2-0
2-1
79'
3-1

Velkommen til live-opdatering fra kampen mellom Brann og Kongsvinger i Eliteserien.
    Brann Stadion har blitt snømåkt og er klar for oppgjøret.
    Uten seier er Kongsvinger definitivt klar for 1. divisjon, mens Brann med seier kan fjerne den siste teoretiske muligheten for å bli tatt igjen av Hønefoss.
    Lagene er klar for å entre banen. Svært glissent på tribunene i Bergen.
    Kongsvinger skal ta avspark.
    Brage Sandmoen blåser kampen igang.
    1'
    Torp slår et langt frispark mot Mame Niang, men han blir avblåst for angrep på keeper etter duellen med Håkon Opdal.
    3'
    Brann i angrep. Mjelde får mottatt en pasning midt inne i KILs 16-meter, men får ikke vendt rundt for å skyte. Spiller ballen ut igjen. Det ender med et innlegg fra Huseklepp som går ut over dødlinjen.
    4'
    Austin får applaus etter å ha gått hardt i en duell med Mame Niang og vunnet ballen. Jamaicaneren setter standarden i kjent stil.
    5'
    Brann angriper tre mot tre. Huseklepp slår ut til Erik Mjelde på høyrekanten. Han forsøker å legge inn men forsøket blir blokkert. Ikke spesielt bra utnyttet kontring.
    6'
    Svær Brann-sjanse. Et effektivt angrep fra rødtrøyene ender med at Vaagan Moen finner Huseklepp fri på venstrekanten. Han slår et farlig innlegg som Eirik Bakke header centimetre til side for lengste stolpe.
    8'
    Kongsvinger angriper. Magne Sturød får avsluttet med en heading fra 15-16 meter, men Opdal har ingen problemer med å stoppe forsøket.
    11'
    Carl-Erik Torp vinner utspill fra Opdal og setter igang et angrep. Han spiller Güven fri på høyrekanten og går selv på overlapping. Men når han får ballen igjen og skal legge inn foran mål blir forsøket for dårlig.
    13'
    Huseklepp kommer seg til dødlinjen og legger inn foran mål. Mange supportere roper hands når Henry Shindika blokkerer innlegget, men Sandmoen har ikke sett noen forseelse.
    15'
    klareres.
    15'
    Kim Holmen forsøker å tre Güven gjennom med et hælspark, men Opdal er ute og kaster seg over ballen. Lekkert forsøk.
    18'
    Hjørnespark til Brann
    18'
    Corneren blir en bra sjanse for Brann. Huseklepp slår inn på første stolpe til Zsolt Korcsmar som flikker den farlig inn i feltet. Ungareren får ballen utigjen og gjør et skuddforsøk fra 10-11 meter, men det blokkeres på linjen.
    19'
    Brann får frispark på hjørnet av Kongsvingers 16-meter. Vaagan Moen kan slå farlig inn derfra.
    20'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 0 Kongsvinger
    Mål: Petter Vaagan Moen
    Han banker frisparket i nærmeste hjørne! Knallhardt, men Dalen bør vel ha kontroll på det området. Han er såvidt på ballen men får bare styrt den videre i mål.
    20'
    Huseklepp faller i feltet, men Sandemoen ser ikke noe straffesituasjon. Lite klager på den avgjørelsen, så det var helt sikkert riktig.
    24'
    Blir sendt bak mål av noen i feltet.
    24'
    Kongsvinger får frispark litt inne på Branns banehalvdel. Güven slår det inn i feltet hvor Kalvenes klarerer for Brann.
    28'
    Brann 2 - 0 Kongsvinger
    Mål: Erik Huseklepp
    Målgivende: Petter Vaagan Moen
    Huseklepp får ballen på hjørnet av Kongsvingers 16-meter, finter seg forbi Frejd og innover i banen og smeller til i nærmeste hjørne. 2-0 til rødtrøyene.
    29'
    Brann fortjener ledelsen med de fire største sjansene, men 2-0 er også relativt bra uttelling.
    30'
    Kongsvinger avslutter et angrep med skuddforsøk fra Güven, men det er langt fra å lure Opdal.
    32'
    'Rykker ned' synger de ubarmhjertige Brann-supporterne på Stadion nå.
    33'
    Nytt frispark til Brann, denne gang på ca 23 meter. Skal Vaagan Moen lade kanonen igjen?
    33'
    Vaagan Moen brenner til, men dette forsøket går over mål.
    33'
    Solli forsøker å legge inn men sender ballen himmelhøyt og bak mål.
    35'
    Klareres av Austin.
    36'
    Huseklepp trer gjennom Bakke alene med keeper, men Sandemoen blåser for offside.
    42'
    Magne Sturød forsøker et skudd fra 17 meter, men det går rett i Brann-forsvarets blokk.
    45'
    Kjempesjanse for Brann. Huseklepp trer gjennom Solli som slår ballen centimetre til side for mål. Bakke kommer også på bakerste stolpe og er ikke langt fra å kunne pirke den i mål.
    45'
    45'
    Fortjent Brann-ledelse til pause på Stadion. Kongsvinger ser mest ut som om 1. divisjon ikke er noen dårlig idé.
    Lagene entrer banen for andre omgang.
    Brann skal ta avspark.
    45'
    Erik Mjelde slår inn fra høyrekanten. da Cruz klarerer til Bakke som skyter fra 18-20 meter. Dalen redder.
    47'
    Dagens største sjanse for Kongsvinger. Kai Risholt får god tid til å lade kanonen fra 16 meter og rett foran mål, men han bommer.
    48'
    Kongsvinger forsøker å kontre. Niang finner Frejd på høyrekanten men han får ikke somlet seg til å slå ballen inn i feltet før Christian Kalvenes har tatt ballen fra ham.
    50'
    Så angriper Brann. Sævarsson setter fart på høyrekanten og kommer seg til dødlinjen, men der blokkerer Yngvar Håkonsen innleggsforsøket.
    51'
    Frejd legger inn mot Niang som får avsluttet, men headingen blir uten kraft og presisjon. Opdal plukker den greit.
    53'
    Nytt innlegg mot Niang, denne gang avblåses det for offside.
    54'
    Huseklepp forsøker et skudd fra 17 meter. Det går til side for mål.
    55'
    Så er det nære på at Kongsvinger utligner. Et langt innlegg stusses videre av Kai Risholt, men forsøket går centimetre til side for Branns mål.
    56'
    Kongsvinger er frempå nå. Ørjan Berg Hansen legger farlig inn i feltet, men ingen får styring på ballen og Opdal tar den.
    57'
    Nytt innlegg mot Niang. Ikke vanskelig å avsløre bortelagets strategi for 2. omgang.
    57'
    Brann nære på. Sævarsson finner Mjelde midt inne i Kongsvingers felt, men skuddforsøket fra 11-12 meter blir blokkert.
    58'
    Gult kort til Brann
    Eirik Bakke
    Står over neste kamp.
    58'
    Kongsvinger får frispark på hjørnet av Branns 16-meter, akkurat samme sted som Petter Vaagan Moen scoret fra i 1. omgang. Tuelo Johansen skal forsøke seg.
    61'
    Tuelo Johansen legger inn mot bakerste, der Kai Risholt er først på ballen med et hodestøt, men Brann redder på streken. Stor sjanse.
    62'
    Så kontrer Brann og Vaagan Moen tester høyrefoten fra 16 meter. Over mål.
    62'
    Carl-Erik Torp river ned Huseklepp som forsøker å kontre. Brann får frispark fra venstrekanten. Frisparket blir en kjapp variant og Huseklepp forsøker å legge inn, men ballen klareres av Kongsvinger.
    64'
    Gult kort til Kongsvinger
    Klipper ned Austin i eget angrep.
    65'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Cato Hansen
    Ut: Eirik Bakke
    65'
    Huseklepp legger inn, men Henry Shidinka header unna.
    69'
    Yngvar Håkonsen
    69'
    Hansen og Huseklepp spiller vegg, men siste pasning fra Huseklepp går gjennom hele feltet rett foran Kongsvingers mål.
    70'
    Stor dobbeltsjanse for Kongsvinger. Først er det Kim Holmen som får muligheten fra kort men skrått hold. Opdal redder, men returen havner i bena på Mame Niang. Fra kort hold skyter han i bakbena på Kai Risholt som hindrer sin egen lagkamerat scoring.
    72'
    Cato Hansen forsøker innlegg fra høyrekanten, men den blokkeres av Henry Shindika.
    77'
    Inn: Diego Guastavino
    Ut: Erik Mjelde
    77'
    Klareres.
    77'
    Mål for Kongsvinger!
    Brann 2 - 1 Kongsvinger
    Målgivende: Mame Niang
    En lang pasning mot Niang heades videre til Risholt som står på ene Brann-stolpen. Endelig får Risholt treff og Kongsvinger utligner. Helt fortjent etter sjansene Kongsvinger har skapt i 2. omgang.
    79'
    Kongsvinger prøver seg igjen. Niang stusser videre mot Risholt, men denne gang er Opdal først på ballen.
    81'
    Cato Hansen nære på å komme til kjempesjanse. Setter fart langs høyrekanten og forserer forbi Shindika. Men unggutten får en hard touch og Dalen er ute og stopper ham.
    82'
    Spillerbytte - Kongsvinger
    Inn: Martin Linnes
    Ut: Yngvar Håkonsen
    83'
    Kongsvinger slår stadig langt inn i feltet. Denne gang er Opdal ute og plukker i duell med Risholt. Sistnevnte har virkelig åpnet kampen.
    84'
    Brann får frispark på 25-30 meters hold.
    85'
    12052 tilskuere på Stadion idag.
    85'
    Mame Niang
    85'
    Rodolph Austin klinker frisparket rett i magen på Olav Dalen.
    86'
    Må stå over neste kamp.
    87'
    Kongsvinger får frispark på 20 meter.
    88'
    Tuelo Johansen skal ta frisparket.
    88'
    Han skyter rett i muren.
    89'
    Nok et langt spill mot Niang heades mot Opdals mål, men er ikke godt nok til å lure keeperen.
    89'
    Brann 3 - 1 Kongsvinger
    Målgivende: Diego Guastavino
    Alene med keeper, runder Dalen og legger ballen i mål. Det ser så enkelt ut. Og lysluggen kan bare takke Guastavino for pasningen som sendteh am alene gjennom.
    90'
    Inn: Yaw Amankwah
    Ut: Erik Huseklepp
    Tomålsscoreren må av banen.
    90'+1
    90'+3
    Det er slutt på Stadion. Alt i alt en fortjent seier til Brann, selv om Kongsvinger skapte det meste i 2. omgang.