894
608

Brentford får tildelt et hjørnespark
    Bryan Mbeumo
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på Brentford Community Stadium.
    2'
    Skudd på mål, Brentford
    Mikkel Damsgaard
    Brentford FC fosser forover og Mikkel Damsgaard fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Southampton får tildelt et hjørnespark
    7'
    Skudd på mål, Southampton
    Kyle Walker-Peters
    Sjanse i London! Kyle Walker-Peters (Southampton FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Yukinari Sugawara
    Yukinari Sugawara (Southampton FC) slår en corner fra høyre side på Brentford Community Stadium.
    7'
    Skudd utenfor mål, Southampton
    Joe Aribo
    Southampton FC angriper og Joe Aribo header ballen i stolpen!
    8'
    Brentford blir avblåst for offside
    Brentford FC angriper, men Bryan Mbeumo vinkes av for offside.
    8'
    Southampton blir avblåst for offside
    Adam Armstrong
    Dommer Josh Smith ser at linjemannen løfter flagget, og Southampton FCs Adam Armstrong blåses av for offside.
    10'
    Brentford får tildelt et frispark
    Frispark Brentford FC.
    15'
    Southampton får tildelt et frispark
    Southampton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til Southampton
    Taylor Harwood-Bellis
    Taylor Harwood-Bellis (Southampton FC) får et gult kort av dommer Josh Smith.
    20'
    Skudd utenfor mål, Brentford
    Yoane Wissa
    Yoane Wissa (Brentford FC) kommer til en målsjanse på Brentford Community Stadium, men klarer ikke å score.
    21'
    Yoane Wissa
    Brentford FC angriper. Yoane Wissa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    26'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Southampton FC.
    27'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Southampton FC på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til Brentford
    Dommer Josh Smith gir Bryan Mbeumo (Brentford FC) et gult kort.
    29'
    Yoane Wissa
    Brentford FC angriper i London. Yoane Wissa fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Frispark for Southampton FC på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Josh Smith tildeler Brentford FC en corner. Bryan Mbeumo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Jan Bednarek
    I London slår Jan Bednarek en corner fra venstre.
    37'
    Jack Stephens
    Jack Stephens (Southampton FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i London fordi Kristoffer Ajer får behandling for en skade på banen.
    38'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mads Roerslev Rasmussen
    Ut: Kristoffer Ajer
    Kristoffer Ajer, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Mads Roerslev Rasmussen kommer inn for Brentford FC.
    39'
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) kommer seg fri på Brentford Community Stadium, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Mål for Brentford!
    Brentford 1 - 0 Southampton
    Mål: Bryan Mbeumo
    I London tar Brentford FC ledelsen 1-0 etter et mål av Bryan Mbeumo.
    43'
    44'
    Southampton FC angriper i London. Yukinari Sugawara avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    Sjanse! Southampton FC avanserer forover, men Yukinari Sugawara avslutter utenfor.
    45'
    Ben Brereton
    Ben Brereton (Southampton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Mateus Fernandes
    Ut: William Smallbone
    William Smallbone (Southampton FC) erstattes av Mateus Fernandes.
    46'
    Inn: Cameron Archer
    Ut: Adam Armstrong
    Bytte for Southampton FC. Cameron Archer kommer inn for Adam Armstrong på Brentford Community Stadium.
    46'
    Mathias Jensen
    Brentford FC angriper, men avslutningen til Mathias Jensen går utenfor.
    46'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Brentford FC.
    49'
    50'
    Kevin Schade
    Brentford FC avanserer forover og Kevin Schade kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    53'
    53'
    Kyle Walker-Peters ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    57'
    Kyle Walker-Peters er tilbake i kampen igjen.
    59'
    Mateus Fernandes
    Mateus Fernandes (Southampton FC) løfter inn en corner fra venstre på Brentford Community Stadium.
    61'
    Jan Bednarek (Southampton FC) slår en corner fra høyre side på Brentford Community Stadium.
    63'
    Målsjanse til Brentford FC! Bryan Mbeumo treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    Brentford 2 - 0 Southampton
    Målgivende: Mathias Jensen
    Bryan Mbeumo setter ballen i mål og øker Brentford FCs ledelse til 2-0 i London. Mathias Jensen var nest sist på ballen.
    65'
    Sjanse til Southampton FC! Tyler Jay Robert Dibling er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    En av Southampton FCs spillere går i offside.
    67'
    68'
    Brentford 3 - 0 Southampton
    Mål: Yoane Wissa
    Mål! Yoane Wissa gir Brentford FC en komfortabel 3-0 ledelse.
    69'
    Josh Smith tildeler Southampton FC en corner. Jack Stephens sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    I London slår Yukinari Sugawara en corner fra høyre.
    72'
    Frispark Southampton FC.
    73'
    Ethan Pinnock
    Ethan Pinnock (Brentford FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Brentford Community Stadium.
    73'
    Inn: Keane Lewis-Potter
    Ut: Vitaly Janelt
    Brentford FC gjør sitt andre bytte. Vitaly Janelt erstattes av Keane Lewis-Potter.
    75'
    Inn: Sepp Van den Berg
    Ut: Kevin Schade
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Sepp Van den Berg, mens Kevin Schade tar plass på benken.
    75'
    76'
    76'
    Tyler Jay Robert Dibling (Southampton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Fabio Carvalho
    Ut: Mikkel Damsgaard
    Thomas Frank (Brentford FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Fabio Carvalho erstatter Mikkel Damsgaard.
    82'
    Inn: Adam Lallana
    Ut: Joe Aribo
    Southampton FC bytter ut Joe Aribo med Adam Lallana. Dette er det fjerde byttet som Russell Martin gjør i dagens kamp.
    82'
    Christian Nørgaard
    Målsjanse! Christian Nørgaard (Brentford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Kan Southampton FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    89'
    90'
    Fabio Carvalho
    Målsjanse til Brentford FC! Fabio Carvalho treffer mål, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    90'+3
    90'+3
    Mål for Southampton!
    Brentford 3 - 1 Southampton
    Mål: Yukinari Sugawara
    Målgivende: Adam Lallana
    Mål! Southampton FC reduserer til 3-1 ved Yukinari Sugawara. Adam Lallana sto for den målgivende pasningen.