Frispark til AD Cali på halvdelen til Boca Juniors.
    2'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Boca Juniors.
    3'
    Exequiel Zeballos (Boca Juniors) løfter inn en corner fra høyre på Alberto Jose Armando.
    5'
    Exequiel Zeballos
    Sjanse til Boca Juniors! Exequiel Zeballos er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    AD Cali, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Piero Maza Gomez tildeler Boca Juniors en corner. Oscar Romero sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Frispark for AD Cali på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark Boca Juniors.
    7'
    AD Cali tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Dario Benedetto
    Dario Benedetto (Boca Juniors) avanserer forover på Alberto Jose Armando. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    10'
    Oscar Romero (Boca Juniors) slår en corner fra høyre side på Alberto Jose Armando.
    10'
    Alan Varela
    På Alberto Jose Armando fyrer Alan Varela (Boca Juniors) av et skudd - i stolpen!
    12'
    Exequiel Zeballos (Boca Juniors) kommer til en målsjanse på Alberto Jose Armando, men klarer ikke å score.
    14'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Frispark i en god posisjon for Boca Juniors!
    16'
    Alan Varela
    Alan Varela (Boca Juniors) kommer seg fri på Alberto Jose Armando, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til AD Cali på egen banehalvdel.
    17'
    20'
    Gult kort til Boca Juniors
    Frank Fabra
    Frank Fabra får gult kort av dommer Piero Maza Gomez, og må dermed stå over en kamp for Boca Juniors.
    20'
    I Buenos Aires slår Oscar Romero en corner fra venstre.
    23'
    Jorge Figal
    Jorge Figal (Boca Juniors) header utenfor.
    23'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Buenos Aires fordi Guillermo De Amores får behandling for en skade på banen.
    24'
    Guillermo De Amores er på beina igjen og fortsetter kampen på Alberto Jose Armando.
    25'
    AD Cali må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Boca Juniors.
    25'
    27'
    Guillermo Burdisso ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    28'
    Guillermo Burdisso ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Buenos Aires.
    29'
    Eduardo Salvio
    Målsjanse! Eduardo Salvio (Boca Juniors) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Frispark til Boca Juniors på halvdelen til AD Cali.
    31'
    Jhon Vasquez
    Målsjanse på Alberto Jose Armando! Jhon Vasquez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    Boca Juniors, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Frispark for Boca Juniors på egen banehalvdel.
    35'
    38'
    Gult kort til AD Cali
    Jimmi Congo
    Jimmi Congo (AD Cali) pådrar seg et gult kort.
    38'
    39'
    Dario Benedetto (Boca Juniors) header mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    42'
    Piero Maza Gomez tildeler Boca Juniors en corner. Oscar Romero sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Carlos Roberto Izquierdoz
    I Buenos Aires header Carlos Izquierdoz (Boca Juniors) mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    45'
    Enrique Camargo
    Dommeren gir Enrique Camargo (AD Cali) et gult kort.
    45'
    45'+2
    45'+3
    Jhon Vasquez (AD Cali) får et gult kort av dommer Piero Maza Gomez.
    45'+3
    Teofilo Gutierrez
    Teofilo Gutierrez (AD Cali) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+4
    45'+4
    Exequiel Zeballos (Boca Juniors) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+5
    46'
    48'
    I Buenos Aires slår Exequiel Zeballos en corner fra høyre.
    48'
    Oscar Romero
    Målsjanse til Boca Juniors! Oscar Romero treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Boca Juniors like utenfor AD Cali-området.
    52'
    Spillerbytte - AD Cali
    Inn: Carlos Robles
    Ut: Christian Mafla
    Rafael Dudamel gjør dagens første bytte i Buenos Aires, når han tar ut Christian Mafla og setter inn Carlos Robles.
    53'
    Mål for Boca Juniors!
    Boca Juniors 1 - 0 AD Cali
    Mål: Alan Varela
    Mål! Alan Varela gir Boca Juniors ledelsen 1-0 i Buenos Aires.
    54'
    AD Cali angriper, men Piero Maza Gomez blåser for offside.
    55'
    56'
    Jorge Figal
    Jorge Figal (Boca Juniors) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    Inn: Harold Mosquera
    Ut: Yony Gonzalez
    AD Cali gjør sitt andre bytte. Yony Gonzalez erstattes av Harold Mosquera.
    60'
    AD Cali angriper, men avslutningen til Teofilo Gutierrez går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Boca Juniors
    Inn: Juan Ramirez
    Ut: Eduardo Salvio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boca Juniors. Inn kommer Juan Ramirez, mens Eduardo Salvio tar plass på benken.
    62'
    AD Cali angriper, men blir avblåst for offside.
    63'
    Piero Maza Gomez signaliserer et frispark til Boca Juniors på egen banehalvdel.
    64'
    64'
    Inn: Luis Vasquez
    Ut: Dario Benedetto
    Boca Juniors bytter ut Dario Benedetto med Luis Vazquez.
    67'
    69'
    Skade: AD Cali
    69'
    Tilbake fra skade: AD Cali
    70'
    Harold Mosquera (AD Cali) løfter inn en corner fra venstre på Alberto Jose Armando.
    73'
    Inn: Carlos Alberto Lucumi Gonzalez
    Ut: Jimmi Congo
    Jimmi Congo (AD Cali) erstattes av Carlos Alberto Lucumi Gonzalez.
    76'
    Inn: Cristian Medina
    Ut: Exequiel Zeballos
    Bytte for Boca Juniors. Cristian Medina kommer inn for Exequiel Zeballos på Alberto Jose Armando.
    77'
    Guillermo Fernandez
    Sjanse! Boca Juniors avanserer forover, men Guillermo Fernandez avslutter utenfor.
    79'
    Harold Mosquera (AD Cali) slår en corner fra venstre side på Alberto Jose Armando.
    79'
    Frisparket tildelt AD Cali er farlig nær Boca Juniorss målområde.
    80'
    Carlos Izquierdoz (Boca Juniors) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Kevin Velasco
    Kevin Velasco (AD Cali) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Frispark AD Cali.
    83'
    Boca Juniors tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Harold Mosquera
    AD Cali avanserer forover i Buenos Aires. Harold Mosquera avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    89'
    Cristian Medina
    Cristian Medina (Boca Juniors) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    89'
    Frispark
    90'+4
    Guillermo Burdisso
    AD Cali angriper i Buenos Aires. Guillermo Burdisso avslutter på mål, men greier ikke å score.