Frispark for AGF Aarhus på egen banehalvdel.
    Patrick Olsen (AGF Aarhus) slår en corner fra venstre side på Brøndby Stadium.
    Aarhus blir avblåst for offside
    AGF Aarhus angriper i København, men blir avblåst for offside.
    11'
    Casper Höjer
    Jens Maae tildeler AGF Aarhus en corner. Casper Höjer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Mål for Aarhus!
    Brøndby IF 0 - 1 Aarhus
    Mål: Kevin Diks
    Målgivende: Patrick Mortensen
    Mål! Kevin Diks gir AGF Aarhus ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Patrick Mortensen sto for den målgivende pasningen.
    16'
    Brøndby IF får tildelt et hjørnespark
    21'
    Gult kort til Aarhus
    Sebastian Hausner
    Sebastian Hausner (AGF Aarhus) pådrar seg et gult kort.
    30'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Brøndby IF får straffe av Jens Maae på Brøndby Stadium.
    31'
    Brøndby IF scorer på straffe!
    Brøndby IF 1 - 1 Aarhus
    Mål: Andreas Maxso
    Andreas Maxso utligner til 1-1 for Brøndby IF etter et velplassert straffespark på Brøndby Stadium.
    31'
    Brøndby IF får tildelt et frispark
    Jens Maae signaliserer et frispark til Brøndby IF.
    35'
    Jesper Lindstrom
    I København slår Jesper Lindstrom en corner fra venstre.
    37'
    Peter Bjur
    Jens Maae tildeler Brøndby IF en corner. Peter Bjur sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    39'
    Bror Blume
    En av AGF Aarhuss spillere blir avblåst for offside på Brøndby Stadium.
    42'
    Skudd utenfor mål, Brøndby IF
    Målsjanse! Jesper Lindstrom (Brøndby IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    AGF Aarhus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Brøndby IF 1 - 2 Aarhus
    Mål: Albert Grønbæk
    Målgivende: Casper Höjer
    AGF Aarhus leder 1-2 etter en scoring av Albert Gronbaek. Flott spill fra Casper Höjer før målet.
    45'
    Peter Bjur
    Peter Bjur (Brøndby IF) løfter inn en corner fra høyre på Brøndby Stadium.
    47'
    Jens Maae signaliserer et frispark til AGF Aarhus på egen banehalvdel.
    51'
    Frispark Brøndby IF.
    52'
    Spillerbytte - Aarhus
    Inn: Gift Links
    Ut: Jon Dagur Thorsteinsson
    Jon Dagur Thorsteinsson (AGF Aarhus) erstattes av Gift Links.
    56'
    Inn: Nicolai Poulsen
    Ut: Patrick Olsen
    AGF Aarhus bytter ut Patrick Olsen med Nicolai Poulsen.
    56'
    Spillerbytte - Brøndby IF
    Inn: Kevin Mensah
    Ut: Peter Bjur
    Niels Frederiksen gjør dagens første bytte i København, når han tar ut Peter Bjur og setter inn Kevin Mensah.
    61'
    Inn: Anis Slimane
    Ut: Josip Radosevic
    Brøndby IF gjør sitt andre bytte. Josip Radosevic erstattes av Anis Ben Slimane.
    61'
    67'
    Gult kort til Brøndby IF
    Anthony Jung
    Dommer Jens Maae viser Anthony Jung (Brøndby IF) det gule kortet.
    67'
    Andrija Pavlovic
    Brøndby IF avanserer forover i København. Andrija Pavlovic avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    AGF Aarhus fosser fremover, men Jens Maae blåser for offside på Brøndby Stadium.
    71'
    Mål for Brøndby IF!
    Brøndby IF 2 - 2 Aarhus
    Mål: Jesper Lindstrom
    Målgivende: Anis Slimane
    Jesper Lindstrom scorer og utligningen er et faktum på Brøndby Stadium. 2-2. Det er en fin assist fra Anis Ben Slimane.
    71'
    Inn: Alexander Ammitzbøll
    Ut: Patrick Mortensen
    Bytte for AGF Aarhus. Alexander Ammitzboll kommer inn for Patrick Mortensen på Brøndby Stadium.
    71'
    Skudd utenfor mål, Aarhus
    Casper Höjer (AGF Aarhus) kommer til en målsjanse på Brøndby Stadium, men klarer ikke å score.
    73'
    Brøndby IF angriper i København. Jesper Lindstrom fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Simon Hedlund
    Ut: Mikael Uhre
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brøndby IF. Inn kommer Simon Hedlund, mens Mikael Uhre tar plass på benken.
    74'
    76'
    76'
    Bror Blume
    AGF Aarhus angriper i København. Bror Blume fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Frispark for Brøndby IF på egen banehalvdel.
    79'
    Brøndby IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    Brøndby IF angriper, men avslutningen til Jesper Lindstrom går utenfor.
    80'
    Jesper Lindstrom (Brøndby IF) løfter inn en corner fra venstre på Brøndby Stadium.
    80'
    Skudd på mål, Brøndby IF
    81'
    Brøndby IF, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    Inn: Tobias Børkeeiet
    Ut: Morten Frendrup
    Brøndby IF bytter ut Morten Frendrup med Tobias Borkeeiet. Dette er det fjerde byttet som Niels Frederiksen gjør i dagens kamp.
    82'
    84'
    Skudd på mål, Aarhus
    Kevin Diks
    Sjanse til AGF Aarhus! Kevin Diks er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    Aarhus, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i København fordi Albert Gronbaek får behandling for en skade på banen.
    86'
    87'
    Frispark til AGF Aarhus på halvdelen til Brøndby IF.
    88'
    Albert Gronbaek er tilbake i kampen igjen.
    88'
    Inn: Alex Gersbach
    Ut: Albert Grønbæk
    AGF Aarhus bytter ut Albert Gronbaek som ikke ser ut til å kunne fortsette. David Nielsen blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Alex Gersbach.
    88'
    Det blir farlig! Frispark for AGF Aarhus er nær straffområde.
    89'
    Kevin Mensah
    Kevin Mensah (Brøndby IF) mottar sitt første gule kort for dagen på Brøndby Stadium.
    89'
    I København slår Casper Höjer en corner fra venstre.
    90'+1
    Jens Maae signaliserer et frispark til Brøndby IF på egen banehalvdel.
    90'+1
    Tobias Børkeeiet
    Tobias Borkeeiet (Brøndby IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    Andre gule kort til Brøndby IF
    Tobias Borkeeiet (Brøndby IF) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Brøndby Stadium.
    90'
    Dommer Jens Maae gir Casper Höjer (AGF Aarhus) et gult kort.
    90'
    Jens Maae tildeler Brøndby IF en corner. Jesper Lindstrom sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.