Thomassen57' (Str.)
1-2
1-3
1-4

Det er klart for lokalderby i cupens 1. runde når Bossekop UL møter Alta IF i Finnmarkshallen klokken 18 torsdag.
    Alta-trener Rune Repvik har byttet hele åtte spillere fra kampen mandag mot Sandefjord i Finnmarkshallen. Kun kaptein Andreas Markussen, Svein Ove Thomassen og Vegard Braaten er med i startoppstillingen også denne gangen.
    Lagene spilte i 2. divisjon begge to i fjor. Da vant Alta komfortabelt hjemme, mens det ble høydramatisk og 1-1 etter Alta-mål langt på overtid da lagene møttes i Bossekop.
    I cupens 1. runde i fjor vant Alta IF komfortabelt 4-1.
    Peder Andre Amundsen, Skjervøy, er hoveddommer, og assistentdommere er Bernt Thomas Berntsen, Sørøy/Glimt, og Amir Habibi, Honningsvåg.
    Merkelig situasjon da lagene hilste på hverandre. To Alta-spillere ble liggende etter et sammenstøt dem imellom, og Alta må foreta et bytte allerede før kampen starter. Martin Mathisen var den ene av dem, og han ble bandasjert rundt hodet midt på banen før han altså ble byttet ut.
    Kampen er i gang i Finnmarkshallen.
    1'
    Alta har hatt ballen i laget i starten.
    2'
    Sega får tak i ballen på 16 meter, men mister ballen til en BUL-spiller.
    4'
    Mål for Bossekop UL!
    Bossekop UL 1 - 0 Alta IF
    Målgivende: Nicolai Skorpen Andersen
    Andersen flikker ballen framover, og Holm vinmner duellen med stopper Fundingsrud og plasserer ballen i det lengste hjørnet for Rasheed.
    5'
    Alta får frispark utenfor hjørnet av BULs 16-meter, men skusler bort muligheten med en kort stikker som en BUL-spiller får tak i.
    9'
    Corneren blir headet over av Fundingsrud.
    9'
    Svein Ove Thomassen skyter fra drøyt 20 meter, ballen treffer ryggen på en BUL-spiller og går i bue like over BUL-målet.
    12'
    Logje skyter et lurt skudd i bue som går like over Alta-målet.
    13'
    Ender opp i ny corner.
    15'
    Skudd et stykke utenfor av Alta etter corneren.
    16'
    Alta med bra spill og trer seg gjennom to ganger på kort tid gjennom BUL-forsvaret, men kommer ikke til avslutninger.
    17'
    Sega med skudd fra 20 meter, blir blokkert på 16 meter.
    19'
    BUL med frispark 10 meter inn på Altas halvdel. Blir slått innover, men avblåst for angrep på Rasheed i Alta-målet.
    21'
    Trond Andre Lunde blir liggende etter en duell med Sega. Får frispark, og Sega får tilsnakk av dommeren.
    22'
    Denne gangen frispark til Sega 10 meter fra hjørnet av BULs 16 meter. Svein Ove Thomassen tar det, og Fundingsrud header nok en gang over.
    24'
    Gult kort til Alta IF
    Svein-Ove Thomassen
    Får gult kort etter en tøff takling av Håkon Berg.
    25'
    Ender i ingenting.
    26'
    Vegard Braaten vinner en duell med en Lunde i BUL-forsvaret og kommer alene gjennom, men blir avblåst for tøff behandling av BUL-spilleren.
    30'
    Svein Ove Thomassen skyter fra 18 meter, men rett på BUL-keeper Eirik Andreassen.
    31'
    Igjen vinner Holm en løpsduell med Fundingsrud, men avslutningen blir for svak og rett på Alta-keeperen.
    35'
    Braaten avblåst for angrep på BUL-keeperen.
    35'
    Gult kort til Bossekop UL
    Nicolai Skorpen Andersen
    Får gult kort etter tøff behandling av Markussen.
    35'
    Lite som skjer foran målene nå.
    39'
    Så får Sega muligheten, og finter til høyre, venstre og høyre igjen før han skyter fra 14-15 meter, skuddet blir blokket til corner.
    40'
    40'
    Nok en corner fra Thomassen. Denne gangen header Fundingsrud utenfor fra kort hold.
    41'
    Langskudd fra BUL som Rasheed fomler og mister, men får tak i ballen igjen.
    44'
    Kjempesjanser av BUL! Holm skjærer inn fra venstre og skyter fra skrått hold. Rasheed gir retur, og Håkon Berg skyter et skudd som blir blokkert av en Alta-spiller som kaster seg.
    45'+1
    45'+2
    BUL leder ikke helt ufortjent over storebror Alta IF. Et kontringsmål ble elegant satt i mål av Holm, og etter det har Alta hatt ballen mest og styrt mye av kampen uten å komme til de helt store sjansene. På slutten av omgangen hadde BUL to megasjanser på rappen til å score.
    Både Christian Reginiussen, Håvard Nome og Rune Ertsås er i oppvarming i pausen og ser ut til å bli byttet inn. Det kan bety at byttet som Alta måtte gjøre FØR kampen startet, ikke gjelder som et bytte.
    Alta IF gjør to bytter i pausen, og BUL ett.
    Spillerbytte - Alta IF
    Inn: Christian Reginiussen
    Ut: Jonas Fundingsrud
    45'
    Inn: Rune Ertsås
    Ut: Tresor Egholm
    45'
    45'
    46'
    46'
    Andre omgang i gang i Finnmarkshallen. Skal 3. divisjonslaget BUL lage en aldri så liten cupskrell med å slå ut 1. divisjonslaget Alta. Skjønt skrell og skrell, lokaloppgjør mellom Alta og BUL kan være jevne.
    48'
    Hjørnespark til Bossekop UL
    49'
    Gjennomspill til Braaten, men Andreassen i BUL-målet når ballen først.
    51'
    BUL får headet ut.
    52'
    Svein Ove Thomassen skyter med venstre fra drøy 20 meter, en meter over og en meter utenfor BUL-målet.
    54'
    BUL får mulighet til en kontring, men Overvik får slått ballen til innkast etter en sklitakling.
    55'
    Rune Ertsås blir felt og Alta får straffe.
    57'
    Alta IF scorer på straffe!
    Bossekop UL 1 - 1 Alta IF
    Mål: Svein-Ove Thomassen
    57'
    Alta utligner på straffe av Svein Ove Thomassen.
    59'
    Hjørnespark til Alta IF
    60'
    Mål for Alta IF!
    Bossekop UL 1 - 2 Alta IF
    Mål: Rune Ertsås
    I løpet av noen minutter har Alta snudd kampen. Rune Ertsås får kriget inn ballen etter mye klabb og babb i BUL-forsvaret etter corneren.
    60'
    Spillerbytte - Bossekop UL
    Inn: Kristian Skorpen
    Ut: Johan Anthony Eira Logje
    62'
    Thomassen får ballen igjen og skyter knallhardt, skuddet blir blokkert, og en Alta-spiller header ballen over mål.
    63'
    Inn: Kristoffer Johansen
    Ut: Trond Andre Lunde
    65'
    Rasheed i Alta-målet fanger ballen i fast grep.
    69'
    En del tøffe dueller utpå nå, uten at det er over streken.
    73'
    Christian Reginiussen skyter fra 25 meter, godt utenfor.
    75'
    Ender etter hvert i ny corner.
    77'
    78'
    Går helt over og over kortlinja.
    78'
    78'
    78'
    Bossekop UL 1 - 3 Alta IF
    Mål: Mathias Dahl Abelsen
    Nydelig høyre-, venstre- og høyrefinte av Abelsen som så skyter fra hjørnet av 16-meteren i motsatt hjørne for Andreassen i BUL-målet. Nå er kampen nærmest avgjort i Finnmarkshallen.
    82'
    Inn: Øyvind Veseth Olsen
    Ut: Svein-Ove Thomassen
    85'
    Bossekop UL 1 - 4 Alta IF
    Målgivende: Vegard Braaten
    Braaten spiller gjennom Ertsås som elegang skyter i det lengste hjørnet alene med BUL-keeperen.
    90'
    På overtid nå.
    90'+2
    90'+5
    Alta IF vinner til slutt greit over BUL i 1. runde i cupen. BUL tok ledelsen i første omgang etter en kontring og en god prestasjon av Holm, og kunne faktisk ha ledet 2-0 til pause etter to megasjanser rett før pause. I andre omgang snudde Alta kampen på noen minutter, og pyntet etter hvert på resultatet.Vi takker for følget og ønsker alle en god kveld.