1 442
937

Andrew Madley signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    1'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    7'
    Ivan Toney
    Målsjanse! Ivan Toney (Brentford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Frispark Brighton & Hove Albion FC.
    11'
    Brentford FC fosser fremover, men Andrew Madley blåser for offside på Brentford Community Stadium.
    12'
    Andrew Madley signaliserer et frispark til Brentford FC.
    15'
    19'
    Pascal Gross
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Joao Pedro
    Joao Pedro (Brighton & Hove Albion FC) kommer til en målsjanse på Brentford Community Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Andrew Madley signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    27'
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper. Ivan Toney får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    Brighton, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper i London. Ivan Toney avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    32'
    Joao Pedro
    Joao Pedro (Brighton & Hove Albion FC) avanserer forover på Brentford Community Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Facundo Valentin Buonanotte
    Målsjanse til Brighton & Hove Albion FC! Facundo Valentin Buonanotte treffer mål, men keeper redder.
    34'
    34'
    Jan Paul Van Hecke
    Brighton & Hove Albion FC angriper, men avslutningen til Jan Paul Van Hecke går utenfor.
    36'
    I London slår Pascal Gross en corner fra venstre.
    36'
    Brentford FC angriper, men Andrew Madley blåser for offside.
    38'
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) slår en corner fra høyre side på Brentford Community Stadium.
    40'
    Lewis Dunk
    Lewis Dunk (Brighton & Hove Albion FC) prøver å heade ballen i mål på Brentford Community Stadium, men mislykkes.
    40'
    40'
    Andrew Madley tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Pascal Gross sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Adam Lallana
    Sjanse i London! Adam Lallana (Brighton & Hove Albion FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Brighton & Hove Albion FC.
    43'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Carlos Baleba
    Brighton & Hove Albion FC angriper i London. Carlos Baleba fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    I London slår Pascal Gross en corner fra høyre.
    45'+1
    Simon Adingra
    Brighton & Hove Albion FC fosser forover og Simon Adingra fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    VAR sjekker om det er straffe til Brighton
    45'+3
    Ingen straffe til Brighton
    45'+4
    45'+4
    51'
    53'
    Gult kort til Brighton
    Facundo Valentin Buonanotte (Brighton & Hove Albion FC) pådrar seg et gult kort.
    53'
    Brentford FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Brighton & Hove Albion FC.
    57'
    Sjanse! Brighton & Hove Albion FC avanserer forover, men Adam Lallana avslutter utenfor.
    57'
    60'
    Frispark for Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    61'
    Simon Adingra (Brighton & Hove Albion FC) kommer til en målsjanse på Brentford Community Stadium, men klarer ikke å score.
    63'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mikkel Damsgaard
    Ut: Yehor Yarmoliuk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Mikkel Damsgaard, mens Yehor Yarmoliuk tar plass på benken.
    64'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Julio Cesar Enciso
    Ut: Adam Lallana
    Brighton & Hove Albion FC bytter ut Adam Lallana med Julio Cesar Enciso. Dette er det første byttet som Roberto De Zerbi gjør i dagens kamp.
    64'
    Det blir farlig! Frispark for Brentford FC er nær straffområde.
    67'
    Ivan Toney
    Brentford FC avanserer forover i London. Ivan Toney avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    Andrew Madley tildeler Brentford FC en corner. Vitaly Janelt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Mathias Jensen
    Mathias Jensen (Brentford FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    71'
    72'
    Inn: Sergio Reguilon
    Ut: Keane Lewis-Potter
    Brentford FC bytter ut Keane Lewis-Potter med Sergio Reguilon.
    73'
    Inn: Bryan Mbeumo
    Ut: Yoane Wissa
    Thomas Frank gjør dagens tredje bytte i London, når han tar ut Yoane Wissa og setter inn Bryan Mbeumo.
    73'
    Inn: Danny Welbeck
    Ut: Simon Adingra
    Simon Adingra (Brighton & Hove Albion FC) erstattes av Danny Welbeck.
    73'
    Inn: Tariq Lamptey
    Ut: Facundo Valentin Buonanotte
    Bytte for Brighton & Hove Albion FC. Tariq Lamptey kommer inn for Facundo Valentin Buonanotte på Brentford Community Stadium.
    74'
    74'
    Målsjanse! Carlos Baleba (Brighton & Hove Albion FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    76'
    Gult kort til Brentford
    Vitaly Janelt
    Dommer Andrew Madley gir Vitaly Janelt (Brentford FC) et gult kort.
    76'
    Brighton & Hove Albion FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Igor
    Igor (Brighton & Hove Albion FC) kommer til en målsjanse på Brentford Community Stadium, men klarer ikke å score.
    79'
    Frispark til Brighton & Hove Albion FC på halvdelen til Brentford FC.
    80'
    Julio Cesar Enciso
    Sjanse til Brighton & Hove Albion FC! Julio Cesar Enciso er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    Offside! Ivan Toney blir vinket av og Brentford FC må dermed bygge opp et nytt angrep.