Mål for FC Metz!
    Brest 0 - 1 FC Metz
    Mål: Ismael Traore
    Målgivende: Lamine Camara
    Mål! FC Metz tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Ismael Traore på Stade Francis-Le Ble. Lamine Camara var nest sist på ballen.
    6'
    I Brest slår Romain Del Castillo en corner fra høyre.
    10'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra venstre på Stade Francis-Le Ble.
    12'
    Mål for Brest!
    Brest 1 - 1 FC Metz
    Mål: Brendan Chardonnet
    Utligning! Brendan Chardonnet setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    12'
    Målet til Brest sjekkes av VAR
    13'
    Målet til Brest blir stående
    13'
    17'
    Skudd på mål, FC Metz
    18'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    18'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) slår en corner fra venstre side på Stade Francis-Le Ble.
    23'
    Pierre Lees-Melou
    Pierre Lees-Melou (Stade Brestois 29) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    24'
    Benoit Millot tildeler Stade Brestois 29 en corner. Romain Del Castillo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Steve Mounie
    Sjanse i Brest! Steve Mounie (Stade Brestois 29) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til FC Metz.
    28'
    Romain Del Castillo
    Stade Brestois 29 angriper i Brest. Romain Del Castillo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    30'
    Målsjanse til Stade Brestois 29! Steve Mounie treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    Brest 2 - 1 FC Metz
    Mål: Kamory Doumbia
    Målgivende: Romain Del Castillo
    Kamory Doumbia dundrer ballen i mål og Stade Brestois 29 tar ledelsen 2-1 på Stade Francis-Le Ble. Flott spill fra Romain Del Castillo før målet.
    31'
    Frispark FC Metz.
    32'
    I Brest har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Martin Satriano
    Målsjanse! Martin Satriano (Stade Brestois 29) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Brest 3 - 1 FC Metz
    Mål: Steve Mounie
    Målgivende: Martin Satriano
    Mål! Steve Mounie (Stade Brestois 29) header inn 3-1 på Stade Francis-Le Ble. Det er en fin assist fra Martin Satriano.
    38'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Stade Brestois 29.
    40'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Stade Brestois 29 avanserer forover på Stade Francis-Le Ble og Steve Mounie kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Metz.
    45'
    45'
    Skudd på mål, Brest
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Papa Amadou Diallo
    Ut: Didier Lamkel Ze
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Metz. Inn kommer Papa Amadou Diallo, mens Didier Lamkel Ze tar plass på benken.
    46'
    46'
    Steve Mounie ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    47'
    49'
    Stade Brestois 29 slipper å klare seg uten Steve Mounie som kommer tilbake på banen igjen.
    49'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) kommer seg fri på Stade Francis-Le Ble, men avslutningen går utenfor.
    49'
    I Brest har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    55'
    Kamory Doumbia
    Kamory Doumbia (Stade Brestois 29) kommer til en målsjanse på Stade Francis-Le Ble, men klarer ikke å score.
    57'
    Lilian Brassier
    Stade Brestois 29 angriper. Lilian Brassier får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) slår en corner fra høyre side på Stade Francis-Le Ble.
    60'
    Brest 4 - 1 FC Metz
    Mål: Martin Satriano
    Martin Satriano header inn 4-1 og Stade Brestois 29 øker ledelsen på Stade Francis-Le Ble. Romain Del Castillo sto for den målgivende pasningen.
    60'
    62'
    Gult kort til FC Metz
    Matthieu Udol
    Dommeren gir Matthieu Udol (FC Metz) et gult kort.
    62'
    Inn: Kevin Van Den Kerkhof
    Ut: Ablie Jallow
    FC Metz bytter ut Ablie Jallow med Kevin Van Den Kerkhof.
    64'
    65'
    Stade Brestois 29 avanserer forover i Brest. Martin Satriano avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    67'
    68'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Mahdi Camara
    Ut: Kamory Doumbia
    Eric Roy (Stade Brestois 29) gjør sitt første bytte for dagen. Mahdi Camara erstatter Kamory Doumbia.
    68'
    Inn: Hugo Magnetti
    Ut: Jonas Martin
    Stade Brestois 29 gjør sitt andre bytte. Jonas Martin erstattes av Hugo Magnetti.
    69'
    Inn: Jeremy Le Douaron
    Ut: Martin Satriano
    Stade Brestois 29 bytter ut Martin Satriano med Jeremy Le Douaron. Dette er det tredje byttet som Eric Roy gjør i dagens kamp.
    69'
    70'
    73'
    73'
    Brest 4 - 2 FC Metz
    Mål: Georges Mikautadze
    Målgivende: Arthur Atta
    Georges Mikautadze scorer og reduserer dermed til 4-2. Flott spill fra Arthur Atta før målet.
    74'
    Inn: Mathias Pereira Lage
    Ut: Steve Mounie
    Steve Mounie (Stade Brestois 29) erstattes av Mathias Pereira Lage.
    75'
    Inn: Cheikh Sabaly
    Ut: Arthur Atta
    Laszlo Boloni gjør dagens tredje bytte i Brest, når han tar ut Arthur Atta og setter inn Cheikh Tidiane Sabaly.
    75'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    77'
    78'
    Inn: Kevin N`Doram
    Ut: Danley Jean-Jacques
    Bytte for FC Metz. Kevin N`Doram kommer inn for Danley Jean-Jacques på Stade Francis-Le Ble.
    79'
    Brest 4 - 3 FC Metz
    Mål! FC Metz reduserer til 4-3 ved Georges Mikautadze.
    80'
    82'
    82'
    82'
    83'
    Lamine Camara (FC Metz) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    85'
    85'
    Benoit Millot tildeler FC Metz en corner. Kevin Van Den Kerkhof sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    Inn: Julien Le Cardinal
    Ut: Romain Del Castillo
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) erstattes av Julien Le Cardinal.
    88'
    89'
    90'
    Ismael Traore (FC Metz) løfter inn en corner fra venstre på Stade Francis-Le Ble.