Frispark for Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    Bournemouth AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Skudd utenfor mål, Bournemouth
    Jefferson Lerma
    Sjanse! Bournemouth AFC avanserer forover, men Jefferson Lerma avslutter utenfor.
    10'
    Philip Billing
    Bournemouth AFC angriper i Bournemouth. Philip Billing fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Brentford blir avblåst for offside
    Ivan Toney
    Brentford FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    16'
    Dominic Solanke
    Bournemouth AFC angriper og Dominic Solanke header ballen i stolpen!
    18'
    20'
    Steve Cook (Bournemouth AFC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vitality Stadium.
    20'
    Steve Cook er på beina igjen og fortsetter kampen på Vitality Stadium.
    20'
    Brentford får tildelt et hjørnespark
    Mathias Jensen
    I Bournemouth slår Mathias Jensen en corner fra venstre.
    27'
    Spillet på Vitality Stadium er stoppet midlertidig fordi David Brooks ligger nede.
    29'
    David Brooks ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bournemouth.
    30'
    Bournemouth blir avblåst for offside
    Lloyd Kelly
    Bournemouth AFC fosser fremover, men Tim Robinson blåser for offside på Vitality Stadium.
    31'
    32'
    34'
    35'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    37'
    Mathias Jensen (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på Vitality Stadium.
    38'
    Bournemouth får tildelt et hjørnespark
    Arnaut Danjuma
    Tim Robinson tildeler Bournemouth AFC en corner. Arnaut Danjuma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Skudd på mål, Bournemouth
    Steve Cook
    Bournemouth AFC avanserer forover på Vitality Stadium og Steve Cook kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Brentford FC.
    41'
    42'
    Adam Smith
    Bournemouth AFC angriper, men Tim Robinson blåser for offside.
    44'
    Dommer Tim Robinson venter med å sette i gang spillet fordi Adam Smith ligger nede.
    45'
    Adam Smith er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bournemouth fordi Steve Cook får behandling for en skade på banen.
    45'+1
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Chris Mepham
    Ut: Steve Cook
    Chris Mepham (Bournemouth AFC) erstatter Steve Cook som muligens er skadet.
    45'+3
    Gult kort til Brentford
    Mads Roerslev Rasmussen
    Mads Roerslev Rasmussen (Brentford FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+4
    Frispark Bournemouth AFC.
    45'+4
    47'
    Pontus Jansson
    Pontus Jansson (Brentford FC) pådrar seg et gult kort.
    47'
    Vitaly Janelt
    Vitaly Janelt (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på Vitality Stadium.
    52'
    Skudd utenfor mål, Brentford
    Christian Nørgaard
    Målsjanse! Christian Nørgaard (Brentford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    En av Bournemouth AFCs spillere blir avblåst for offside på Vitality Stadium.
    53'
    Mål for Bournemouth!
    Bournemouth 1 - 0 Brentford
    Mål: Arnaut Danjuma
    Målgivende: David Brooks
    Mål! Arnaut Danjuma gir Bournemouth AFC en 1-0 ledelse. Flott spill fra David Brooks før målet.
    55'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Bournemouth AFC.
    56'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Bryan Mbeumo
    Ut: Marcus Forss
    Bytte for Brentford FC. Bryan Mbeumo kommer inn for Marcus Forss på Vitality Stadium.
    58'
    Inn: Rico Henry
    Ut: Mads Roerslev Rasmussen
    Thomas Frank gjør dagens andre bytte i Bournemouth, når han tar ut Mads Roerslev Rasmussen og setter inn Rico Henry.
    58'
    Inn: Emiliano Hansen
    Ut: Tarique Fosu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Emiliano Hansen, mens Tarique Fosu tar plass på benken.
    59'
    Mathias Jensen (Brentford FC) kommer til en målsjanse på Vitality Stadium, men klarer ikke å score.
    61'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Bournemouth AFC.
    62'
    Tim Robinson tildeler Brentford FC en corner. Mathias Jensen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Skudd på mål, Brentford
    Emiliano Hansen
    Sjanse i Bournemouth! Emiliano Hansen (Brentford FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    Bryan Mbeumo
    En av Brentford FCs spillere går i offside.
    68'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ben Pearson (Bournemouth AFC) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Inn: Jack Stacey
    Ut: Ben Pearson
    Ben Pearson, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jack Stacey kommer inn for Bournemouth AFC.
    72'
    Mathias Jensen (Brentford FC) slår en corner fra høyre side på Vitality Stadium.
    72'
    Inn: Henrik Dalsgaard
    Ut: Vitaly Janelt
    Brentford FC gjør sitt fjerde bytte. Vitaly Janelt erstattes av Henrik Dalsgaard.
    73'
    76'
    77'
    Brentford FC avanserer forover i Bournemouth. Bryan Mbeumo avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Inn: Jack Wilshere
    Ut: David Brooks
    David Brooks (Bournemouth AFC) erstattes av Jack Wilshere.
    81'
    81'
    Arnaut Danjuma (Bournemouth AFC) løfter inn en corner fra høyre på Vitality Stadium.
    83'
    Frispark i en god posisjon for Bournemouth AFC!
    83'
    Sjanse til Bournemouth AFC! Arnaut Danjuma er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    Bournemouth, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    I Bournemouth slår Arnaut Danjuma en corner fra venstre.
    85'
    En av Bournemouth AFCs spillere blir avblåst for offside.
    85'
    Inn: Saman Ghoddos
    Ut: Mathias Jensen
    Thomas Frank (Brentford FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Saman Ghoddos erstatter Mathias Jensen.
    86'
    Dominic Solanke (Bournemouth AFC) avanserer forover på Vitality Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.