Morais90'+3 (Str.)
1-1
    Vitoria SC får tildelt et frispark
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Guimaraes på egen banehalvdel.
    1'
    Boavista får tildelt et frispark
    Frispark for Boavista Porto på egen banehalvdel.
    3'
    Boavista Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Vitoria SC får tildelt et hjørnespark
    Tiago Silva
    I Porto slår Tiago Silva en corner fra venstre.
    10'
    Tomas Handel
    Tomas Handel (Guimaraes) slår en corner fra høyre side på Estadio do Bessa XXI.
    11'
    Boavista får tildelt et hjørnespark
    Bruno Lourenco
    Bruno Lourenco (Boavista Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Bessa XXI.
    12'
    Skudd utenfor mål, Boavista
    Robert Bozenik
    I Porto får Robert Bozenik (Boavista) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    12'
    Gaius Makouta
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Guimaraes.
    13'
    Gult kort til Boavista
    Gaius Makouta (Boavista Porto) pådrar seg et gult kort.
    13'
    14'
    Salvador Agra
    Salvador Agra (Boavista Porto) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Bessa XXI.
    15'
    Gult kort til Vitoria SC
    Tomas Ribeiro
    Dommer Fabio Jose Costa Verissimo gir Tomas Ribeiro (Guimaraes) et gult kort.
    16'
    I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Skudd utenfor mål, Vitoria SC
    Joao Pedro Ferreira Silva
    Joao Pedro Ferreira Silva (Guimaraes) kommer til en målsjanse på Estadio do Bessa XXI, men klarer ikke å score.
    20'
    Jorge Fernandes
    Frispark Boavista Porto.
    21'
    Skudd på mål, Boavista
    Sjanse i Porto! Bruno Lourenco (Boavista Porto) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    Boavista, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Boavista blir avblåst for offside
    En av Boavista Portos spillere blir avblåst for offside på Estadio do Bessa XXI.
    22'
    Skudd på mål, Vitoria SC
    Nelson Coquenao Da Luz
    Målsjanse på Estadio do Bessa XXI! Nelson Coquenao Da Luz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    Vitoria SC, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Tiago Silva
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler Guimaraes en corner. Tiago Silva sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Frisparket tildelt Guimaraes er farlig nær Boavista Portos målområde.
    24'
    Sjanse! Guimaraes avanserer forover, men Tomas Ribeiro avslutter utenfor.
    26'
    Tiago Silva
    27'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Boavista Porto på egen banehalvdel.
    28'
    Nelson Coquenao Da Luz (Guimaraes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    Sebastian Perez
    Frispark i en god posisjon for Guimaraes!
    29'
    Mål for Vitoria SC!
    Boavista 0 - 1 Vitoria SC
    Mål: Joao Pedro Ferreira Silva
    Målgivende: Tiago Silva
    Guimaraes leder 0-1 etter en scoring av Joao Pedro Ferreira Silva. Tiago Silva var nest sist på ballen.
    30'
    Robert Bozenik (Boavista Porto) kommer til en målsjanse på Estadio do Bessa XXI, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Vitoria SC blir avblåst for offside
    Miguel Magalhaes
    Guimaraes fosser fremover, men Fabio Jose Costa Verissimo blåser for offside på Estadio do Bessa XXI.
    37'
    Offside! Joao Pedro Ferreira Silva (Guimaraes) er alene igjennom, men dommer Fabio Jose Costa Verissimo ser at linjemannen er oppe med flagget.
    38'
    Chidozie Awaziem
    Frispark til Guimaraes på halvdelen til Boavista Porto.
    40'
    Guimaraes angriper, men Fabio Jose Costa Verissimo blåser for offside.
    41'
    41'
    I Porto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    46'
    Salvador Agra (Boavista Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Boavista Porto.
    48'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Guimaraes like utenfor Boavista Porto-området.
    49'
    Sebastian Perez (Boavista Porto) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    Målsjanse! Robert Bozenik (Boavista Porto) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    53'
    Tiago Silva
    Guimaraes angriper i Porto. Tiago Silva avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    Frispark for Guimaraes på egen banehalvdel.
    55'
    Frispark Guimaraes.
    56'
    Rodrigo Abascal
    57'
    Dommer Fabio Jose Costa Verissimo viser Rodrigo Abascal (Boavista Porto) det gule kortet.
    57'
    Bruno Lourenco (Boavista Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Bessa XXI.
    59'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tiago Silva (Guimaraes) vrir seg av smerte i gresset.
    60'
    Spillerbytte - Vitoria SC
    Inn: Daniel Silva
    Ut: Tiago Silva
    Det virker som Tiago Silva ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Daniel Silva.
    62'
    Inn: Nuno Valente Santos
    Ut: Nelson Coquenao Da Luz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Guimaraes. Inn kommer Nuno Valente Santos, mens Nelson Coquenao Da Luz tar plass på benken.
    62'
    Daniel Silva
    Daniel Silva (Guimaraes) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Bessa XXI.
    65'
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler Guimaraes en corner. Daniel Silva sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Guimaraes angriper i Porto. Tomas Handel fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Boavista
    Inn: Reisinho
    Ut: Bruno Lourenco
    Boavista Porto bytter ut Bruno Lourenco med Reisinho. Dette er det første byttet som Jorge Couto gjør i dagens kamp.
    67'
    Guimaraes angriper, men avslutningen til Tomas Handel går utenfor.
    68'
    I Porto slår Salvador Agra en corner fra venstre.
    71'
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler Boavista Porto en corner. Salvador Agra sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Chidozie Awaziem (Boavista Porto) prøver å heade ballen i mål på Estadio do Bessa XXI, men mislykkes.
    72'
    72'
    Tomas Handel (Guimaraes) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Bessa XXI.
    73'
    Robert Bozenik (Boavista Porto) avanserer forover på Estadio do Bessa XXI. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    Salvador Agra (Boavista Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio do Bessa XXI.
    75'
    75'
    Pedro Malheiro
    Pedro Malheiro (Boavista Porto) får et gult kort av dommer Fabio Jose Costa Verissimo.
    76'
    Inn: Masaki Watai
    Ut: Salvador Agra
    Jorge Couto (Boavista Porto) gjør sitt andre bytte for dagen. Masaki Watai erstatter Salvador Agra.
    76'
    76'
    Inn: Alisson Safira
    Ut: Adrian Butzke
    Guimaraes bytter ut Adrian Butzke med Alisson Safira.
    77'
    Dommer Fabio Jose Costa Verissimo gir Robert Bozenik (Boavista Porto) et gult kort.
    80'
    Inn: Jose Carlos Natario Ferreira
    Ut: Joao Pedro Ferreira Silva
    Alvaro Pacheco gjør dagens fjerde bytte i Porto, når han tar ut Joao Pedro Ferreira Silva og setter inn Jose Carlos Natario Ferreira.
    85'
    87'
    Reisinho
    Reisinho (Boavista Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Bessa XXI.
    89'
    Straffe til Boavista
    90'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Porto fordi Reisinho får behandling for en skade på banen.
    90'+2
    Boavista scorer på straffe!
    Boavista 1 - 1 Vitoria SC
    Mål: Morais
    Morais banker inn et straffespark på Estadio do Bessa XXI og utligner dermed til 1-1 for Boavista Porto.
    90'+3
    I Porto slår Daniel Silva en corner fra høyre.
    90'+5
    Reisinho er tilbake på banen igjen.
    90'+6
    Inn: Ibrahima
    Ut: Sebastian Perez
    Bytte for Boavista Porto. Ibrahima kommer inn for Sebastian Perez på Estadio do Bessa XXI.
    90'+6
    Reisinho
    Reisinho (Boavista Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Bessa XXI.