Chelsea FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    En av Chelsea FCs spillere blir avblåst for offside på Brentford Community Stadium.
    Sjanse! Brentford FC avanserer forover, men Yoane Wissa avslutter utenfor.
    24'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    25'
    Yoane Wissa
    Brentford FC angriper i London. Yoane Wissa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    28'
    28'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    28'
    Conor Gallagher (Chelsea FC) slår en corner fra venstre side på Brentford Community Stadium.
    31'
    Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Mål for Chelsea!
    Brentford 0 - 1 Chelsea
    Mål: Nicolas Jackson
    Målgivende: Malo Gusto
    Mål! Nicolas Jackson (Chelsea FC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Brentford Community Stadium. Malo Gusto sto for den målgivende pasningen.
    35'
    36'
    38'
    Gult kort til Chelsea
    Conor Gallagher
    Dommer Jarred Gillett viser Conor Gallagher (Chelsea FC) det gule kortet.
    38'
    Nicolas Jackson
    Chelsea FC fosser forover og Nicolas Jackson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    Conor Gallagher (Chelsea FC) løfter inn en corner fra venstre på Brentford Community Stadium.
    43'
    Vitaly Janelt
    Sjanse til Brentford FC! Vitaly Janelt er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    Frispark til Chelsea FC på halvdelen til Brentford FC.
    49'
    Mål for Brentford!
    Brentford 1 - 1 Chelsea
    Mål: Mads Roerslev Rasmussen
    Utligning! Mads Roerslev Rasmussen setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    50'
    Chelsea FC angriper i London, men blir avblåst for offside.
    51'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Chelsea FC på egen banehalvdel.
    51'
    Brentford FC avanserer forover og Vitaly Janelt får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    52'
    Frank Onyeka
    Frank Onyeka (Brentford FC) avanserer forover på Brentford Community Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Brentford FC.
    55'
    Frispark for Chelsea FC på egen banehalvdel.
    57'
    Gult kort til Brentford
    Vitaly Janelt (Brentford FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Brentford Community Stadium.
    57'
    Enzo Jeremias Fernandez
    Chelsea FC avanserer forover i London. Enzo Jeremias Fernandez avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Cole Palmer
    Cole Palmer (Chelsea FC) kommer seg fri på Brentford Community Stadium, men avslutningen går utenfor.
    61'
    62'
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper på Brentford Community Stadium. Ivan Toney header utenfor.
    63'
    65'
    Sergio Reguilon
    Sergio Reguilon (Brentford FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Brentford 2 - 1 Chelsea
    Mål: Yoane Wissa
    Målgivende: Frank Onyeka
    Brentford FC leder 2-1 etter en scoring av Yoane Wissa. Flott spill fra Frank Onyeka før målet.
    69'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Mykhailo Mudryk
    Ut: Enzo Jeremias Fernandez
    Chelsea FC bytter ut Enzo Jeremias Fernandez med Mykhailo Mudryk. Dette er det første byttet som Mauricio Roberto Pochettino Trossero gjør i dagens kamp.
    71'
    73'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Frank Onyeka (Brentford FC) får et gult kort av dommer Jarred Gillett.
    73'
    75'
    Chelsea FC fosser fremover, men Jarred Gillett blåser for offside på Brentford Community Stadium.
    76'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mathias Jensen
    Ut: Frank Onyeka
    Bytte for Brentford FC. Mathias Jensen kommer inn for Frank Onyeka på Brentford Community Stadium.
    77'
    Sergio Reguilon (Brentford FC) kommer til en målsjanse på Brentford Community Stadium, men klarer ikke å score.
    78'
    79'
    Inn: Raheem Sterling
    Ut: Levi Colwill
    Chelsea FC gjør sitt andre bytte. Levi Colwill erstattes av Raheem Sterling.
    79'
    79'
    Jarred Gillett tildeler Chelsea FC en corner. Ben Chilwell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    I London slår Cole Palmer en corner fra venstre.
    83'
    Skudd på mål, Chelsea
    83'
    83'
    83'
    Brentford 2 - 2 Chelsea
    Mål: Axel Disasi
    Målgivende: Cole Palmer
    Axel Disasi (Chelsea FC) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Brentford Community Stadium. Cole Palmer var nest sist på ballen.
    83'
    Cole Palmer
    Chelsea FC angriper. Cole Palmer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    Inn: Yehor Yarmoliuk
    Ut: Vitaly Janelt
    Thomas Frank (Brentford FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Yehor Yarmoliuk erstatter Vitaly Janelt.
    87'
    Inn: Neal Maupay
    Ut: Yoane Wissa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Neal Maupay, mens Yoane Wissa tar plass på benken.
    87'
    Ben Chilwell
    Ben Chilwell (Chelsea FC) kommer seg fri på Brentford Community Stadium, men avslutningen går utenfor.
    88'
    Cole Palmer
    Chelsea FC angriper i London. Cole Palmer avslutter på mål, men greier ikke å score.