Frispark for Boluspor på egen banehalvdel.
    I Bolu slår Taskin Calis en corner fra venstre.
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    3'
    Spillet på Bolu Atatürk Stadium er stoppet midlertidig fordi Taskin Calis ligger nede.
    8'
    Taskin Calis ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bolu.
    10'
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Enes Ilkin
    Ut: Taskin Calis
    Balikesirspor bytter ut Taskin Calis som ikke ser ut til å kunne fortsette. Yusuf Simsek blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Enes Ilkin.
    10'
    Offside! Arb Manaj blir vinket av og Balikesirspor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    13'
    Balikesirspor har fått straffespark på Bolu Atatürk Stadium!
    15'
    Antonio Mrsic (Balikesirspor) misbruker sjansen fra straffemerket!
    16'
    Antonio Mrsic
    Sjanse i Bolu! Antonio Mrsic (Balikesirspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    Boluspor, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Boluspor på egen banehalvdel.
    16'
    Mert Guzenge tildeler Boluspor en corner. Mustafa Cecenoglu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Edwin Gyasi
    Edwin Gyasi (Boluspor) kommer seg fri på Bolu Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Boluspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    25'
    Mustafa Cecenoglu (Boluspor) løfter inn en corner fra venstre på Bolu Atatürk Stadium.
    26'
    28'
    Haris Hajdarevic
    Sjanse! Boluspor avanserer forover, men Haris Hajdarevic avslutter utenfor.
    29'
    Mustafa Cecenoglu ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    32'
    33'
    Gult kort til Balikesirspor
    Oguzhan Capar
    Oguzhan Capar (Balikesirspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    33'
    Frispark Boluspor.
    35'
    Mustafa Cecenoglu er på beina igjen og fortsetter kampen på Bolu Atatürk Stadium.
    35'
    Muhammed Enes Durmus
    Balikesirspor angriper i Bolu. Muhammed Durmus avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    I Bolu har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    39'
    Frispark til Boluspor på halvdelen til Balikesirspor.
    41'
    Cumali Bisi
    Dommer Mert Guzenge viser Cumali Bisi (Balikesirspor) det gule kortet.
    41'
    Arb Manaj
    Balikesirspor fosser forover og Arb Manaj fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Antonio Mrsic (Balikesirspor) slår en corner fra venstre side på Bolu Atatürk Stadium.
    42'
    43'
    Skudd utenfor mål, Balikesirspor
    43'
    I Bolu slår Mustafa Cecenoglu en corner fra venstre.
    45'+2
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    45'+2
    Muhammed Durmus (Balikesirspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bolu Atatürk Stadium.
    45'+3
    Muhammed Durmus er tilbake på banen igjen.
    45'+4
    Spillerbytte - Boluspor
    Inn: Burak Asan
    Ut: Haris Hajdarevic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boluspor. Inn kommer Burak Asan, mens Haris Hajdarevic tar plass på benken.
    46'
    49'
    54'
    Mustafa Cecenoglu (Boluspor) løfter inn en corner fra høyre på Bolu Atatürk Stadium.
    55'
    56'
    56'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Boluspor.
    57'
    58'
    Antonio Mrsic (Balikesirspor) løfter inn en corner fra venstre på Bolu Atatürk Stadium.
    61'
    61'
    I Bolu har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Doga Iseri vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    62'
    Doga Iseri er tilbake i kampen igjen.
    63'
    64'
    Gult kort til Boluspor
    Aykut Demir
    Aykut Demir (Boluspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    65'
    I Bolu slår Antonio Mrsic en corner fra venstre.
    67'
    Dommer Mert Guzenge venter med å sette i gang spillet fordi Birol Parlak ligger nede.
    67'
    Inn: Papa Diouf
    Ut: Hamza Gur
    Boluspor bytter ut Hamza Gur med Papa Diouf.
    70'
    Birol Parlak er på beina igjen og fortsetter kampen.
    70'
    Muhammed Durmus (Balikesirspor) avanserer forover på Bolu Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.