1-0
    Boluspor angriper i Bolu, men blir avblåst for offside.
    1'
    Abdurrahman Canli
    Boluspor avanserer forover i Bolu. Abdurrahman Canli avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Boluspor.
    7'
    I Bolu har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Skudd på mål, Boluspor
    9'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Mert Guzenge tildeler Boluspor en corner. Dejvi Bregu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Boluspor på egen banehalvdel.
    13'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Boluspor.
    21'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark Boluspor.
    24'
    Gult kort til Balikesirspor
    Cumali Bisi
    Cumali Bisi (Balikesirspor) pådrar seg et gult kort.
    24'
    Berk Yildiz
    Boluspor angriper i Bolu. Berk Yildiz fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Berk Yildiz
    Boluspor angriper. Berk Yildiz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    26'
    Boluspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Emin Bayram ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    28'
    Emin Bayram er på beina igjen og fortsetter kampen.
    29'
    Dommer Mert Guzenge venter med å sette i gang spillet fordi Doga Iseri ligger nede.
    33'
    Doga Iseri kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Bolu Atatürk Stadium.
    34'
    Cumali Bisi (Balikesirspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bolu Atatürk Stadium.
    36'
    Cumali Bisi er tilbake på banen igjen.
    38'
    Anil Tasdemir (Balikesirspor) løfter inn en corner fra venstre på Bolu Atatürk Stadium.
    40'
    Odise Roshi
    Odise Roshi (Boluspor) kommer seg fri på Bolu Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Cedric Kore ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Cedric Kore ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bolu.
    43'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Anil Tasdemir (Balikesirspor) slår en corner fra venstre side på Bolu Atatürk Stadium.
    45'
    Mål for Boluspor!
    Boluspor 1 - 0 Balikesirspor
    Mål: Berk Yildiz
    Mål! Boluspor tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Berk Yildiz på Bolu Atatürk Stadium.
    45'+1
    45'+1
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bolu fordi Doga Iseri får behandling for en skade på banen.
    45'+2
    Doga Iseri er på beina igjen og fortsetter kampen på Bolu Atatürk Stadium.
    45'+3
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    45'+5
    Gult kort til Boluspor
    Tugay Kacar
    Dommer Mert Guzenge gir Tugay Kacar (Boluspor) et gult kort.
    45'
    45'+5
    45'+6
    Cedric Kore
    Dommer Mert Guzenge viser Cedric Kore (Balikesirspor) det gule kortet.
    45'+4
    Odise Roshi
    Odise Roshi (Boluspor) får et gult kort av dommer Mert Guzenge.
    45'+4
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Foxi Kethevohama
    Ut: Anil Tasdemir
    Balikesirspor gjør sitt første bytte. Anil Tasdemir erstattes av Foxi Kethevohama.
    46'
    I Bolu slår Foxi Kethevohama en corner fra venstre.
    47'
    48'
    Spillet på Bolu Atatürk Stadium er stoppet midlertidig fordi Bertu Ozyurek ligger nede.
    49'
    Boluspor slipper å klare seg uten Bertu Ozyurek som kommer tilbake på banen i Bolu.
    50'
    Hjørnespark til Balikesirspor
    54'
    I Bolu har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Dommeren gir Abdurrahman Canli (Boluspor) et gult kort.
    58'
    59'
    Offside! Odise Roshi (Boluspor) er alene igjennom, men dommer Mert Guzenge ser at linjemannen er oppe med flagget.
    60'
    Foxi Kethevohama
    Sjanse! Balikesirspor avanserer forover, men Foxi Kethevohama avslutter utenfor.
    61'
    Dejvi Bregu
    Boluspor fosser forover og Dejvi Bregu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    Berk Yildiz (Boluspor) slår en corner fra venstre side på Bolu Atatürk Stadium.
    64'
    66'
    66'
    Frisparket tildelt Balikesirspor er farlig nær Boluspors målområde.
    68'
    Inn: Muhammed Dogan
    Ut: Oltion Bilalli
    Giray Bulak gjør dagens andre bytte i Bolu, når han tar ut Oltion Bilalli og setter inn Muhammed Dogan.
    68'
    Inn: Oguz Han Aynaoglu
    Ut: Mahatma Otoo
    Balikesirspor bytter ut Mahatma Otoo med Oguz Han Aynaoglu.
    68'
    Frispark for Boluspor på egen banehalvdel.
    69'
    Spillerbytte - Boluspor
    Inn: Erkam Resmen
    Ut: Emin Bayram
    Reha Erginer (Boluspor) gjør sitt første bytte for dagen. Erkam Resmen erstatter Emin Bayram.
    70'
    I Bolu slår Cumali Bisi en corner fra venstre.
    72'
    72'
    Dommer Mert Guzenge ser at linjemannen løfter flagget, og Boluspors Dejvi Bregu blåses av for offside.
    72'
    Cumali Bisi (Balikesirspor) løfter inn en corner fra høyre på Bolu Atatürk Stadium.
    77'
    Foxi Kethevohama (Balikesirspor) kommer til en målsjanse på Bolu Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    77'
    Tugay Kacar
    Boluspor angriper i Bolu. Tugay Kacar fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Oguz Han Aynaoglu
    Balikesirspor angriper, men avslutningen til Oguz Han Aynaoglu går utenfor.
    80'
    Cumali Bisi (Balikesirspor) slår en corner fra venstre side på Bolu Atatürk Stadium.
    82'
    Dejvi Bregu
    Målsjanse til Boluspor! Dejvi Bregu treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Frispark til Boluspor på halvdelen til Balikesirspor.
    83'
    Abraham Nwankwo
    Abraham Nwankwo (Balikesirspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Bolu Atatürk Stadium.
    83'
    Inn: Huseyin Karabey
    Ut: Cumali Bisi
    Balikesirspor bytter ut Cumali Bisi med Huseyin Karabey. Dette er det fjerde byttet som Giray Bulak gjør i dagens kamp.
    83'
    En av Balikesirspors spillere blir avblåst for offside på Bolu Atatürk Stadium.
    84'
    86'
    Ali Keten
    Dommer Mert Guzenge viser Ali Keten (Boluspor) det gule kortet.
    86'
    Balikesirspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Boluspor.
    87'
    89'
    90'
    Dejvi Bregu
    Boluspor angriper på Bolu Atatürk Stadium og Dejvi Bregu får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    90'+2
    90'+2
    Mert Guzenge tildeler Balikesirspor en corner. Muhammed Dogan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+3
    Inn: Erdem Can Polat
    Ut: Bertu Ozyurek
    Bytte for Boluspor. Erdem Can Polat kommer inn for Bertu Ozyurek på Bolu Atatürk Stadium.
    90'+3
    Inn: Abdoulaye Diarrassouba
    Ut: Dejvi Bregu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boluspor. Inn kommer Abdoulaye Diarrassouba, mens Dejvi Bregu tar plass på benken.