Frispark til Boca Juniors på halvdelen til Club Nacional de Football.
    Edinson Cavani
    Målsjanse! Edinson Cavani (Boca Juniors) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Alfonso Trezza Hernandez
    Sjanse! Club Nacional de Football avanserer forover, men Alfonso Trezza Hernandez avslutter utenfor.
    11'
    Mål for Boca Juniors!
    Boca Juniors 1 - 0 Club Nacional de Football
    Mål: Miguel Merentiel
    Målgivende: Luis Advincula
    Mål! Miguel Merentiel gir Boca Juniors ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Luis Advincula sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Club Nacional de Football tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Yonathan Rodriguez
    Club Nacional de Football angriper, men avslutningen til Yonathan Rodriguez går utenfor.
    15'
    Mål for Club Nacional de Football!
    Boca Juniors 1 - 1 Club Nacional de Football
    Mål: Alfonso Trezza Hernandez
    Målgivende: Gabriel Baez Corradi
    Mål! Club Nacional de Footballutligner til 1-1 etter en heading av Alfonso Trezza Hernandez. Gabriel Baez Corradi var nest sist på ballen.
    16'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Frispark for Boca Juniors på egen banehalvdel.
    24'
    Guillermo Fernandez (Boca Juniors) slår en corner fra høyre side.
    27'
    Gult kort til Boca Juniors
    Jorge Figal
    Jorge Figal (Boca Juniors) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    27'
    Anderson Daronco signaliserer et frispark til Club Nacional de Football på egen banehalvdel.
    27'
    Det blir farlig! Frispark for Boca Juniors er nær straffområde.
    29'
    Boca Juniors slår en corner fra høyre.
    31'
    Diego Martin Zabala Morales
    Diego Martin Zabala Morales (Club Nacional de Football) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Gonzalo Castro Irizabal (Club Nacional de Football) slår en corner fra høyre side på Alberto Jose Armando.
    35'
    Daniel Eduardo Bocanegra Ortiz
    Daniel Eduardo Bocanegra Ortiz (Club Nacional de Football) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Luis Advincula
    Dommer Anderson Daronco viser Luis Advincula (Boca Juniors) det gule kortet.
    37'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Yonathan Rodriguez (Club Nacional de Football) vrir seg av smerte i gresset.
    39'
    Yonathan Rodriguez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    40'
    41'
    Anderson Daronco tildeler Club Nacional de Football en corner. Diego Martin Zabala Morales sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Diego Martin Zabala Morales (Club Nacional de Football) løfter inn en corner fra venstre på Alberto Jose Armando.
    44'
    44'
    Målsjanse på Alberto Jose Armando! Diego Martin Zabala Morales fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    Boca Juniors, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Valentin Barco
    Sjanse! Boca Juniors avanserer forover, men Valentin Barco avslutter utenfor.
    45'+2
    Edinson Cavani (Boca Juniors) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+4
    Miguel Merentiel
    Målsjanse! Miguel Merentiel (Boca Juniors) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+4
    Gult kort til Club Nacional de Football
    Alfonso Trezza Hernandez (Club Nacional de Football) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+5
    Spillerbytte - Boca Juniors
    Inn: Bruno Valdez
    Ut: Jorge Figal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boca Juniors. Inn kommer Bruno Valdez, mens Jorge Figal tar plass på benken.
    46'
    Boca Juniors 2 - 1 Club Nacional de Football
    Mål: Luis Advincula
    Luis Advincula setter ballen i nettet og Boca Juniors leder nå 2-1.
    47'
    Målet til Boca Juniors sjekkes av VAR
    48'
    Målet til Boca Juniors blir stående
    48'
    52'
    53'
    Dommeren gir Valentin Barco (Boca Juniors) et gult kort.
    56'
    Yonathan Rodriguez (Club Nacional de Football) pådrar seg et gult kort.
    56'
    58'
    Inn: Marcelo Weigandt
    Ut: Miguel Merentiel
    Boca Juniors bytter ut Miguel Merentiel med Marcelo Weigandt.
    59'
    Boca Juniors angriper, men avslutningen til Edinson Cavani går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Club Nacional de Football
    Inn: Franco Misael Fagundez Rosa
    Ut: Gonzalo Castro Irizabal
    Club Nacional de Football gjør sitt første bytte. Gonzalo Castro Irizabal erstattes av Franco Misael Fagundez Rosa.
    63'
    Luis Advincula (Boca Juniors) kommer seg fri på Alberto Jose Armando, men avslutningen går utenfor.
    65'
    Anderson Daronco signaliserer et frispark til Club Nacional de Football.
    66'
    I Buenos Aires slår Valentin Barco en corner fra venstre.
    67'
    67'
    Club Nacional de Football fosser fremover, men Anderson Daronco blåser for offside på Alberto Jose Armando.
    69'
    Inn: Dario Benedetto
    Ut: Edinson Cavani
    Edinson Cavani (Boca Juniors) erstattes av Dario Benedetto.
    71'
    Anderson Daronco signaliserer et frispark til Boca Juniors på egen banehalvdel.
    71'
    Inn: Emanuel Gigliotti
    Ut: Bruno Damiani
    Bytte for Club Nacional de Football. Emanuel Gigliotti kommer inn for Bruno Damiani på Alberto Jose Armando.
    71'
    Inn: Juan Ramirez
    Ut: Diego Rodriguez
    Alvaro Gutierrez Pelscher gjør dagens tredje bytte i Buenos Aires, når han tar ut Diego Rodriguez og setter inn Juan Ramirez.
    72'
    Inn: Nicolas Valentini
    Ut: Marcos Rojo
    Boca Juniors gjør sitt fjerde bytte. Marcos Rojo erstattes av Nicolas Valentini.
    72'
    Cristian Medina
    Cristian Medina (Boca Juniors) fyrer av et skudd på Alberto Jose Armando – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    73'
    Boca Juniors tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    Sjanse i Buenos Aires! Valentin Barco (Boca Juniors) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    Club Nacional de Football, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    Boca Juniors avanserer forover i Buenos Aires. Cristian Medina avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Boca Juniors 2 - 2 Club Nacional de Football
    Mål: Juan Ramirez
    Mål! Juan Ramirez utligner for Club Nacional de Football. Stillingen er dermed 2-2 i Buenos Aires.
    75'
    Club Nacional de Football angriper. Diego Martin Zabala Morales får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    Dario Benedetto
    Dario Benedetto (Boca Juniors) kommer til en målsjanse på Alberto Jose Armando, men klarer ikke å score.
    79'
    Inn: Lucas Nahuel Morales Burruzo
    Ut: Leandro Nicolas Lozano Fernandez
    Club Nacional de Football bytter ut Leandro Nicolas Lozano Fernandez med Lucas Nahuel Morales Burruzo. Dette er det fjerde byttet som Alvaro Gutierrez Pelscher gjør i dagens kamp.
    80'
    I Buenos Aires header Dario Benedetto (Boca Juniors) mot mål, men ballen går utenfor.
    82'
    83'
    Bruno Damiani
    Bruno Damiani fra Club Nacional de Football er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    85'
    Yonathan Rodriguez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    85'
    Inn: Exequiel Zeballos
    Ut: Alan Varela
    Jorge Almiron (Boca Juniors) gjør sitt femte bytte for dagen. Exequiel Zeballos erstatter Alan Varela.
    86'
    Yonathan Rodriguez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Alberto Jose Armando.
    87'
    Kan Boca Juniors utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    87'
    Marcelo Weigandt
    Boca Juniors fosser forover og Marcelo Weigandt fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    88'
    88'
    Franco Misael Fagundez Rosa
    Franco Misael Fagundez Rosa (Club Nacional de Football) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+1
    Exequiel Zeballos (Boca Juniors) slår en corner fra venstre side på Alberto Jose Armando.