71
76

En av Eintracht Frankfurts spillere blir avblåst for offside på Borussia-Park.
    1'
    Mario Gotze (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra venstre på Borussia-Park.
    4'
    Kouadio Kone
    Kouadio Kone (Borussia MG) avanserer forover på Borussia-Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    Eintracht Frankfurt, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Borussia MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Eintracht Frankfurt angriper i Monchengladbach, men blir avblåst for offside.
    8'
    Mål for Borussia M'gladbach!
    Borussia M'gladbach 1 - 0 Eintracht Frankfurt
    Mål: Robin Hack
    Målgivende: Joe Scally
    Borussia MG leder 1-0 etter en scoring av Robin Hack. Flott spill fra Joe Scally før målet.
    9'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Borussia MG på egen banehalvdel.
    11'
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra høyre side på Borussia-Park.
    14'
    Robert Schroder tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Fares Chaibi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Robin Koch
    I Monchengladbach header Robin Koch (Eintracht Frankfurt) mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    I Monchengladbach slår Fares Chaibi en corner fra venstre.
    17'
    Eric Ebimbe
    Eric Ebimbe (Frankfurt) kommer till avslut men nickar utanför.
    17'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt.
    20'
    I Monchengladbach har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Gult kort til Borussia M'gladbach
    Ko Itakura
    Ko Itakura (Borussia MG) mottar sitt første gule kort for dagen på Borussia-Park.
    25'
    Frispark til Eintracht Frankfurt på halvdelen til Borussia MG.
    27'
    Robin Hack
    Målsjanse på Borussia-Park! Robin Hack fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    33'
    Mål for Eintracht Frankfurt!
    Borussia M'gladbach 1 - 1 Eintracht Frankfurt
    Mål: Eric Ebimbe
    Målgivende: Hugo Ekitike
    Mål! bortelag utligner ved Eric Ebimbe. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Hugo Ekitike.
    35'
    41'
    Frispark for Borussia MG på egen banehalvdel.
    41'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Marvin Friedrich (Borussia MG) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Marvin Friedrich er på beina igjen og fortsetter kampen på Borussia-Park.
    44'
    I Monchengladbach slår Franck Honorat en corner fra høyre.
    45'+2
    48'
    50'
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra venstre på Borussia-Park.
    55'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    57'
    Spillerbytte - Borussia M'gladbach
    Inn: Tomas Cvancara
    Ut: Alassane Plea
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Borussia MG. Inn kommer Tomas Cvancara, mens Alassane Plea tar plass på benken.