0-1
Bjånesøy58' (Str.)
1-1
1-2

Dagens hjemmelaget har åpnet sesongen på katastrofalt vis. Fem nettkjenninger og tre poeng på syv kamper er langt under ambisjonsnivået til Sandviken, til tross for beskjedne forhåpninger før sesongen.
    Hovedtrener Øyvind Nordtveit har de siste par kampene flyttet laget desidert beste måltyv Melissa Bjånesøy tilbake på midten. Det har gitt noen positive spillemessige svar, og Nordtveit fortsetter å prøve ut storscoreren som et bindeledd mellom Bakke og midten.
    Gjestene fra Trondheim har fått en god start på sesongen. Etter en vinter der ørnene absorberte Kattem og fikk monopol på elitesatsing i bartebyen er toppambisjonene på sikt tilbake. Det spørs om trønderne klarer å skape et topplag allerede i år, men åpningen gir grunn til optimisme.
    Flaut få på tribunene på Stemmemyren så langt. Spillerne gjør seg klare ute på matten.
    Trondheims Ørn spiller sin kamp nummer 500 i Toppserien i dag.
    Mye kriging fra begge lag i åpningen.
    3'
    Dagens første forsøk fra Utland på Ørn. Måker ballen på halvspretten langt over fra 25 meter.
    4'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Karoline Isabell Bakke
    Ognedal står i returfeltet og får skutt på volley, men ballen blokkeres av en Ørn-rygg.
    4'
    Veldig lite å melde tilbake om i åpningsminuttene her. To lag som slår mye langt i det som ikke har vært en affære med vakker fotball så langt.
    9'
    Gjestene tar mer og mer over, uten å skape noe som helst foreløpig.
    13'
    Rosenborg får tildelt et hjørnespark
    Maren Snekvik
    Utland får et bein på kulen, men er ikk i nærheten av å avslutte på mål.
    13'
    Ørn med brukbar mulighet. Utlands første skudd fra 10 meter blokkeres av Salbu. Like før hun når frem på ballen igjen dukker Fimreite opp og plukker kulen i klypene.
    18'
    Bjånesøy har kun Bakke med seg på en kontring. Hun skyter fra 20 meter - over mål.
    18'
    Grei avslutning fra Ørns Nordvik. Sikter mot lengste stolpe innenfor feltet, men skyter like utenfor.
    25'
    Fimreite plukker innlegget.
    25'
    Gloppen slår langt inn mot Bjånesøy i feltet, men det er keepermat for Nøstmo i Ørn-buret. Sandviken fremstår tannløse og paniske på egen hjemmebane.
    28'
    Feilpasning i Sandviken-forsvaret gir Haugstøyl en skuddmulighet på 16, men to forsvarere slenger seg inn foran og blokkerer skuddet.
    31'
    Mål for Rosenborg!
    Brann 0 - 1 Rosenborg
    Mål: Hege Nordvik
    Komikveld i Sandviken-forsvaret. Fugelsnes drar seg lekende lett forbi en Gloppen som selger seg i feltet. Hun legger tversover mot Nordvik, som fra kort hold har verdens enkleste jobb å sikre ledelse. Hvor resten av de hvite i forsvarsrekken var, vites ikke; Ørn leder 1-0. Fortjent.
    31'
    Klareres til slutt.
    33'
    Bjånesøy får hodet på en ball i feltet, men fra en vanskelig vinkel går den utenfor. Får en smell i den duellen også, men kommer seg på beina.
    41'
    Skudd fra 20 meter fra Fugelsnes, men ballen går utenfor Fimreites venstre stolpe.
    44'
    Nøstmo er oppe for å plukke innlegget, men mister ballen. Får frispark.
    45'+1
    45'+1
    Takk for pause, hoveddommer Monica Larsen. Undertegnede er glad i fotball, og da har dette vært på grensen for hva man kan tåle. En grusomt svak 1. omgang fra begge lag, der Ørn har vært hakket vassere. Fra dette kan det ikke bli annet enn bedre etter hvilen.
    45'
    Ørn har vært frampå ved et par anledninger, men ingen farligheter foran Fimreite å buret.
    51'
    Nygard med et skuddforsøk for vertene, men Nøstmo strekker seg så lang hun er og vipper ut til corner.
    51'
    Plukkes av Nøstmo.
    52'
    Nytt skudd fra langt hold. Ørns Nordvik fyrer av, langt utenfor.
    54'
    Det lukter ikke akkurat mål på Stemmemyren for øyeblikket. 2. omgang har fortsatt i sporet fra 1. omgang.
    55'
    Tonning med vådeskudd fra 20. Sandviken skyter heller ikke med gift i skuddet.
    55'
    Straffe til Brann
    57'
    Brann scorer på straffe!
    Brann 1 - 1 Rosenborg
    Mål: Melissa Bjånesøy
    Et realt gratismål for et tannløst Sandviken! En Ørn-forsvarer ligger nede ved dødlinjen innenfor feltet over ballen. Av en eller annen grunn velger hun å skjerme ballen under kroppen ved hjelp av armen i en duell med Ognedal. Bjånesøy ekspederer straffen sikkert til venstre. Nøstmp slenger seg riktig vei, men når ikke frem.
    58'
    Bjånesøy kommer nesten alene gjennom takket være en ball i bakrom fra Bakke. Hun må vende opp, men ingen hjelp er i sikte. Da prøver spissen å skyte, men forsøket er av den håpløse sorten.
    65'
    Brann 1 - 2 Rosenborg
    Mål: Lisa-Marie Utland
    Ørn opp i ledelsen igjen! En presis ball i bakrom fra Storrø når Karlseng i feltet. Like foran Fimreite som slenger seg feil vei bredsider Karsleng Utland kulen i mål.
    65'
    Frispark til Ørn nede ved Sandvikens venstre cornerflagg. God innleggsmulighet. Slås over alle.
    72'
    Sandviken skulle jaget utligning her nå, men ser bare svakere og svakere ut. Ørn er ikke spesielt dyktige de heller, men 80 prosent holder vel og lenge for gjestene så lenge prestasjonsnivået til de helhvite er på dette nivået. Skremmende svakt på Stemmemyren.
    74'
    Bjånesøy header like utenfor.
    80'
    Sandvikens midtstopper June Hammersland er sendt opp på topp med Bjånesøy, mens Karoline Bakke har trukket ned på midten.
    81'
    Fimreite er kjapt ute i feltet i det Karlseng Utland kan få muligheten alene med Sandviken-keeperen, som slenger seg ned og holder ballen før skuddet kommer.
    82'
    Skudd fra Gloppen, men Nøstmo redder enkelt.
    82'
    Bjånesøy når nesten Hammersland alene i feltet, men en Ørn-forsvarer får en tå på ballen. Corner.