Bologna FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Bologna slår Radja Nainggolan en corner fra høyre.
    Offside! Stephan El Shaarawy (AS Roma) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    4'
    Skudd utenfor mål, Roma
    Aleksandar Kolarov
    AS Roma avanserer forover i Bologna. Aleksandar Kolarov avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Skudd på mål, Roma
    Patrik Schick
    AS Roma fosser forover og Patrik Schick fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Roma, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Aleksandar Kolarov (AS Roma) løfter inn en corner fra venstre på Renato Dall'Ara.
    7'
    7'
    Daniele De Rossi
    AS Roma avanserer forover og Daniele De Rossi kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    7'
    Aleksandar Kolarov (AS Roma) slår en corner fra høyre side på Renato Dall'Ara.
    8'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til Bologna FC på egen banehalvdel.
    9'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Andrea Poli (Bologna FC) vrir seg av smerte i gresset.
    9'
    Andrea Poli er på beina igjen og fortsetter kampen.
    10'
    Radja Nainggolan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    15'
    Spillerbytte - Roma
    Inn: Gerson
    Ut: Radja Nainggolan
    Eusebio Di Francesco (AS Roma) tar ut Radja Nainggolan som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Gerson.
    17'
    Skudd utenfor mål, Bologna
    Godfred Donsah
    Bologna FC angriper og Godfred Donsah får avsluttet. Headingen treffer ikke AS Roma-målet.
    18'
    Mål for Bologna!
    Bologna 1 - 0 Roma
    Mål: Erick Pulgar
    Målgivende: Federico Di Francesco
    Mål! Erick Pulgar gir Bologna FC ledelsen 1-0 i Bologna. Federico Di Francesco var nest sist på ballen.
    18'
    Diego Perotti
    AS Roma angriper. Diego Perotti får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    19'
    Bologna blir avblåst for offside
    Rodrigo Palacio
    Bologna FC angriper, men Rodrigo Palacio vinkes av for offside.
    20'
    Roma får tildelt et frispark
    I Bologna har et frispark blitt tildelt AS Romaet.
    20'
    Patrik Schick (AS Roma) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Stephan El Shaarawy (AS Roma) vinkes av for offside i Bologna.
    24'
    Frispark for AS Roma på egen banehalvdel.
    25'
    Federico Di Francesco
    Målsjanse! Federico Di Francesco (Bologna FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Frispark til AS Roma på halvdelen til Bologna FC.
    27'
    28'
    Massimiliano Irrati tildeler AS Roma en corner. Aleksandar Kolarov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Kevin Strootman
    Kevin Strootman skyter i stolpen! Stor sjanse for AS Roma i Bologna.
    29'
    30'
    AS Roma tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til Bologna
    Antonio Santurro
    Antonio Santurro (Bologna FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    39'
    41'
    42'
    Sjanse til AS Roma! Patrik Schick er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    Erick Pulgar ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Bologna får tildelt et hjørnespark
    Simone Verdi
    Massimiliano Irrati tildeler Bologna FC en corner. Simone Verdi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Bologna FC slipper å klare seg uten Erick Pulgar som kommer tilbake på banen i Bologna.
    45'
    Gult kort til Roma
    Dommer Massimiliano Irrati viser Daniele De Rossi (AS Roma) det gule kortet.
    45'+2
    Frispark Bologna FC.
    45'+2
    I Bologna slår Aleksandar Kolarov en corner fra høyre.
    48'
    Bologna FCs Simone Verdi blåses av for offside på Renato Dall'Ara.
    50'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til AS Roma.
    50'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til AS Roma på egen banehalvdel.
    52'
    Simone Verdi (Bologna FC) slår en corner fra høyre side på Renato Dall'Ara.
    56'
    Dommer Massimiliano Irrati ser at linjemannen løfter flagget, og Bologna FCs Rodrigo Palacio blåses av for offside.
    58'
    59'
    61'
    Inn: Edin Dzeko
    Ut: Stephan El Shaarawy
    AS Roma gjør sitt andre bytte. Stephan El Shaarawy erstattes av Edin Dzeko.
    61'
    63'
    Målsjanse til AS Roma! Patrik Schick treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    I Bologna har et frispark blitt tildelt Bologna FCet.
    66'
    67'
    Gerson
    Offside! Gerson blir vinket av og AS Roma må dermed bygge opp et nytt angrep.
    68'
    Spillerbytte - Bologna
    Inn: Riccardo Orsolini
    Ut: Federico Di Francesco
    Bytte for Bologna FC. Riccardo Orsolini kommer inn for Federico Di Francesco på Renato Dall'Ara.
    71'
    72'
    72'
    Erick Pulgar
    Erick Pulgar (Bologna FC) får et gult kort av dommer Massimiliano Irrati.
    72'
    Simone Verdi (Bologna FC) løfter inn en corner fra venstre på Renato Dall'Ara.
    75'
    Skudd på mål, Bologna
    Bologna FC angriper i Bologna. Simone Verdi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    75'
    Bologna, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    75'
    Inn: Gregoire Defrel
    Ut: Kevin Strootman
    AS Roma bytter ut Kevin Strootman med Gregoire Defrel. Dette er det tredje byttet som Eusebio Di Francesco gjør i dagens kamp.
    75'
    Mål for Roma!
    Bologna 1 - 1 Roma
    Mål: Edin Dzeko
    Målgivende: Diego Perotti
    Mål! Edin Dzeko (AS Roma) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Diego Perotti.
    76'
    Inn: Ibrahima Mbaye
    Ut: Vasilis Torosidis
    Roberto Donadoni gjør dagens andre bytte i Bologna, når han tar ut Vasilis Torosidis og setter inn Ibrahima Mbaye.
    77'
    Offside! Rodrigo Palacio (Bologna FC) er alene igjennom, men dommer Massimiliano Irrati ser at linjemannen er oppe med flagget.
    79'
    Frispark for Bologna FC på egen banehalvdel.
    80'
    80'
    Edin Dzeko
    AS Romas Edin Dzeko blåses av for offside på Renato Dall'Ara.
    80'
    83'
    84'
    Massimiliano Irrati tildeler AS Roma en corner. Diego Perotti sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Rodrigo Palacio (Bologna FC) vinkes av for offside i Bologna.
    85'
    Alessandro Florenzi
    I Bologna slår Alessandro Florenzi en corner fra høyre.
    87'
    Rodrigo Palacio (Bologna FC) pådrar seg et gult kort.
    87'
    87'
    Inn: Ladislav Krejci I
    Ut: Simone Verdi
    Simone Verdi (Bologna FC) erstattes av Ladislav Krejci.
    90'
    Massimiliano Irrati tildeler AS Roma en corner. Aleksandar Kolarov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.