Glimt-trener Kjetil Knutsen gjør to endringer fra sist: Runar Espejord erstatter Lars-Jørgen Salvesen som midtspiss, mens Isak Helstad Amundsen tar stopperplassen til Marius Høibråten.
    Glimt (4-3-3): Haikin - Sampsted, Amundsen, Lode, Wembangomo - Vetlesen, Berg, Saltnes - Mvuka, Espejord, Solbakken.
    Slik starter Haugesund (4-3-3): Selvik - Therkildsen, Bærtelsen, Reese, Pedersen - Christensen, Zafeiris - Eskesen, Søderlund, Sande.
    Sebastian Tounekti, som gikk fra Glimt til Haugesund rett før overgangsvinduet lukket, starter på benken for Haugesund.
    Dette er innbytterne til Haugesund: Stople, Fredriksen, Walstad, Leite, Solheim, Njie, Gong, Tounekti, Samuelsen.
    Glimt-benken: Faye Lund, Høibråten, Sery, Grønbæk, Hagen, M. Konradsen, Zugelj, Pellegrino, Salvesen.
    Applaus når Glimt-spillerne kommer ut til oppvarming nå - akkompagnert av Halvdan Sivertsen, selvfølgelig.
    Fin gest av Bodø/Glimt, Haugesund og publikum som før kampen viser sin omtanke for Magnus Wolff Eikrem, Molde-spilleren som mistet samboer Berit Ingeborgvik Talseth tidligere i uken.
    Mvuka forserer på høyrekant, kommer seg innover og spiller Vetlesen. Han skyter utenfor. Første sjanse til Glimt.
    3'
    Amundsen er våkent med når Haugesund kan kontre. Får ryddet unna.
    5'
    Vetlesen felles.
    6'
    Gult kort til Haugesund
    Søren Reese
    Reese får gult kort for fellingen. I strengeste laget spør du meg. Foto: NTB
    7'
    Glimt får corner etter at Saltnes har kommet seg ned på dødlinjen og får et innlegg blokkert.
    8'
    Berg prøver å finne Mvuka på kant. Pasningen blir for hard, ender med utspill.
    9'
    Høyt press fra Glimts side. Helt på femmeter til Haugesunds-keeperen.
    10'
    Småfarlig i andre enden når Wembangomo blir satt ut av spill. Innlegget blir upresist og passerer hele forsvaret.
    11'
    Haugesund får tildelt et hjørnespark
    11'
    Søderlund får en smell i duell med Vetlesen. Hjelpes opp.
    12'
    Mvuka står i offside når pasningen kommer fra Solbakken.
    13'
    Fryktelig forsvarsspill av Wembangomo. Mister ballen og lager frispark på 24 meter. Prøver å drible med tre spiller på seg.
    14'
    Christensen tester skuddfoten med et langskudd. Bra forsøk, litt til side for mål.
    15'
    Wembangomo ligger feil plassert igjen. Haugesund får corner etter at Lode har reddet venstrebacken.
    15'
    Lode med feilpasning som gjør at Haugesund bryter. Småskummelt før Glimt får avklart.
    18'
    Kjempesjanse for Haugesund! Sande smeller til og treffer stolpen. Returen får Glimt has på.
    19'
    Så får Glimt sin mulighet. Mvuka er fri og legger 45 grader ut. Der er Sampsted som skyter. Keeper redder.
    21'
    Espejord kommer til avslutning, men ballen sklir av hodet på spissen.
    23'
    Kjempeangrep av Glimt. Ballen ender til slutt hos Vetlesen på høyresiden. Han velger et innlegg i stedet for å skyte. Og der var det ingen.
    23'
    Bodø/Glimt får tildelt et hjørnespark
    25'
    Glimt har kommet mer med nå.
    25'
    27'
    Reese får gå opp alene på den corneren. Får ikke noe fart på den headingen, og Haikin får det enkelt i Glimt-målet.
    28'
    Haugesund forsvarer seg i 5-3-2-formasjon.
    29'
    Det vil seg ikke for Glimt. Bom stopp på 16-meteren til Haugesund.
    32'
    Farlig avklaring fra Lode. Heldigvis er Berg våken og bryter ballbanen når Haugesund prøver seg.
    34'
    Blir fryktelig trangt når Glimt-spillerne går på hverandre på 16-meteren.
    35'
    Solbakken tar et par overstegsfinter og ender opp med å nesten finte ut seg selv.
    36'
    Nå sitter fintene bedre fra Solbakkens side. Kommer seg helt ned til dødlinjen og får lagt inn. Keeper får noen fingrer på innlegget.
    37'
    39'
    Haugesund henger i tauet nå.
    40'
    Christos Zafeiris
    42'
    Der skal vel Glimt ha straffe? Eller i alle fall corner? Bærtelsen får ballen i hånden fra Saltnes. Dommer dømmer utspill, av alle ting ...
    42'
    Vetlesen kan være ferdigspilt. Sitter på bakken nå.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Vetlesen har kommet på igjen etter en legesjekk.
    45'+2
    - Det er tilløp, et Haugesund-lag som forsvarer seg med kløkt, sier Kjetil Knutsen til Discovery i pausen.
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Albert Grønbæk
    Ut: Hugo Vetlesen
    Fikk en liten smell mot slutten av første omgang, Glimts nummer 10.
    46'
    Glimt går rett i angrep. Runar Espejord lager frispark.
    47'
    Smart variant fra FKH, men Haikin er med på notene når Sande forsker å lure seg forbi.
    48'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 0 Haugesund
    Mål: Runar Espejord
    Målgivende: Brice Wembangomo
    Lekker pasning inn på tvers fra Brice Wembangomo, som finner Espejord alene i feltet. Han banker ballen i krysset med venstrefoten!
    49'
    Herlig start på andre omgang.
    51'
    Alfons Sampsted får en smell i forkant av scoringen.
    52'
    Wembangomo blir liggende etter en duell med Eskesen.
    53'
    To backsmeller på kort tid her. Ser ut til at Sampsted fortsetter, i det minste.
    54'
    LSK ligger under mot Rosenborg, som gjør at Glimt hopper til annenplass på tabellen slik det står nå.
    55'
    Rolig akkurat nå.
    58'
    Mål for Haugesund!
    Bodø/Glimt 1 - 1 Haugesund
    Mål: Julius Eskesen
    Målgivende: Peter Therkildsen
    Nydelig angrep! Aspmyra er helt, helt stille. Et innlegg fra høyre går gjennom hele feltet og på bakre stolpe har danske Eskesen funnet rom. Han bredsider ballen til 1-1!
    58'
    Offside
    Mvuka blir avvinket for offside.
    61'
    Inn: Amahl Pellegrino
    Ut: Joel Mvuka
    64'
    Inn: Morten Konradsen
    Ut: Alfons Sampsted
    64'
    Først kommer Wembangomos nummer opp på byttetavla, men så setter Sampsted seg ned igjen. Da ender han med å bli byttet ut i stedet.
    64'
    Inn mot Espejord fra Grønbæk, men Eskesen banker den unna.
    67'
    Glimt med klart mest ball her nå.
    71'
    Grønbæk får frispark.
    72'
    Tror du vi får en vinner i denne kampen?
    Skudd på mål
    Gode angrep fra Glimt, men de får ikke avsluttet skikkelig. Espejord mye involvert i nesten-sjanser.
    75'
    Inn: Lars-Jørgen Salvesen
    Ut: Runar Espejord
    75'
    Stor sjanse for Eliteseriens toppscorer! Men den går over.
    77'
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Martin Samuelsen
    Ut: Alexander Søderlund
    77'
    Inn: Bilal Njie
    Ut: Julius Eskesen
    77'
    Njie skyter umiddelbart! Rett i klypene på Haikin.
    78'
    Hjørnespark
    Corner til Glimt. Ender resultatløst.
    80'
    Sluttspurten lar vente på seg for Glimt ...
    83'
    STRAFFE? NEI! Saltnes går i bakken i feltet, og Salvesen banker ballen i Krygård. I hånda, mener Salvesen. Nei, mener Hansen.
    86'
    Hjørnespark
    Walstad tupper ballen ut til corner. Den var på veg til Salvesen, god involvering.