Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    Ivan Toney (Brentford FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I London slår Bryan Mbeumo en corner fra høyre.
    10'
    Jarred Gillett tildeler Brentford FC en corner. Bryan Mbeumo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på Brentford Community Stadium.
    12'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Conor Gallagher (Chelsea FC) vrir seg av smerte i gresset.
    14'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Mateo Kovacic
    Ut: Conor Gallagher
    Mateo Kovacic (Chelsea FC) erstatter Conor Gallagher som muligens er skadet.
    16'
    Frispark Brentford FC.
    33'
    Ivan Toney
    Brentford FC avanserer forover og Ivan Toney kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    34'
    34'
    Cesar Azpilicueta
    Målsjanse på Brentford Community Stadium! Cesar Azpilicueta fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Dommer Jarred Gillett venter med å sette i gang spillet fordi Frank Onyeka ligger nede.
    37'
    Armando Broja
    Chelsea FC angriper, men avslutningen til Armando Broja går utenfor.
    39'
    Brentford FC slipper å klare seg uten Frank Onyeka som kommer tilbake på banen i London.
    39'
    Trevoh Chalobah ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    40'
    Trevoh Chalobah ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    41'
    Brentford FC angriper, men blir avblåst for offside.
    42'
    Ruben Loftus-Cheek
    Ruben Loftus-Cheek (Chelsea FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    Frispark til Chelsea FC på halvdelen til Brentford FC.
    47'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    49'
    Bryan Mbeumo
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) header ballen mot mål, men Chelsea FC klarerer.
    50'
    50'
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper på Brentford Community Stadium. Bryan Mbeumo header utenfor.
    51'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Brentford FC.
    52'
    Mathias Jensen (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på Brentford Community Stadium.
    59'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Shandon Baptiste
    Ut: Frank Onyeka
    Brentford FC bytter ut Frank Onyeka med Shandon Baptiste. Dette er det første byttet som Thomas Frank gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Raheem Sterling
    Ut: Armando Broja
    Graham Potter (Chelsea FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Raheem Sterling erstatter Armando Broja.
    61'
    Inn: Christian Pulisic
    Ut: Marc Cucurella
    Bytte for Chelsea FC. Christian Pulisic kommer inn for Marc Cucurella på Brentford Community Stadium.
    61'
    Inn: Carney Chukwuemeka
    Ut: Mason Mount
    Graham Potter gjør dagens fjerde bytte i London, når han tar ut Mason Mount og setter inn Carney Chukwuemeka.
    62'
    Jarred Gillett tildeler Brentford FC en corner. Mathias Jensen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Mathias Jensen (Brentford FC) slår en corner fra høyre side på Brentford Community Stadium.
    63'
    Kai Havertz
    Sjanse i London! Kai Havertz (Chelsea FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    68'
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) avanserer forover på Brentford Community Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    70'
    Frispark for Chelsea FC på egen banehalvdel.
    72'
    Inn: Yoane Wissa
    Ut: Bryan Mbeumo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Yoane Wissa, mens Bryan Mbeumo tar plass på benken.
    72'
    Inn: Pelenda Da Silva
    Ut: Mathias Jensen
    Brentford FC bytter ut Mathias Jensen med Pelenda Da Silva.
    73'
    Rico Henry
    Rico Henry (Brentford FC) kommer til en målsjanse på Brentford Community Stadium, men klarer ikke å score.
    75'
    I London slår Raheem Sterling en corner fra venstre.
    76'
    Brentford FC angriper i London, men blir avblåst for offside.
    79'
    Shandon Baptiste vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    80'
    Inn: Pierre-Emerick Aubameyang
    Ut: Kai Havertz
    Bytte for Chelsea FC. Pierre-Emerick Aubameyang kommer inn for Kai Havertz på Brentford Community Stadium.
    81'
    Shandon Baptiste er på beina igjen og fortsetter kampen.
    81'
    Mateo Kovacic
    Sjanse! Chelsea FC avanserer forover, men Mateo Kovacic avslutter utenfor.
    82'
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper. Ivan Toney får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Chelsea FC fosser forover og Pierre-Emerick Aubameyang fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    87'
    87'
    Christian Pulisic
    Sjanse til Chelsea FC! Christian Pulisic er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    Målsjanse til Chelsea FC! Christian Pulisic treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'
    Inn: Saman Ghoddos
    Ut: Vitaly Janelt
    Brentford FC gjør sitt fjerde bytte. Vitaly Janelt erstattes av Saman Ghoddos.
    90'+2
    90'+3
    Carney Chukwuemeka
    Chelsea FC angriper. Carney Chukwuemeka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+4
    90'+4
    Raheem Sterling (Chelsea FC) løfter inn en corner fra venstre på Brentford Community Stadium.