Havertz skyter via en Bournemouthspiller og til kampens første corner.
    Rice kort til Ødegaard.
    11'
    Ødegaard blir prøvd spilt fram, men ballen går ut over dødlinjen.
    12'
    Bournemouth kommer bra til, men Saliba gjør en god forsvarsjobb og det blir heller ikke corner.
    12'
    Gabriel er så opptatt av å få frispark at han i stedet pådrar seg et frispark pga hands.
    13'
    Hjørnespark
    Corneren slås lavt og blir klarert av Arsenal.
    14'
    Offside
    Kluivert når ballen i bakrom og skal til å legge inn - men så viser det seg at det er offside.
    14'
    Bournemouth-sjef Andoni Iraola noterer på benken ... Laget står uten seirer i årets sesong.
    15'
    Bournemouth kommer på en god kontring - men så kommer en pasning bak Kluivert - og det stopper opp.
    16'
    Mål for Arsenal!
    Bournemouth 0 - 1 Arsenal
    Mål: Bukayo Saka
    Et nydelig angrep der Nketia spiller til Ødegaard, som legger høyt til bakre stolpe. Der header Gabriel Jesus i stolpen - og Saka scorer på returen. I åpent mål.
    16'
    Bournemouth har frispark i bra posisjon midt på Arsenals banehalvdel - men Tavernier slår den for langt, og det renner ut i sanden.
    22'
    Corner til Bournemouth.
    23'
    Hjørnespark
    Arsenal header ut på corneren.
    23'
    Halfdan
    Får Jesus asisten selvom den gikk via tverrligger?
    Vi diskuterer her - og er litt usikre. Men jeg skal sjekke med vårt orakel Geir Juva hva han mener!
    Neto ligger nede, skadet. Må ha medisinsk hjelp. Er tilbake
    26'
    Saka feirer scoringen. Foto: EPA
    29'
    Saka har vondt. Han drar på venstrefoten. Det er etter en liten smell i kamp med Kluivert.
    30'
    Halvtimen er passert. Arsenal har hatt god kontroll til nå.
    31'
    VG Live Bruker
    Jesus får bassist ja, har ikke vært innom annen spiller.
    Lagkaptein Ødegaard takker Saka for scoring. Foto: Reuters
    32'
    Havertz takler Billing stygt og får gult kort.
    33'
    Gult kort til Arsenal
    Kai Havertz
    33'
    Vårt orakel Geir Juva har talt: Aldri assist når ballen kommer fra "treverket".
    35'
    Nketiah prøver seg inne i feltet - men kommer borti ballen med hånda og avblåses.
    36'
    Frispark til Gabriel Jesus.
    38'
    Bournemouth er brukbart med i banespillet, men har ikke skapt en eneste skikkelig målsjanse til nå.
    38'
    Kerkez er ufin mot Saka, og det blir frispark.
    39'
    Senesi pådrar seg frispark mot Gabriel Jesus.
    39'
    Straffe til Arsenal. Nketiah får helt korrekt straffe.
    42'
    Arsenal scorer på straffe!
    Bournemouth 0 - 2 Arsenal
    Mål: Martin Ødegaard
    Ødegaard tripper, sender Neto feil vei og setter ballen helt nede ved stolperoten. En nydelig straffe.
    44'
    Bournemouth kommer til en god sjanse - men det ender med corner.
    45'+1
    Corneren går mot Solanke, men han får aldri avsluttet.
    45'+2
    Zinchenko kommer til dødlinjen, men roter bort ballen.
    45'+3
    Fem minutter er lagt til.
    45'+3
    Endelig en sjanse for Bournemouth når Christie skyter, men Raya redder. Han må gi en bitteliten retur - men får tak i ballen igjen.
    45'+5
    Arsenal har hatt bra kontroll mot Bournemouth og leder 2-0 etter scoringer av Saka og Ødegaard. Det er lite som tyder på at Bournemouth skal få sin første seier for sesongen.
    Philip Billing skjærer grimaser etter å ha blitt stygt taklet av Kai Havertz. Foto: PA Photos.
    Neto har en god inngripen når Ødegaard og Arsenal kommer på en farlig visitt.
    47'
    Hjørnespark
    Neto er ute og tar Arsenals corner i klypene.
    48'
    Ødegaard får straffe. Christie er synderen.
    51'
    Bournemouth 0 - 3 Arsenal
    Mål: Kai Havertz
    Havertz får lov til å ta straffen. Og han får en scoring som betyr veldig mye for tyskeren. Lagkameratene feirer voldsomt med ham.
    52'
    Nketiah på vei igjennom. Går i bakken- men dommeren vinker spillet videre. Reprisen viser at det er en dytt, men det blir ingen inngripen.
    55'
    Kampen virker avgjort, men Bournemouth har ikke gitt opp.
    59'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Luis Sinisterra
    Ut: Marcus Tavernier
    59'
    Inn: Dango Ouattara
    Ut: Justin Kluivert
    60'
    Arsenal i "power play", men kommer ikke til noen skikkelig sjanse da Sakas skudd blir blokkert - og Bournemouth kontrer.
    61'
    Anton
    Tror det kommer til å løsne seg for haverts nå etter skoringen?
    Det blir spennende å se! Han har jo et stort potensial.
    Nketiah skyter utenfor.
    68'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Reiss Nelson
    Ut: Edward Nketiah
    68'
    Inn: Takehiro Tomiyasu
    Ut: Oleksandr Zinchenko
    69'
    Jørgen Olsen
    Man of the match så langt?
    Hva synes du? Ødegaard og Saka ligger vel begge godt an?
    Bournemouth får til et bra angrep. Det ender med at Kerkez skyter utenfor - og samtidig blir skadet i sammenstøt med Saka.
    72'
    Begge kommer seg på beina igjen.
    73'
    Hvis man of the match hadde vært bestemt på sofascore hadde øda vært 7,9 å saka 7,4 så øda hadde vunnet
    Arsenal har hatt fem avslutninger på mål, to straffespark - og tre mål.
    74'
    Inn: Joe Rothwell
    Ut: Philip Billing
    75'
    Saka sitter nede.
    75'
    Inn: Fabio Vieira
    Ut: Bukayo Saka
    75'
    Vieira prøver å tre gjennom Gabriel Jesus. Neto er nede og tar ballen - men får store smerter etter at Gabriel Jesus har vært nær ham.
    79'
    Inn: Emile Smith-Rowe
    Ut: Kai Havertz
    81'
    Inn: Jorginho
    Ut: Declan Rice
    81'
    Sigurd
    Har ikke Ødegaard noen innbyttere? Spiller jo 90 minutter hver eneste kamp. Er vel logisk da han er kaptein, men han får kjørt seg.
    Ødegaard blir dyttet over ende og får frispark utenfor 16-meteren - helt ned mot sidelinjen.
    82'
    Frisparket fra Ødegaard blir klarert.
    82'
    Inn: Antoine Semenyo
    Ut: Ryan Christie
    83'
    Inn: Adam Smith
    Ut: Milos Kerkez
    83'
    Øyvind J. K.
    Sigurd: Ødegaard er visstnok i så god form at han vil spille mest mulig for å "holde seg i gang". Han ville jo til og med spille treningskampen mot Jordan.
    Neto er igjen ute og stopper en Arsenal-farlighet.
    87'
    Bournemouth-tilhengere er i ferd med å forlate stadion.
    90'
    Roar
    Plankekjøring, profesjonell bortekamp. Enig?
    Jepp.
    Smith Rowe får en stor sjanse - men setter ballen like utenfor. Keeper er nær ballen, det blir corner.
    90'
    Syv minutter er lagt til.
    90'+1
    Arsenal ved Vieira får frispark i god posisjon.
    90'+3
    Ødegaard gjør seg klar til å ta frisparket. Han skal legge inn fra hjørnet av 16-meteren.