I London slår Andreas Pereira en corner fra høyre.
    Graham Scott signaliserer et frispark til Fulham FC på egen banehalvdel.
    Sjanse! Fulham FC avanserer forover, men Alex Iwobi avslutter utenfor.
    Bryan Mbeumo
    Bryan Mbeumo skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Brentford FC.
    13'
    Keane Lewis-Potter
    Brentford FC fosser forover og Keane Lewis-Potter fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    Fulham, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark Brentford FC.
    20'
    Andreas Pereira (Fulham FC) løfter inn en corner fra høyre på Brentford Community Stadium.
    28'
    Alex Iwobi
    Målsjanse på Brentford Community Stadium! Alex Iwobi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Andreas Pereira
    Fulham FC avanserer forover i London. Andreas Pereira avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    39'
    Dommer Graham Scott venter med å sette i gang spillet fordi Andreas Pereira ligger nede.
    40'
    Andreas Pereira er tilbake på banen igjen.
    42'
    Hjørnespark til Brentford
    44'
    Det blir farlig! Frispark for Brentford FC er nær straffområde.
    45'
    Kristoffer Ajer ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mads Roerslev Rasmussen
    Ut: Kristoffer Ajer
    Mads Roerslev Rasmussen (Brentford FC) erstatter Kristoffer Ajer som ser ut til å måtte forlate Brentford Community Stadium med en skade.
    45'+3
    45'+5
    Joao Palhinha
    Joao Palhinha (Fulham FC) header utenfor.
    45'+7
    Rodrigo Muniz Cavalho
    Rodrigo Muniz Cavalho (Fulham FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    51'
    51'
    Fulham FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Brentford FC.
    53'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Timothy Castagne ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    Timothy Castagne er på beina igjen og fortsetter kampen.
    56'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Fulham FC.
    58'
    Andreas Pereira (Fulham FC) slår en corner fra venstre side på Brentford Community Stadium.
    60'
    Timothy Castagne
    Fulham FC angriper på Brentford Community Stadium. Timothy Castagne header utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Adama Traore
    Ut: Willian
    Marco Silva gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Willian og setter inn Adama Traore.
    64'
    Inn: Raul Jimenez
    Ut: Rodrigo Muniz Cavalho
    Marco Silva (Fulham FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Raul Jimenez erstatter Rodrigo Muniz Cavalho.
    64'
    Inn: Yoane Wissa
    Ut: Keane Lewis-Potter
    Bytte for Brentford FC. Yoane Wissa kommer inn for Keane Lewis-Potter på Brentford Community Stadium.
    66'
    Inn: Yehor Yarmoliuk
    Ut: Vitaly Janelt
    Vitaly Janelt (Brentford FC) erstattes av Yehor Yarmoliuk.
    66'
    Gult kort til Brentford
    Sergio Reguilon
    Dommeren gir Sergio Reguilon (Brentford FC) et gult kort.
    67'
    Frispark for Fulham FC på egen banehalvdel.
    67'
    Fulham FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Raul Jimenez
    Raul Jimenez (Fulham FC) kommer til en målsjanse på Brentford Community Stadium, men klarer ikke å score.
    73'
    Inn: Bobby Reid
    Ut: Andreas Pereira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fulham FC. Inn kommer Bobby Reid, mens Andreas Pereira tar plass på benken.
    75'
    Inn: Tom Cairney
    Ut: Sasa Lukic
    Fulham FC bytter ut Sasa Lukic med Tom Cairney. Dette er det fjerde byttet som Marco Silva gjør i dagens kamp.
    75'
    Ivan Toney
    Brentford FC avanserer forover på Brentford Community Stadium og Ivan Toney kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Fulham FC.
    76'
    76'
    Graham Scott tildeler Fulham FC en corner. Tom Cairney sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Adama Traore
    Fulham FC angriper i London. Adama Traore avslutter på mål, men greier ikke å score.
    80'
    80'
    Tom Cairney (Fulham FC) løfter inn en corner fra høyre på Brentford Community Stadium.
    80'
    Inn: Frank Onyeka
    Ut: Christian Nørgaard
    Brentford FC bytter ut Christian Nørgaard med Frank Onyeka. Dette er det tredje byttet som Thomas Frank gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Kevin Schade
    Ut: Mikkel Damsgaard
    Brentford FC bytter ut Mikkel Damsgaard med Kevin Schade.
    82'
    85'
    88'
    Graham Scott tildeler Brentford FC en corner. Sergio Reguilon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.