I Buenos Aires slår Sebastian Villa en corner fra venstre.
    Santos FC SP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Boca Juniors på halvdelen til Santos FC SP.
    19'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Marinho
    Santos FC SP avanserer forover i Buenos Aires. Marinho avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    22'
    Diego Pituca
    Santos FC SP angriper i Buenos Aires. Diego Pituca avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    Boca Juniors, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Santos FC SP.
    24'
    Yeferson Soteldo (Santos FC SP) løfter inn en corner fra venstre på Alberto Jose Armando.
    27'
    Carlos Alberto Tevez
    Boca Juniors angriper, men avslutningen til Carlos Tevez går utenfor.
    30'
    32'
    Dommer Roberto Tobar ser at linjemannen løfter flagget, og Santos FC SPs Marinho blåses av for offside.
    34'
    Kaio Jorge (Santos FC SP) slår en corner fra høyre side på Alberto Jose Armando.
    36'
    37'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Boca Juniors på egen banehalvdel.
    44'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Sjanse til Boca Juniors! Sebastian Villa er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    Santos FC SP, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Roberto Tobar tildeler Boca Juniors en corner. Carlos Tevez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Boca Juniors fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    47'
    Santos FC SPs Marinho blåses av for offside på Alberto Jose Armando.
    48'
    Frispark for Boca Juniors på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    Boca Juniors fosser fremover, men Roberto Tobar blåser for offside på Alberto Jose Armando.
    52'
    56'
    Spillerbytte - Santos FC SP
    Inn: Sandry
    Ut: Yeferson Soteldo
    Yeferson Soteldo (Santos FC SP) erstattes av Sandry.
    56'
    57'
    59'
    Carlos Tevez (Boca Juniors) løfter inn en corner fra høyre på Alberto Jose Armando.
    61'
    Lucas Braga
    Lucas Braga (Santos FC SP) kommer seg fri på Alberto Jose Armando, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Boca Juniors
    Inn: Edwin Cardona
    Ut: Diego Hernan Gonzalez
    Bytte for Boca Juniors. Edwin Cardona kommer inn for Diego Gonzalez på Alberto Jose Armando.
    63'
    Marinho
    Santos FC SP fosser forover og Marinho fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    Kaio Jorge
    Santos FC SP angriper i Buenos Aires. Kaio Jorge fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    66'
    66'
    Carlos Tevez (Boca Juniors) kommer til en målsjanse på Alberto Jose Armando, men klarer ikke å score.
    69'
    70'
    72'
    Lucas Braga
    Santos FC SP angriper i Buenos Aires. Lucas Braga fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    VAR sjekker om det er straffe til Santos FC SP
    75'
    Ingen straffe til Santos FC SP
    75'
    Edwin Cardona
    Målsjanse på Alberto Jose Armando! Edwin Cardona fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    76'
    76'
    76'
    77'
    Kaio Jorge (Santos FC SP) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Alberto Jose Armando.
    77'
    Inn: Ramon Dario Abila
    Ut: Franco Soldano
    Boca Juniors bytter ut Franco Soldano med Ramon Abila.
    77'
    Inn: Julio Buffarini
    Ut: Eduardo Salvio
    Miguel Angel Russo gjør dagens tredje bytte i Buenos Aires, når han tar ut Eduardo Salvio og setter inn Julio Buffarini.
    78'
    Inn: Madson
    Ut: Kaio Jorge
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Santos FC SP. Inn kommer Madson, mens Kaio Jorge tar plass på benken.
    78'
    Sebastian Villa (Boca Juniors) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    83'
    Dommer Roberto Tobar venter med å sette i gang spillet fordi Lucas Verissimo ligger nede.
    84'
    Inn: Laercio Solda
    Ut: Lucas Verissimo
    Santos FC SP bytter ut Lucas Verissimo med Laercio Solda. Dette er det tredje byttet som Cuca gjør i dagens kamp.
    84'
    85'
    Gult kort til Boca Juniors
    Sebastian Villa (Boca Juniors) får et gult kort av dommer Roberto Tobar.
    85'
    Boca Juniors angriper i Buenos Aires, men blir avblåst for offside.
    87'
    Boca Juniors tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    88'
    Leonardo Rafael Jara
    Boca Juniors avanserer forover i Buenos Aires. Leonardo Jara avslutter, men treffer ikke mål.