Dagens dommer, Anders Poulsen, blåser i gang kampen.
    Sjanse! Brøndby IF avanserer forover, men Riveros Blas avslutter utenfor.
    Frispark for Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    8'
    Skudd på mål, Brøndby IF
    Mathias Kvistgaarden
    Målsjanse på Brøndby Stadium! Mathias Kvistgaarden fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Brøndby IF, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Skudd på mål, Silkeborg IF
    Nicklas Helenius
    Silkeborg IF angriper. Nicklas Helenius får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    11'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Silkeborg IF får tildelt et hjørnespark
    Ferslev Anders Klynge
    Ferslev Anders Klynge (Silkeborg IF) slår en corner fra høyre side på Brøndby Stadium.
    11'
    Skudd utenfor mål, Silkeborg IF
    Nicolai Vallys
    Nicolai Vallys (Silkeborg IF) kommer til en målsjanse på Brøndby Stadium, men klarer ikke å score.
    15'
    Mål for Brøndby IF!
    Brøndby IF 1 - 0 Silkeborg IF
    Mål: Mathias Kvistgaarden
    Målgivende: Simon Hedlund
    Mål! Mathias Kvistgaarden gir Brøndby IF ledelsen 1-0 i København. Simon Hedlund sto for den målgivende pasningen.
    17'
    21'
    Nicklas Helenius (Silkeborg IF) kommer seg fri på Brøndby Stadium, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Mathias Greve Petersen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Mathias Greve Petersen er tilbake på banen igjen.
    26'
    Brøndby IF får tildelt et hjørnespark
    29'
    Brøndby IF avanserer forover i København. Riveros Blas avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Brøndby IF angriper, men avslutningen til Mathias Kvistgaarden går utenfor.
    35'
    Brøndby IF angriper i København. Mathias Kvistgaarden avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    40'
    Lukas Engel
    Silkeborg IF angriper i København. Lukas Engel fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    43'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Rasmus Cartstensen
    Ut: Lukas Engel
    Bytte for Silkeborg IF. Rasmus Cartstensen kommer inn for Lukas Engel på Brøndby Stadium.
    46'
    Inn: Sebastian Jorgensen
    Ut: Soren Tengstedt
    Silkeborg IF bytter ut Soren Tengstedt med Sebastian Jorgensen.
    46'
    Inn: Mads Kaalund
    Ut: Stefan Teitur Thordarson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Silkeborg IF. Inn kommer Mads Kaalund, mens Stefan Teitur Thordarson tar plass på benken.
    46'
    Brøndby IF får tildelt et frispark
    Anders Poulsen signaliserer et frispark til Brøndby IF.
    47'
    Gult kort til Silkeborg IF
    Joel Felix
    Dommer Anders Poulsen gir Joel Felix (Silkeborg IF) et gult kort.
    47'
    Simon Hedlund
    Sjanse i København! Simon Hedlund (Brøndby IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    57'
    Rasmus Cartstensen
    Rasmus Cartstensen (Silkeborg IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Andreas Bruus
    Brøndby IF avanserer forover i København. Andreas Bruus avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Spillerbytte - Brøndby IF
    Inn: Joe Bell
    Ut: Mathias Greve Petersen
    Mathias Greve Petersen (Brøndby IF) erstattes av Joe Bell.
    61'
    Inn: Pelle Mattsson
    Ut: Mark Brink
    Kent Nielsen gjør dagens fjerde bytte i København, når han tar ut Mark Brink og setter inn Pelle Mattsson.
    62'
    I København slår Ferslev Anders Klynge en corner fra venstre.
    62'
    Christian Cappis
    Anders Poulsen tildeler Brøndby IF en corner. Christian Cappis sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Brøndby IF 2 - 0 Silkeborg IF
    Målgivende: Andreas Maxso
    I København øker Brøndby IF ledelsen til 2-0 takket være et mål av Mathias Kvistgaarden. Det er en fin assist fra Andreas Maxso.
    64'
    Inn: Marko Divkovic
    Ut: Mathias Kvistgaarden
    Brøndby IF bytter ut Mathias Kvistgaarden med Marko Divkovic. Dette er det andre byttet som Niels Frederiksen gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Andreas Oggesen
    Ut: Ferslev Anders Klynge
    Silkeborg IF gjør sitt femte bytte. Ferslev Anders Klynge erstattes av Andreas Oggesen.
    76'
    Simon Hedlund (Brøndby IF) kommer seg fri på Brøndby Stadium, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Inn: Sigurd Rosted
    Ut: Simon Hedlund
    Simon Hedlund (Brøndby IF) erstattes av Sigurd Rosted.
    82'
    Anders Poulsen signaliserer et frispark til Brøndby IF på egen banehalvdel.
    83'
    85'
    85'
    Sebastian Jorgensen
    Målsjanse til Silkeborg IF! Sebastian Jorgensen treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    Nicolai Vallys (Silkeborg IF) slår en corner fra høyre side på Brøndby Stadium.
    90'+3
    90'+3
    Mål for Silkeborg IF!
    Brøndby IF 2 - 1 Silkeborg IF
    Mål: Tobias Salquist
    Målgivende: Sebastian Jorgensen
    Mål! Silkeborg IFet reduserer til 2-1 etter en heading av Tobias Salquist. Sebastian Jorgensen var nest sist på ballen.