5 523
2 973

Ble dekket av Mattis Holt

Hei og velkommen til dekningen av Brann - Strømsgodset.
    Brann XI (4–3—3): Pettersen – Tveita, Kolskogen, Forren, Grøgaard – Strand, Pedersen, Barmen – Koomson, Bamba, Taylor
    Branns benk: Ahamada, Teniste, Eggen Rismark, Haugen, Hustad, Mehnert, Kristiansen, Kvinge
    Strømsgodset XI (4–3–3): Myhra – Vilsvik, Gunnarsson, Fosnæss Hanssen, Mickelson – Jack, Hove, Maigaard – Tokstad, Salvesen, Mawa
    Godset-benken: Sætra, Mølvadgaard, Gulliksen, Stenevik, Stenseth, Hammershaug, Pop, Nyhagen, Krasniqi
    Brann-trener Kåre Ingebrigtsen gjør én endring etter seieren mot Stabæk. Kristoffer Barmen er inne for Fredrik Haugen på midtbanen.
    Vi nærmer oss avspark på Brann Stadion!
    Mikkel Maigaard sparker i gang kampen for bortelaget.
    1'
    Koomson kommer til avslutning, via et Godset-bein til corner.
    1'
    Corneren lander på straffemerket, der Tveita forsøker å avslutte på direkten. Treffer reklameskiltet. Nei, ikke det bak mål, det ute ved sidelinjen.
    2'
    Taylor prøver å stikke gjennom Grøgaard i full fart, men pasningen brytes.
    3'
    Hove kommer til avslutning fra spiss vinkel, men den redder Pettersen - med ansiktet!
    4'
    Brann nære 1-0! Barmen drar til med et tungt skudd fra spissen av 16-meteren - stryker utsiden av stolpen!
    5'
    Barmen involvert igjen da han løfter ballen inn foran Bamba. Spissen mener han blir holdt, men får ingenting. Ballen triller ut til utspark.
    8'
    Strand spiller hardt frem til Taylor på løp, og hadde førstetouchet hans vært ålreit hadde det vært en stor Brann-sjanse. Roter vekk muligheten.
    12'
    Myhra bokser ut en corner, og Barmen brassesparker ballen på returen - like over tverrliggeren!
    14'
    Brann-frispark i farlig posisjon. Strand tester skuddet, og Myhra er helt nede i hjørnet!
    16'
    Men angrepet er ikke over, og Myhra må i aksjon igjen! Tveita med en god heading fra kloss hold, og Godset-keeperen klarer på mirakuløst vis å få hånda omtrent ned til streken for å redde!
    16'
    Godset-corner lander hos Vilsvik, men det blir bare et sleivspark.
    20'
    Vilsvik finner Maigaard, og dansken skyter mot lengste stolpe. Ikke voldsomt med kraft i det skuddet, og lett for Pettersen.
    23'
    Bamba gjennom til høyre, og skyter fra spiss vinkel. Myhra ute og redder igjen!
    24'
    Bamba drar til på direkten fra 17 meter - utenfor.
    25'
    Vilsvik slår inn fra høyre og Mawa stiger til værs i duell med keeper Pettersen. De smeller i hverandre, og ballen blir liggende før den etter hvert klareres.
    27'
    Bamba nære igjen! Drar seg på tvers av boksen, og setter ballen like over krysset!
    28'
    Brann kommer igjen. Tveita kommer til innlegg fra dødlinja, og ballen endrer retning i en Godset-spiller og holder på å overliste Myhra. Slipper med skrekken.
    31'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Petter Strand
    Strand hamrer ballen i hjørnet fra langt hold! Det er Gunnarsson klarerer i blinde, og da ballen kommer trillende i perfekt tempo er det bare å brenne til for Strand fra 20-25 meter. Han treffer perfekt, og Myhra rekker ikke ned!
    33'
    Koomson kommer til høyre. Legger ballen over på venstrefoten, og klemmer til. Myhra redder.
    38'
    Hove ser etter Tokstad på løp, men ballen blir for hard.
    40'
    Petter Strand drar av to mann på midten, men pasningen frem til Taylor blir for svak.
    40'
    Mål for Strømsgodset!
    Brann 1 - 1 Strømsgodset
    Mål: Johan Hove
    Målgivende: Mikkel Maigaard
    Hove bredsider inn utligningen! Salvesen slår en "no look"-pasning til Maigaard nede ved dødlinjen, og dansken slår inn i blinde på én-touch. Da er Brann-forsvaret helt satt ut, og Hove kan skyte upresset fra 10 meter - mål!
    42'
    Brann-corner. Koomson med et godt innlegg, men ingen rødkledde får satt den på mål.
    45'
    Strand-skudd blokkeres.
    45'
    Brann centimetere unna 2-1 rett før pause! Koomson slår en kort corner til Taylor, som avslutter med en slags chip mot lengste kryss. Myhra blir stående å se på, og ballen stryker stolpen!
    45'+1
    Det er indreløpernes aften i Bergen. For Brann var det Petter Strand som hamret hjemmelaget i ledelsen, og så svarte Strømsgodsets høyre indreløper med å legge inn til venstre indreløper Hove - som banket 1-1 i nettet med innsiden av foten.
    Lang Godset-ball mot Mawa. Han vrir mot Maigaard, som vinner duellen mot Grøgaard. Headingen går dog ikke på mål.
    47'
    Pedersen stanger ballen like utenfor, men assistentdommer er uansett oppe med flagget.
    53'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Kreshnik Krasniqi
    Ut: Ipalibo Jack
    53'
    Bamba dundrer ballen i nettveggen fra spiss vinkel.
    54'
    Brann kombinerer på vei inn i boksen, og Krasniqi må kaste seg inn og klarere til corner.
    57'
    Bamba prøver å heade corneren tilbake i hjørnet den kom fra, men bommer med en meter.
    57'
    Tokstad får ballen til høyre i 16-meteren. Forsøker å skyte den inn til de mørkeblå inne foran mål. Blokkeres.
    63'
    Enorm mulighet for Fosnæss Hanssen! Midtstopperen får stå helt alene på 6 meters hold, og corneren er perfekt plassert på hodet hans. Men headingen går rett på keeper!
    63'
    Pettersen feilberegner et Hove-innlegg, og holder på å kløne det skikkelig til for seg selv da han ikke når opp. Ballen detter ned bak sisteskansen, men heldigvis for Pettersen var det ingen Godset-spillere der.
    65'
    Maigaard banker et frispark like over tverrliggeren!
    66'
    Koomson kommer til innlegg. Myhra holder.
    68'
    Bamba fyrer! Myhra er nede og redder igjen. Har en meget god kamp, Godset-sisteskansen.
    72'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Fredrik Haugen
    Ut: Kristoffer Barmen
    73'
    Inn: Halldor Stenevik
    Ut: Niklas Gunnarsson
    74'
    Brann-frispark. Skuddhold.
    77'
    Petter Strand tester skuddet! Myhra vipper den over mål.
    77'
    Nesten-blemme for Pettersen! Krasniqi skyter fra avstand, men ballen går rett på Brann-keeperen. Han klarer dog å glippe ballen, og det er veldig nære at den spretter inn i Brann-buret.
    80'
    Mickelson med en presis utsidepasning opp til Mawa, men han roter bort kontringen med et steintouch.
    84'
    Mawa leter etter Tokstad, men innlegget er for høyt.
    86'
    Litt klabb og babb inne i feltet til Godset, før Strand får avsluttet. Utenfor.
    88'
    Koomson setter fart, og triller til Bamba. Han får et litt dårlig touch, men har med seg Taylor videre til venstre. Bamba banker til i stedet, over mål.