Slutt

0-2

0-1
0-2
Sandberg90'+6 (Str.)
Supporterfordeling på VG
5 511
5 097

[14002] - Noe gikk galt

Denne videoen er kun tilgjengelig i Norge

Author avatar

Ble dekket av NTB

    Velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Brann og Viking i 16. serierunde av Eliteserien.
    Brann gikk på sesongens femte tap i Tromsø sist, et nederlag som betyr et slags mønster med seire hjemme og tap borte for den regjerende cupmesteren. Sammen med Bodø/Glimt er bergenserne de eneste som fortsatt er ubeseirede på eget gress inneværende sesong, en rekke som fikk et ekstra tilskudd da Strømsgodset ble beseiret med 1-0 for 14 dager siden. Brann befinner seg i skrivende stund på femteplass, tre poeng bak tredjeplasserte Tromsø og fem poeng bak Viking.
    Et Viking i sommerlig medvind gjester Bergen i kjølvannet av hele seks seire på rad, en formutvikling som har ført siddisene opp på sølvplass etter 15 spilte kamper. Med én kamp til gode på flere har de marineblå muligheten til virkelig å befeste sin posisjon blant topptrioen om seks skulle bli til syv i kveld. På fremmed gress har Viking vunnet fire av de siste fem, og man gjester Brann Stadion i kjølvannet av gode 4-1-2 utenfor Stavanger, ligaens tredje beste bortestatistikk.
    Juli rundes av med en av norsk fotballs fremste klassikere, og etter Vikings 3-1-seier i juni har siddisene vunnet seks av de siste syv mot Brann. Viking og seiersrekker går hånd i hånd idet Eliteserien er nær halvspilt, men man må helt tilbake til 2008 for å finne forrige gang Brann vant to på rad mot de marineblå fra Jåttåvågen. Brann tar i kveld imot en motstander man har vunnet kun tre av de siste 10 mot i Bergen (totalt 8-6-6 her siden tusenårsskiftet).
    Kveldens hoveddommer er Sigurd Kringstad fra Valder IL. Jørgen Valstadsve og Eivin Hansen er assistentdommere, mens Sondre Brudvik er fjerdedommer. Marius Lien og Magnus Nicolai Koløy er VAR-dommere.
    Brann gjør én endring fra laget som startet mot Tromsø sist, og Ruben Kristiansen er inne for Svenn Crone. Kristiansen er kveldens venstreback, hvilket betyr at Thore Pedersen tar plass til høyre.
    Også Viking med én endring fra forrige rundes lag, og Markus Solbakken tar Yann-Erik de Lanlays plass sentralt på midtbanen.
    Ved enden av reisen for juli er fortsatt ikke værbildet nevneverdig sommerlig mellom de syv fjell, men i kveld akkompagneres i det minste oppholdsvær av vel 15 grader.
    Brann og Viking entrer nå banen i Bergen. Seks kan bli til syv hva angår strake seire for et brennhet Viking-lag, men man møter her et vertskap som ikke har tapt en hjemmekamp siden 2021. Nå venter «Nystemten» og så avspark på et godt besøkt Brann Stadion.
    Kampen har startet
    1'
    Myhre og Brann sparker i gang oppgjøret.
    1'
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Brann-frispark midt på Vikings halvdel etter 25 sekunder. Slås kort.
    1'
    Naturligvis bra med medlemmer av hjemmelagets Bataljonen til stede her i kveld, men også et meget imponerende antall tilreisende fra Stavanger. Muligens årsbeste på bortetribunen her i Bergen, selv om det er fort gjort å bli blendet av øyeblikket.
    2'
    Brann får tildelt et frispark
    Mathias Dyngeland
    Brann-frispark i egen boks. Langt fra Dyngeland.
    3'
    Forrige gang disse klubbene møttes på Brann Stadion, var den mye omtalte "vannpolo-kampen" i 2021. Viking gikk da seirende ut av et oppgjør med en ellevill ramme.
    4'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Niklas Fernando Castro
    Rett i Gunnarssons faste grep på fem meter. Sikker involvering.
    4'
    Brann nok en gang på hugget til venstre i banen. Skaffer ny corner, den andre på like mange minutter.
    5'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Niklas Fernando Castro
    Spretter litt rundt i feltet, men til slutt får Viking beinet unna.
    5'
    Castro med et innlegg fra venstre, men Branns nummer 9 finner ikke rød mann. 5-meter til gjestene.
    6'
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Nytt Brann-frispark et stykke inne på Vikings halvdel. Mange vil ha kort på Diop. Slås kort.
    7'
    Brann friske på sin venstreside tidlig her. Både Kristiansen, Myhre og Castro involvert, men det blir aldri en avslutning ut av det. Mest energi i vertene de første vel fem.
    8'
    Også Finne aktiv til venstre i banen og boksen, men det blir veldig trangt. Et innlegg blokkeres til vertenes tredje corner.
    9'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Niklas Fernando Castro
    Lur og ganske lav variant, men ingen får avsluttet i boksen. Kunne blitt en farlighet.
    9'
    Helt klart Brann som har villet mest i det som snart er 10 minutter. Viking spilles konstant lave i innledningen i Bergen.
    10'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Niklas Fernando Castro
    Treffer Sery Larsen bak i feltet, men headingen når aldri frem. Blir så en del frem og tilbake, før Branns femte (!) corner blir et faktum.
    10'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Niklas Fernando Castro
    Brekalo stanger unna i første omgang, men Brann gjenvinner umiddelbart.
    11'
    Voldsomt med ballbesittelse til Brann de første vel 10 her. Viking spilles som nevnt lave, og man kommer knapt over midtstreken nå.
    12'
    Et stopp i spillet idet Tripic har tatt telling for Viking. Får tilsyn utenfor egen boks, men kan etter hvert fortsette.
    12'
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Brann-frispark nær midtstreken. Slås kort.
    14'
    Viking får tildelt et frispark
    Djibril Diop
    Viking-frispark et stykke inne på egen halvdel. Diop tar seg god tid, men slår til slutt kort.
    14'
    Viking med et par sekvenser med balltrilling nå, men Branns aggressive press er stressende å forholde seg til. Fortsatt sparsommelig med involveringer på Branns halvdel.
    16'
    Heltne Nilsen med et fælt balltap midt på egen halvdel, og da setter Salvesen fart på. Han slår så til venstre i boksen, hvor Tripic prøver å plassere ballen i det ene hjørnet. Reddes greit av Dyngeland, men det er altså Viking som varter opp med oppgjørets første skudd.
    18'
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Nytt Brann-frispark et stykke inne på Vikings halvdel. Ny kort variant. Brann med et tosifret antall frispark og cornere de første vel 17 minuttene.
    18'
    Viking får tildelt et frispark
    Zlatko Tripic
    Pedersen rett og slett klipper ned Tripic til venstre i banen sett med Viking-øyne. Skjer langsomt, så er ikke nevneverdig stygt. Bra hold for et innlegg, og serven er også god. Treffer trolig Brekalo bak i boksen, hvor det avsluttes et stykke over. Ikke langt unna en større farlighet der.
    19'
    Stigning i programmet for Viking de siste minuttene her. Står betydelig høyere i banen, og ingen tvil om at det er Viking som har vært nærmest nettsus som man legger til grunn at en målsjanse må inneholde en avslutning. To halvsjanser for gjestene.
    22'
    Brann-trener Horneland var nok fornøyd med det første kvarteret, men Brann er mindre intense nå. Viking får mer tid og rom.
    24'
    Brann får tildelt et frispark
    Japhet Sery Larsen
    Brann-frispark til høyre på egen halvdel. Kort fra Sery Larsen.
    24'
    Kveldssolen kaster nå glans over arenaen, og i første omgang er det Dyngeland som har den i ansiktet. Akkurat nå er det en faktor.
    26'
    Brann blir avblåst for offside
    Niklas Fernando Castro
    Offside på Castro til venstre i banen.
    26'
    Heltne Nilsen prøver lykken fra langt ute. Via en blå fot og til corner.
    27'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Niklas Fernando Castro
    Lav variant, og ballen når til slutt frem til Finne på vel 16 meter. Det klemmes til, men det blir nok en gang blokkert. Ny corner.
    27'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Niklas Fernando Castro
    Stanges unna i første omgang. Brann gjenvinner kort tid etter, og sekvensen ender med det som er vertenes åttende (!) corner på en liten halvtime.
    27'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Niklas Fernando Castro
    Nesten for Børsting, som prøver å heade Brann foran! Corneren ender hos Finne et stykke til venstre, og Branns nummer 11 legger fint inn. I boksen befinner Børsting seg, og han får satt hodet til ballen. Dessverre for vertene ender ballen på nettaket. Det nærmeste vi har vært mål så langt.
    28'
    Mål for Viking!
    Brann 0 - 1 Viking
    Mål: Sondre Bjørshol
    Målgivende: Patrick Yazbek
    Bjørshol nådeløs når muligheten byr seg, og det er den tidligere Åsane-backen som sørger for kveldens første scoring! Situasjonen oppstår idet Tripic får forsere til venstre i banen, og Viking-kapteinen ser opp og slår mot Yazbek nær krittmerket. Han prøver å avslutte, men det som er en skikkelig bom, ender opp som en pasning til Bjørshol lenger til høyre. Bjørshol gjør alt annet enn å bomme, og Vikings nummer 18 banker 0-1 i nettet med den største selvfølgelighet.
    29'
    Høyinteressant utgangspunkt her nå. Ikke ofte Brann har måttet jage på eget gress de siste rundt 18 månedene.
    32'
    Brann blir avblåst for offside
    Niklas Fernando Castro
    Trolig ny offside på Castro til venstre i banen.
    32'
    Ingenting å si på at Viking scorer først her. Har i sum vært en nokså sjansefattig første halvtime. Brann har hatt ballen mest, men ganske likt hva angår målsjanser.
    33'
    Viking får tildelt et frispark
    Zlatko Tripic
    Viking med en kontring som kulminerer med frispark på rundt 25 meter, ganske midt i banen. Tripic med en lite optimal serve. Dyngeland overtar.
    35'
    En skikkelig suser fra Castro, men Gunnarsson redder mesterlig! Castro skjærer innover fra sin posisjon til venstre, en involvering som kulminerer med en kanon av et skudd. Forsøket har lovende retning, men gjestenes islandske sisteskanse får opp en arm. Stor redning idet han slår ballen i tverrliggeren og over. Branns beste mulighet.
    37'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Niklas Fernando Castro
    Viking får klarert i første omgang.
    37'
    Gult kort til Brann
    Japhet Sery Larsen
    Gir Nilsen Tangen røff medfart. Greit kort.
    38'
    Viking får tildelt et frispark
    Zlatko Tripic
    Viking-frispark noe til venstre i banen. Tripics serve lander bak i feltet, hvor ballen heades rolig inn til Dyngeland.
    38'
    Viking med en del slurv i frispillingen, men Solbakken og Gunnarsson får ordnet opp.
    41'
    Salvesen med en enorm mulighet, og der er Brann heldige som ikke ligger under med to! Viking i ferd med å levere en stor første omgang, noe som nesten resulterer i tomålsledelse. Salvesen spilles fri til høyre i 16-meteren, og fra skikkelig goalgetterhold prøver han seg. Ballen triller rett utenfor Dyngelands høyre stolpe. Marginer unna 0-2!
    41'
    Har utviklet seg til å bli et åpent oppgjør, med to lag som ønsker å angripe. Godt nytt for samtlige fremmøtte.
    43'
    Viking får tildelt et frispark
    Zlatko Tripic
    Viking-frispark et stykke inne på Branns halvdel. Tripic slår mot boksen, hvor det heades noe frem og tilbake. Dyngeland har til slutt kontroll.
    44'
    Pedersen med en lekker vending i duell med Pattynama, men innlegget treffer ikke medspiller.
    44'
    Enorm mulighet til Svendsen, men Brann slipper nok en gang med skrekken! Enorme rom til venstre i banen sett med Viking-øyne, og Tripic spiller mot Nilsen Tangen til høyre i banen. Han slår etter hvert mot Svendsen nær krittmerket, hvor Vikings nummer 29 kommer seg fri i duell med Sery Larsen. Smeller så ballen i tverrliggeren og over. Brann heldige som ligger under med kun ett!
    45'
    Brann slurvete bakover i banen idet det lakker og lir mot pause. Viking har hevet seg kraftig etter en tam åpning. Kunne som nevnt scoret flere enn ett.
    45'+3
    Brann får tildelt et frispark
    Japhet Sery Larsen
    Brann-frispark i egen boks. Slås kort.
    45'+3
    Brann får tildelt et frispark
    Niklas Fernando Castro
    Brann-frispark til høyre på Vikings halvdel. Brukbar serve av Castro, men Pallesen treffer ikke godt i boksen. Header et stykke utenfor.
    45'+4
    Pause
    45'+5
    Vi er halvveis i programmet på Brann Stadion, hvor det står 0-1 mellom Brann og Viking. Formlaget fra Stavanger med første stikk etter det som ble severdige første 45 minutter. Et Brann-initiativ tidlig ble etter hvert avløst av sjanser til begge lag, og sekunder etter Frederik Børstings hodestøt smalt det i andre enden. Sondre Bjørshol er ikke mest kjent for sine goalgetteregenskaper, men backen viste nettopp det da han sørget for 0-1 etter snaut halvtimen. Oppgjøret åpnet seg mer opp etter hvert som omgangen skred frem, et kampbilde som førte til saftige muligheter til både Niklas Castro, Lars-Jørgen Salvesen og Sander Svendsen. I sum Viking som har hatt flest av de største mulighetene så langt, og sånn sett er det fortjent med borteledelse halvveis. Alt i alt ble dette svært så severdig, og da er det bare å se frem til de siste 45 minuttene.
    2. omgang
    45'+1
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Ole Didrik Blomberg
    Ut: Frederik Borsting
    45'+1
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Ulrik Mathisen
    Ut: Niklas Wassberg
    45'+1
    Viking innleder andre omgang.
    45'+1
    Viking får tildelt et frispark
    Zlatko Tripic
    Viking-frispark til venstre i banen. Kort fra Tripic.
    45'+1
    Mathisen involvert i en duell etter rundt 60 sekunder på banen. Tar seg først til arm- eller skulderområdet, men det ser ut til å gå greit.
    47'
    Viking får tildelt et frispark
    Djibril Diop
    Solbakken får en dytt nær midtstreken. Frisparket slås kort.
    48'
    Brann blir avblåst for offside
    Ole Didrik Blomberg
    Et sent flagg kommer opp. Trolig Blomberg som er innenfor.
    49'
    Blomberg god idet han forserer og kommer seg fri til høyre i boksen, og han finner så Finne i det som er drømmeposisjon for Branns nummer 11. Han treffer dog meget svakt, og ballen flyr utenfor. Sjeldent at Finne avslutter så svakt.
    51'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Niklas Fernando Castro
    God serve, men ingen i rødt får en avgjørende kroppsdel på ballen. Etter hvert header Pallesen utenfor etter et andre innlegg.
    51'
    Begynner så smått å nærme oss timen her, og Brann har fortsatt kun ett skudd på mål. Viking har til sammenligning to.
    53'
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Brann-frispark rett inne på Vikings halvdel. Slås kort.
    54'
    Gult kort til Viking
    David Brekalo
    Tar med seg ballen etter frispark imot. Det liker dagens kampleder dårlig.
    54'
    En god del dueller ute på gresset her nå, og det er i det hele tatt en severdig affære man er vitne til. Ingen store målsjanser så langt etter hvilen.
    56'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Niklas Fernando Castro
    Stanges unna av Salvesen foran i feltet.
    57'
    Tripic og Viking på en kontring etter Branns corner, men en god Kristiansen løper ham opp og avverger en mulighet.
    58'
    Viking får tildelt et frispark
    Shayne Pattynama
    Vikings kontring ender med et frispark på rundt 20 meter, et stykke til høyre i banen. Pallesen stanger unna Pattynamas serve. Salvesen blir liggende i feltet. Får høre det av Brann-fansen et lite steinkast unna.
    58'
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Brann-frispark midt på egen halvdel. Slås kort. Et rotete kampbilde her nå. Mange frispark og brudd på brudd.
    61'
    I tverrliggeren fra Myhre, som nesten stanger inn utligningen! Mye som skjer her nå, og sekunder etter at mange vil ha straffe til Brann, blir det lagt inn fra venstre. I god posisjon viser Myhre sitt spenstige jeg, men dessverre for vertene ender ballen på toppen av tverrliggeren. Marginer unna utligning.
    61'
    Viking-trener Jensen fikk for øvrig gult kort her nå. Naturligvis for kjefting, men i farten uvisst etter hvilken situasjon.
    63'
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Nok et frispark nær midten av egen halvdel. Kort variant.
    63'
    Ingen av lagene makter å etablere nevneverdig med spill på motstanderens halvdel. Fortsatt en del mangelfull presisjon og mye frem og tilbake.
    65'
    Yazbek med et hardt innlegg fra høyre, men dessverre for Viking får ingen avsluttet. Kunne blitt farlig.
    65'
    Forberedes et bytte på Brann-benken nå. Trolig Heggebø som skal inn for et Brann som altså trenger mål.
    67'
    Enorm mulighet til Tripic, og de færreste skjønner hvordan det ikke står 0-2 der! Tripic tar Pedersen på sengen idet han lurer seg inn bak ryggen på Brann-backen, og spenningen stiger ytterligere når stopper Sery Larsen sklir i boksen. Tripic får dermed avslutte, men stoppes av en god beinparade av Dyngeland. Stor, stor mulighet til Vikings nummer 10!
    68'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Svenn Crone
    Ut: Thore Pedersen
    68'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Aune Heggebø
    Ut: Niklas Fernando Castro
    68'
    Viking får tildelt et hjørnespark
    Zlatko Tripic
    Treffer Brekalo i boksen, men stopperen header over. Farlig å la sloveneren få avslutte der.
    69'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Niklas Sandberg
    Ut: Sander Svendsen
    69'
    Ingen tvil om at Viking har hatt flest store muligheter her, ikke minst etter Tripic sin for et par minutter siden. Rart vi har fått kun ett mål her i kveld.
    72'
    Fortsatt kun ett skudd på mål, Brann, og rødtrøyene har ikke en imponerende frekvens hva angår sjanseskapingen. Viking nærmere et andre enn Brann en utligning så langt etter hvilen.
    73'
    Brann får tildelt et frispark
    Bård Finne
    Brann-frispark til venstre i banen. Finnes serve stanges til innkast.
    74'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Herman Johan Haugen
    Ut: Sondre Bjørshol
    75'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Nicholas D'Agostino
    Ut: Lars-Jørgen Salvesen
    75'
    Er for øvrig meldt om 15.903 solgte billetter i kveld. Fantastisk ramme på Brann Stadion.
    76'
    Mathisen prøver seg med et frekt forsøk, men ballen ender et stykke utenfor! Innbytteren tar ballen lekkert med seg frem mot 16-meteren, og til slutt prøver han å legge ballen i Gunnarssons høyre hjørne. Det harde forsøket ender imidlertid et stykke utenfor. Hadde vært en fin fulltreffer, hadde den fått en bedre skjebne.
    77'
    Diop med slurv midt på egen halvdel, noe som nesten utarter. Blomberg slår til slutt en stikker mot Finne, men samme Diop får ordnet opp.
    79'
    Mathisen med et par gode minutter her nå. Energisk idet han prøver å forsere i boksen. Til nå et ganske anonymt innhopp.
    80'
    Viking får tildelt et frispark
    Zlatko Tripic
    Viking-frispark nær midtstreken. Slås langt.
    81'
    Definitivt et solid preg over Viking og måten man forsvarer ledelsen her. Har med få unntak hatt god kontroll bakover i banen.
    81'
    Blomberg i full fart mot 16-meteren, men han takles. Rent, ifølge dagens kampleder. Ingen populær avgjørelse.
    82'
    Brann sliter enn så lenge med å sette Viking under et konstant press. Blir som oftest med blokkeringer eller brudd idet man nærmer seg 16-meteren.
    83'
    Brann med mange trekk høyt i banen, men Viking-muren fremstår tett. Etterlater lite rom. Til slutt prøver Sery Larsen seg fra vel 16 meter, men forsøket er ufarlig. Godt eksempel på typen sjanser Brann kommer til nå.
    85'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Rasmus Holten
    Ut: Ruben Kristiansen
    85'
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Brann-frispark et stykke inne på egen halvdel. Kort variant.
    86'
    Gult kort til Viking
    Nicholas D'Agostino
    Sparker vekk ballen etter innkast imot.
    87'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Birkir Bjarnason
    Ut: Harald Nilsen Tangen
    87'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Viljar Vevatne
    Ut: Zlatko Tripic
    87'
    Brann slår en del langt mot Heggebø og Holten nå, men duoen har en tøff jobb når stopperne heter Diop og Brekalo. Gang på gang vist seg gode i den fasen av spillet sitt.
    89'
    Crone med en serve fra høyre, men Finne må ut for å hente ballen. Ingen suksessoppskrift med et par minutter igjen.
    90'
    Finne hindres idet han prøver å nå en ball på fem meter. Hjemmetilhengerne vil naturligvis ha straffe, men kamplederen vinker spillet videre. Så i farten litt tvilsomt ut.
    90'+1
    Viking får tildelt et hjørnespark
    Niklas Sandberg
    Slås kort. Ender til slutt med Brann-innkast fra andre siden.
    90'+1
    Viking får tildelt et frispark
    Patrik Gunnarsson
    Gunnarsson nede og plukker en ball på fem meter, men en kompromissløs Heggebø takler ham. Får først vondt i fingrene. Slår etter hvert frisparket langt.
    90'+2
    Branns taktikk med å slå langt har varierende hell. Først om fremst fordi man møter gode duellspillere bak hos Viking, men man lykkes heller ikke nevneverdig bra med å plukke opp eventuell nedfallsfrukt.
    90'+4
    Vertene med et ganske så konstant press nå, og til slutt treffer et innlegg fra høyre Heltne Nilsen til venstre i boksen. Han treffer meget dårlig. Ballen triller inn til Gunnarsson, som uansett kunne latt den gå ut til 5-meter.
    90'+5
    Et fremspill treffer Heggebø, som header videre. Ingen i rødt med på den. Ingen "Azar Karadas-effekt" av Branns lange baller her.
    90'+6
    Viking scorer på straffe!
    Brann 0 - 2 Viking
    Mål: Niklas Sandberg
    Sandberg triller ballen i sitt venstre hjørne! Dyngeland går rett vei, men får ikke en hånd på ballen. Game, set and match på Brann Stadion!
    90'+6
    I det 96. minutt går Sandberg i bakken i Branns 16-meter; straffe til Viking! Viking på en klassisk kontring etter at Brann har mange fremme i jakten på en scoring. I boksen kommer han først på ballen, og da legges han i bakken etter en berøring av Pallesen. Soleklart straffespark.
    90'+6
    Kampen er slutt
    90'+9
    Sigurd Kringstad markerer for full tid i Bergen, hvor det ender 0-2 mellom Brann og Viking. Siddisenes syvende strake seier betyr Branns første hjemmetap siden november 2021. Sondre Bjørshol sørget for 0-1 halvveis, men etter at begge lag kom til flere gode forsøk før pause, gikk det lenger mellom de nevneverdige målsjansene etter. Felix Horn Myhres hodestøt står igjen som Branns beste mulighet, mens gjestenes Zlatko Tripic kom til en aller tiders mulighet rundt halvveis i omgangen. Brann prøvde å sette inn en sluttspurt, men i fraværet av de virkelig store mulighetene kulminerte en Viking-kontring med straffe andre veien langt på overtid. Innbytter Niklas Sandberg var sikker fra krittmerket og fastsatte dermed sluttresultatet til 0-2 på et godt besøkt Brann Stadion. Alt i alt greit med tre bortepoeng i Bergen, spill og ikke minst sjanser tatt i betraktning, og brennhete Viking viser nok en gang at de mener alvor i medaljekampen.
VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her