Mål for Brescia Calcio!
    Brescia Calcio 1 - 0 Palermo FC
    Mål: Gennaro Borrelli
    Målgivende: Lorenzo Dickmann
    Brescia Calcio leder 1-0 etter en scoring av Gennaro Borrelli. Flott spill fra Lorenzo Dickmann før målet.
    1'
    Straffe til Palermo FC
    3'
    VAR sjekker om det er straffe til Palermo FC
    4'
    Dommeren dømmer straffe til Palermo FC
    5'
    Palermo FC scorer på straffe!
    Brescia Calcio 1 - 1 Palermo FC
    Mål: Matteo Brunori
    Mål! Matteo Brunori setter utligningen i mål på et straffespark.
    5'
    Brescia Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Federico Di Francesco
    Palermo FC avanserer forover i Brescia. Federico Di Francesco avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Daniele Rutella signaliserer et frispark til Brescia Calcio på egen banehalvdel.
    9'
    Gult kort til Palermo FC
    Ivan Marconi
    Dommer Daniele Rutella gir Ivan Marconi (Palermo FC) et gult kort.
    12'
    I Brescia slår Michele Besaggio en corner fra venstre.
    12'
    Mål for Palermo FC!
    Brescia Calcio 1 - 2 Palermo FC
    Mål: Federico Di Francesco
    Målgivende: Simon Graves
    Federico Di Francesco dundrer ballen i mål og Palermo FC tar ledelsen 1-2 på Stadio Mario Rigamonti. Simon Graves var nest sist på ballen.
    13'
    Frispark for Brescia Calcio på egen banehalvdel.
    17'
    Palermo FC angriper. Federico Di Francesco får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    Brescia Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Daniele Rutella tildeler Palermo FC en corner. Francesco Di Mariano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Kristoffer Lund
    Kristoffer Lund (Palermo FC) kommer seg fri på Stadio Mario Rigamonti, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Nicolas Galazzi (Brescia Calcio) slår en corner fra venstre side på Stadio Mario Rigamonti.
    20'
    Gennaro Borrelli
    Gennaro Borrelli (Brescia Calcio) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    20'
    Palermo FC, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    VAR sjekker om det er straffe til Brescia Calcio
    22'
    Dommeren dømmer straffe til Brescia Calcio
    23'
    Rødt kort til Palermo FC
    Palermo FC må klare seg uten Ivan Marconi etter at han får et direkte rødt kort!
    23'
    Frisparket tildelt Brescia Calcio er farlig nær Palermo FCs målområde.
    24'
    Alexander Jallow
    Brescia Calcio angriper, men avslutningen til Alexander Jallow går utenfor.
    25'
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Pietro Ceccaroni
    Ut: Liam Henderson
    Palermo FC gjør sitt første bytte. Liam Henderson erstattes av Pietro Ceccaroni.
    26'
    I Brescia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Daniele Rutella signaliserer et frispark til Brescia Calcio.
    29'
    Brescia Calcio 2 - 2 Palermo FC
    Mål: Fabrizio Paghera
    Målgivende: Nicolas Galazzi
    Utligning! Fabrizio Paghera setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Nicolas Galazzi sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Frispark til Brescia Calcio på halvdelen til Palermo FC.
    33'
    Gult kort til Brescia Calcio
    Lorenzo Dickmann
    Dommer Daniele Rutella viser Lorenzo Dickmann (Brescia Calcio) det gule kortet.
    34'
    Frispark Brescia Calcio.
    34'
    34'
    Kan Brescia Calcio utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Michele Besaggio (Brescia Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Mario Rigamonti.
    41'
    Brescia Calcio 3 - 2 Palermo FC
    Målgivende: Alexander Jallow
    Gennaro Borrelli header ballen i mål og Brescia Calcio leder dermed 3-2. Det er en fin assist fra Alexander Jallow.
    41'
    Målet til Brescia Calcio sjekkes av VAR
    42'
    Målet til Brescia Calcio blir stående
    42'
    Francesco Di Mariano
    Francesco Di Mariano (Palermo FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Palermo FC scorer selvmål!
    Brescia Calcio 4 - 2 Palermo FC
    Mål! Federico Di Francesco gir Brescia Calcio en komfortabel 4-2 ledelse.
    45'+1
    Inn: Leonardo Mancuso
    Ut: Matteo Brunori
    Matteo Brunori (Palermo FC) erstattes av Leonardo Mancuso.
    46'
    Inn: Filippo Ranocchia
    Ut: Mamadou Coulibaly
    Bytte for Palermo FC. Filippo Ranocchia kommer inn for Mamadou Coulibaly på Stadio Mario Rigamonti.
    46'
    Gennaro Borrelli (Brescia Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Mario Rigamonti, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    48'
    49'
    Flavio Junior Bianchi
    Brescia Calcio angriper i Brescia. Flavio Junior Bianchi fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Brescia Calcio avanserer forover og Gennaro Borrelli kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    52'
    52'
    Sjanse! Palermo FC avanserer forover, men Francesco Di Mariano avslutter utenfor.
    54'
    54'
    Palermo FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    Palermo FC angriper i Brescia. Federico Di Francesco avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    Filippo Ranocchia (Palermo FC) slår en corner fra venstre side på Stadio Mario Rigamonti.
    58'
    Frispark for Palermo FC på egen banehalvdel.
    62'
    Francesco Di Mariano (Palermo FC) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Mario Rigamonti.
    63'
    Filippo Ranocchia
    Målsjanse! Filippo Ranocchia (Palermo FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Spillerbytte - Brescia Calcio
    Inn: Giacomo Olzer
    Ut: Nicolas Galazzi
    Brescia Calcio bytter ut Nicolas Galazzi med Giacomo Olzer. Dette er det første byttet som Rolando Maran gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Gabriele Moncini
    Ut: Gennaro Borrelli
    Brescia Calcio bytter ut Gennaro Borrelli med Gabriele Moncini.
    64'
    Inn: Chaka Traore
    Ut: Federico Di Francesco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Palermo FC. Inn kommer Chaka Traore, mens Federico Di Francesco tar plass på benken.
    64'
    Giacomo Olzer
    Giacomo Olzer (Brescia Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Mario Rigamonti, men klarer ikke å score.
    67'
    68'
    Leonardo Mancuso
    Målsjanse på Stadio Mario Rigamonti! Leonardo Mancuso fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Michele Besaggio
    Michele Besaggio (Brescia Calcio) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Daniele Rutella signaliserer et frispark til Palermo FC.
    69'
    Simon Graves ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    69'
    Pietro Ceccaroni
    Pietro Ceccaroni (Palermo FC) header ballen mot mål, men Brescia Calcio klarerer.
    70'
    70'
    Palermo FC slipper å klare seg uten Simon Graves som kommer tilbake på banen i Brescia.
    71'
    Brescia Calcio fosser fremover, men Gabriele Moncini går rett i offsidefella.
    71'
    Fabrizio Paghera
    Fabrizio Paghera (Brescia Calcio) får et gult kort av dommer Daniele Rutella.
    72'
    72'
    Daniele Rutella tildeler Palermo FC en corner. Filippo Ranocchia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Claudio Gomes
    Palermo FC avanserer forover i Brescia. Claudio Gomes avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Inn: Massimo Bertagnoli
    Ut: Fabrizio Paghera
    Brescia Calcio bytter ut Fabrizio Paghera med Massimo Bertagnoli.
    75'
    Inn: Birkir Bjarnason
    Ut: Flavio Junior Bianchi
    Brescia Calcio gjør sitt fjerde bytte. Flavio Junior Bianchi erstattes av Birkir Bjarnason.
    75'
    Inn: Aljosa Vasic
    Ut: Francesco Di Mariano
    Francesco Di Mariano (Palermo FC) erstattes av Aljosa Vasic.
    78'
    Ionut Nedelcearu
    Ionut Nedelcearu (Palermo FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    I Brescia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    79'
    Inn: Matthieu Huard
    Ut: Michele Besaggio
    Rolando Maran (Brescia Calcio) gjør sitt femte bytte for dagen. Matthieu Huard erstatter Michele Besaggio.
    81'
    82'
    83'
    85'
    Brescia Calcio fosser forover og Giacomo Olzer fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    I Brescia slår Matthieu Huard en corner fra venstre.
    87'
    Daniele Rutella tildeler Brescia Calcio en corner. Giacomo Olzer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    88'
    Daniele Rutella signaliserer et frispark til Palermo FC på egen banehalvdel.
    89'
    89'
    Leonardo Mancuso (Palermo FC) slår en corner fra venstre side på Stadio Mario Rigamonti.
    90'
    Frispark til Palermo FC på halvdelen til Brescia Calcio.
    90'+1
    Målsjanse! Kristoffer Lund (Palermo FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    Pietro Ceccaroni (Palermo FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.