Vitinha (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Do Bessa Xxi.
    35'
    37'
    I Porto slår Filipe Ferreira en corner fra høyre.
    40'
    Boavista Porto angriper, men Yusupha Njie vinkes av for offside.
    42'
    Gustavo Sauer
    Boavista Porto angriper i Porto. Gustavo Sauer fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Petar Musa
    Boavista Porto angriper, men avslutningen til Petar Musa går utenfor.
    45'+2
    45'+4
    46'
    47'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til FC Porto.
    51'
    I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Dommer Artur Soares Dias ser at linjemannen løfter flagget, og FC Portos Wenderson Galeno blåses av for offside.
    55'
    55'
    57'
    Chancel Mbemba
    Chancel Mbemba (FC Porto) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    Inn: Kenji Gorre
    Ut: Yusupha Njie
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boavista Porto. Inn kommer Kenji Gorre, mens Yusupha Njie tar plass på benken.
    58'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    59'
    Ikke rødt kort likevel
    59'
    61'
    VAR sjekker om det er straffe
    62'
    Dommeren dømmer straffe
    63'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Porto får straffe!
    63'
    Evanilson (FC Porto) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    63'
    Fabio Vieira (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio Do Bessa Xxi.
    63'
    65'
    Ingen straffe
    66'
    Fabio Vieira (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Do Bessa Xxi.
    66'
    Artur Soares Dias tildeler FC Porto en corner. Otavio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    68'
    69'
    Inn: Marko Grujic
    Ut: Vitinha
    FC Porto bytter ut Vitinha med Marko Grujic. Dette er det andre byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    71'
    Evanilson
    Evanilson (FC Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    74'
    74'
    I Porto slår Gustavo Sauer en corner fra høyre.
    75'
    Boavista Porto fosser fremover, men Kenji Gorre går rett i offsidefella.
    75'
    77'
    Skudd på mål, FC Porto
    80'
    Sebastian Perez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    80'
    Sebastian Perez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    81'
    81'
    Inn: Jeriel De Santis
    Ut: Sebastian Perez
    Petit (Boavista Porto) tar ut Sebastian Perez som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Jeriel De Santis.
    82'
    82'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    87'
    Frispark til Boavista Porto på halvdelen til FC Porto.
    88'
    Petar Musa
    Boavista Porto angriper og Petar Musa får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Porto-målet.