Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    4'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Samuel Kalu
    Samuel Kalu (FC Girondins Bordeaux) avanserer forover på Matmut Atlantique. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    En av FC Girondins Bordeauxs spillere blir avblåst for offside.
    5'
    En av Zenit St Petersburgs spillere blir avblåst for offside på Matmut Atlantique.
    6'
    Samuel Kalu
    Målsjanse på Matmut Atlantique! Samuel Kalu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    10'
    Harald Lechner tildeler FC Girondins Bordeaux en corner. Samuel Kalu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Skudd utenfor mål, Bordeaux
    13'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    15'
    FC Girondins Bordeaux angriper, men blir avblåst for offside.
    16'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux.
    19'
    20'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Aleksandr Anyukov
    Aleksandr Anyukov (Zenit St Petersburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    23'
    25'
    Frispark for Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    27'
    Dommer Harald Lechner venter med å sette i gang spillet fordi Vukasin Jovanovic ligger nede.
    30'
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Matmut Atlantique.
    30'
    31'
    Elmir Nabiullin
    Dommeren gir Elmir Nabiullin (Zenit St Petersburg) et gult kort.
    31'
    Francois Kamano
    Francois Kamano skyter i stolpen! Nesten mål for FC Girondins Bordeaux.
    32'
    Francois Kamano (FC Girondins Bordeaux) kommer til en målsjanse på Matmut Atlantique, men klarer ikke å score.
    32'
    Vukasin Jovanovic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Matmut Atlantique.
    33'
    FC Girondins Bordeaux har fått straffe!
    34'
    Bordeaux scorer på straffe!
    Bordeaux 1 - 0 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Francois Kamano
    Mål! Francois Kamano gir FC Girondins Bordeaux ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    35'
    Andrey Lunev
    Andrey Lunev (Zenit St Petersburg) får et gult kort av dommer Harald Lechner.
    35'
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Matmut Atlantique.
    38'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    38'
    Kan Zenit St Petersburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    39'
    I Bordeaux har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Gult kort til Bordeaux
    Vukasin Jovanovic
    Vukasin Jovanovic (FC Girondins Bordeaux) mottar sitt første gule kort for dagen på Matmut Atlantique.
    41'
    42'
    44'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    44'
    Bordeaux, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    I Bordeaux slår Leandro Paredes en corner fra høyre.
    45'
    Spillerbytte - Bordeaux
    Inn: Jimmy Briand
    Ut: Andreas Cornelius
    Eric Bedouet (FC Girondins Bordeaux) gjør sitt første bytte for dagen. Jimmy Briand erstatter Andreas Cornelius.
    46'
    49'
    Leandro Paredes
    Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Leandro Paredes går utenfor.
    51'
    Samuel Kalu
    Sjanse! FC Girondins Bordeaux avanserer forover, men Samuel Kalu avslutter utenfor.
    52'
    54'
    58'
    59'
    Frispark til FC Girondins Bordeaux på halvdelen til Zenit St Petersburg.
    59'
    Luis Neto
    Luis Neto må stå over en kamp for Zenit St Petersburg etter å ha fått gult kort av dommer Harald Lechner.
    59'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Robert Mak
    Ut: Aleksandr Anyukov
    Zenit St Petersburg bytter ut Aleksandr Anyukov med Robert Mak.
    60'
    Jimmy Briand
    FC Girondins Bordeaux angriper på Matmut Atlantique, men Jimmy Briand header utenfor.
    60'
    Hjørnespark til Bordeaux
    61'
    Målsjanse! Jimmy Briand (FC Girondins Bordeaux) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    64'
    Francois Kamano ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    65'
    Inn: Daler Kuzyaev
    Ut: Aleksandr Yerokhin
    Zenit St Petersburg bytter ut Aleksandr Yerokhin med Daler Kuzyaev. Dette er det andre byttet som Sergey Semak gjør i dagens kamp.
    65'
    Francois Kamano (FC Girondins Bordeaux) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Francois Kamano er på beina igjen og fortsetter kampen.
    66'
    Inn: Yann Karamoh
    Ut: Francois Kamano
    Francois Kamano, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Yann Karamoh kommer inn for FC Girondins Bordeaux.
    67'
    Yann Karamoh
    Yann Karamoh (FC Girondins Bordeaux) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Sebastian Driussi
    Målsjanse! Sebastian Driussi (Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    FC Girondins Bordeaux angriper i Bordeaux, men blir avblåst for offside.
    69'
    70'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    Bordeaux 1 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Anton Zabolotnyi
    Målgivende: Daler Kuzyaev
    Anton Zabolotnyi scorer og utligningen er et faktum på Matmut Atlantique. 1-1. Det er en fin assist fra Daler Kuzyaev.
    72'
    Harald Lechner tildeler Zenit St Petersburg en corner. Leandro Paredes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    Skudd på mål, Bordeaux
    75'
    75'
    77'
    Inn: Oleg Shatov
    Ut: Sebastian Driussi
    Bytte for Zenit St Petersburg. Oleg Shatov kommer inn for Sebastian Driussi på Matmut Atlantique.
    78'
    80'
    Youssouf Sabaly
    Sjanse! FC Girondins Bordeaux avanserer forover, men Youssouf Sabaly avslutter utenfor.
    81'
    Inn: Nicolas De Preville
    Ut: Jaroslav Plasil
    Eric Bedouet gjør dagens tredje bytte i Bordeaux, når han tar ut Jaroslav Plašil og setter inn Nicolas de Preville.
    84'
    Elmir Nabiullin (Zenit St Petersburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Matmut Atlantique.
    86'
    87'
    Yann Karamoh (FC Girondins Bordeaux) slår en corner fra venstre side på Matmut Atlantique.
    89'
    FC Girondins Bordeaux avanserer forover i Bordeaux. Youssouf Sabaly avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    90'
    Zenit St Petersburg slipper å klare seg uten Elmir Nabiullin som kommer tilbake på banen igjen.
    90'
    Zenit St Petersburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Girondins Bordeaux.
    90'+3
    FC Girondins Bordeaux angriper i Bordeaux. Yann Karamoh avslutter på mål, men greier ikke å score.