I Bournemouth har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    I Bournemouth slår Sergio Reguilon en corner fra venstre.
    4'
    Christian Nørgaard
    Brentford FC fosser forover og Christian Nørgaard fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Bournemouth, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Keane Lewis-Potter
    Brentford FC angriper i Bournemouth. Keane Lewis-Potter avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    7'
    Matt Donohue tildeler Brentford FC en corner. Mikkel Damsgaard sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Matt Donohue signaliserer et frispark til Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    7'
    Antoine Semenyo
    Antoine Semenyo (Bournemouth AFC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Dominic Solanke
    I Bournemouth header Dominic Solanke (Bournemouth AFC) mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    Ivan Toney
    Målsjanse på Vitality Stadium! Ivan Toney fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    18'
    Sergio Reguilon (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på Vitality Stadium.
    18'
    19'
    Bournemouth AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Dango Ouattara
    Sjanse i Bournemouth! Dango Ouattara (Bournemouth AFC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Bournemouth AFC angriper, men avslutningen til Antoine Semenyo går utenfor.
    23'
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vitality Stadium.
    24'
    Bryan Mbeumo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bournemouth.
    26'
    Målet til Bournemouth sjekkes av VAR
    28'
    Målet til Bournemouth blir annullert
    29'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Bournemouth AFC.
    29'
    Frispark i en god posisjon for Brentford FC!
    30'
    34'
    Matt Donohue signaliserer et frispark til Brentford FC like utenfor Bournemouth AFC-området.
    34'
    Frispark for Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    37'
    Matt Donohue signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    37'
    Målsjanse! Dango Ouattara (Bournemouth AFC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Bournemouth AFC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    43'
    Matt Donohue signaliserer et frispark til Brentford FC.
    44'
    45'
    Antoine Semenyo (Bournemouth AFC) avanserer forover på Vitality Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    Lewis Cook
    Målsjanse til Bournemouth AFC! Lewis Cook treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Gult kort til Bournemouth
    Marcos Senesi
    Dommer Matt Donohue viser Marcos Senesi (Bournemouth AFC) det gule kortet.
    45'+1
    Frispark Brentford FC.
    45'+2
    Målsjanse på Vitality Stadium! Dango Ouattara fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+4
    45'+4
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    47'
    Sergio Reguilon (Brentford FC) løfter inn en corner fra venstre på Vitality Stadium.
    49'
    49'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bournemouth fordi Dominic Solanke får behandling for en skade på banen.
    50'
    51'
    Dominic Solanke kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Vitality Stadium.
    51'
    55'
    Dango Ouattara (Bournemouth AFC) pådrar seg et gult kort.
    56'
    58'
    Brentford FC angriper. Keane Lewis-Potter får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    Skudd utenfor mål, Brentford
    62'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mads Roerslev Rasmussen
    Ut: Kristoffer Ajer
    Brentford FC bytter ut Kristoffer Ajer med Mads Roerslev Rasmussen. Dette er det første byttet som Thomas Frank gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Mathias Jensen
    Ut: Christian Nørgaard
    Bytte for Brentford FC. Mathias Jensen kommer inn for Christian Nørgaard på Vitality Stadium.
    63'
    Inn: Yoane Wissa
    Ut: Keane Lewis-Potter
    Thomas Frank (Brentford FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yoane Wissa erstatter Keane Lewis-Potter.
    63'
    Hjørnespark til Bournemouth
    64'
    Lloyd Kelly
    Bournemouth AFC angriper på Vitality Stadium, men Lloyd Kelly header utenfor.
    64'
    Dominic Solanke (Bournemouth AFC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Enes Ünal
    Ut: Justin Kluivert
    Justin Kluivert (Bournemouth AFC) erstattes av Enes Ünal.
    67'
    Inn: Marcus Tavernier
    Ut: Dango Ouattara
    Andoni Iraola gjør dagens andre bytte i Bournemouth, når han tar ut Dango Ouattara og setter inn Marcus Tavernier.
    67'
    69'
    VAR sjekker om det er straffe til Brentford
    73'
    Ingen straffe til Brentford
    74'
    Inn: Kevin Schade
    Ut: Mikkel Damsgaard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Kevin Schade, mens Mikkel Damsgaard tar plass på benken.
    75'
    76'
    77'
    Matt Donohue tildeler Brentford FC en corner. Sergio Reguilon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    80'
    Inn: Alex Scott
    Ut: Ryan Christie
    Andoni Iraola gjør dagens tredje bytte i Bournemouth, når han tar ut Ryan Christie og setter inn Alex Scott.
    81'
    Inn: Tyler Adams
    Ut: Adam Smith
    Andoni Iraola (Bournemouth AFC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Tyler Adams erstatter Adam Smith.
    81'
    82'
    Inn: Yehor Yarmoliuk
    Ut: Vitaly Janelt
    Brentford FC bytter ut Vitaly Janelt med Yehor Yarmoliuk.
    84'
    Frispark Bournemouth AFC.
    85'
    Gult kort til Brentford
    Mathias Jensen
    Mathias Jensen (Brentford FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    Matt Donohue signaliserer et frispark til Bournemouth AFC.
    85'
    86'
    Mål for Brentford!
    Bournemouth 0 - 1 Brentford
    Mål: Bryan Mbeumo
    Målgivende: Yoane Wissa
    Brentford FC leder 0-1 etter en scoring av Bryan Mbeumo. Det er en fin assist fra Yoane Wissa.
    86'
    Mål for Bournemouth!
    Bournemouth 1 - 1 Brentford
    Mål: Dominic Solanke
    Målgivende: Marcos Senesi
    Mål! Bournemouth AFCutligner til 1-1 etter en heading av Dominic Solanke. Marcos Senesi sto for den målgivende pasningen.
    89'
    Skudd utenfor mål, Bournemouth
    90'+1
    90'+2
    90'+4
    Bournemouth 1 - 2 Brentford
    Mål: Yoane Wissa
    Målgivende: Bryan Mbeumo
    Yoane Wissa setter ballen i nettet og Brentford FC leder nå 1-2. Flott spill fra Bryan Mbeumo før målet.