15%
61 stemmer
    Toulouse får tildelt et hjørnespark
    Vincent Sierro
    Vincent Sierro (Toulouse FC) slår en corner fra høyre side på Stade Francis-Le Ble.
    5'
    Skudd utenfor mål, Toulouse
    Yann Gboho
    Toulouse FC angriper i Brest. Yann Gboho fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Brest fordi Mathias Pereira Lage får behandling for en skade på banen.
    6'
    Brest får tildelt et frispark
    Frispark Stade Brestois 29.
    6'
    Mathias Pereira Lage er tilbake i kampen igjen.
    7'
    Toulouse får tildelt et frispark
    Florent Batta signaliserer et frispark til Toulouse FC.
    10'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Skudd på mål, Brest
    Ibrahim Salah
    Ibrahim Salah (Stade Brestois 29) avanserer forover på Stade Francis-Le Ble. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Stade Brestois 29 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Toulouse FC.
    17'
    Florent Batta signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Toulouse
    Cristhian Casseres Jr.
    Cristhian Casseres Jr. (Toulouse FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Mål for Brest!
    Brest 1 - 0 Toulouse
    Mål: Mama Balde
    Målgivende: Mathias Pereira Lage
    Mama Balde setter ballen i nettet og Stade Brestois 29 leder nå 1-0. Mathias Pereira Lage sto for den målgivende pasningen.
    21'
    Skudd på mål, Toulouse
    Toulouse FC fosser forover og Zakaria Aboukhlal fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    Toulouse, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Frispark for Toulouse FC på egen banehalvdel.
    25'
    Brest får tildelt et hjørnespark
    I Brest slår Mathias Pereira Lage en corner fra venstre.
    30'
    Straffe til Toulouse
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til Toulouse
    33'
    Gult kort til Brest
    Mathias Pereira Lage (Stade Brestois 29) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    Dommeren dømmer straffe til Toulouse
    34'
    Florent Batta blåser for straffespark til Toulouse FC. Zakaria Aboukhlal bommer!
    35'
    38'
    Zakaria Aboukhlal (Toulouse FC) kommer seg fri på Stade Francis-Le Ble, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til Toulouse FC.
    41'
    Julien Le Cardinal
    Stade Brestois 29 angriper. Julien Le Cardinal får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    45'
    Ingen straffe til Toulouse
    45'+1
    I Brest har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+3
    Toulouse FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    45'+6
    Frispark i en god posisjon for Toulouse FC!
    47'
    Charlie Cresswell
    Charlie Cresswell (Toulouse FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    48'
    50'
    51'
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    53'
    I Brest har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Frispark til Toulouse FC på halvdelen til Stade Brestois 29.
    55'
    56'
    57'
    Mathias Pereira Lage (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra venstre på Stade Francis-Le Ble.
    58'
    60'
    60'
    Sjanse! Toulouse FC avanserer forover, men Zakaria Aboukhlal avslutter utenfor.
    61'
    Spillerbytte - Toulouse
    Inn: Miha Zajc
    Ut: Cristhian Casseres Jr.
    Carles Martinez gjør dagens første bytte i Brest, når han tar ut Cristhian Casseres Jr. og setter inn Miha Zajc.
    64'
    Inn: Joshua King
    Ut: Zakaria Aboukhlal
    Bytte for Toulouse FC. Joshua King kommer inn for Zakaria Aboukhlal på Stade Francis-Le Ble.
    64'
    Inn: Aron Dønnum
    Ut: Gabriel Alonso Suazo Urbina
    Gabriel Alonso Suazo Urbina (Toulouse FC) erstattes av Aron Dønnum.
    64'
    65'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Romain Faivre
    Ut: Kamory Doumbia
    Stade Brestois 29 bytter ut Kamory Doumbia med Romain Faivre. Dette er det første byttet som Eric Roy gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Ludovic Ajorque
    Ut: Mama Balde
    Eric Roy (Stade Brestois 29) gjør sitt andre bytte for dagen. Ludovic Ajorque erstatter Mama Balde.
    66'
    Inn: Abdallah Sima
    Ut: Ibrahim Salah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Brestois 29. Inn kommer Abdallah Sima, mens Ibrahim Salah tar plass på benken.
    66'
    Det blir farlig! Frispark for Stade Brestois 29 er nær straffområde.
    68'
    70'
    Inn: Mahdi Camara
    Ut: Jonas Martin
    Eric Roy (Stade Brestois 29) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mahdi Camara erstatter Jonas Martin.
    74'
    75'
    Joshua King
    Joshua King (Toulouse FC) kommer til en målsjanse på Stade Francis-Le Ble, men klarer ikke å score.
    76'
    Inn: Frank Magri
    Ut: Charlie Cresswell
    Carles Martinez gjør dagens fjerde bytte i Brest, når han tar ut Charlie Cresswell og setter inn Frank Magri.
    78'
    78'
    82'
    Inn: Jordan Amavi
    Ut: Massadio Haidara
    Stade Brestois 29 gjør sitt femte bytte. Massadio Haidara erstattes av Jordan Amavi.
    82'
    Florent Batta tildeler Stade Brestois 29 en corner. Mathias Pereira Lage sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Skudd utenfor mål, Brest
    Stade Brestois 29 avanserer forover i Brest. Julien Le Cardinal avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    85'
    Mahdi Camara
    Sjanse til Stade Brestois 29! Mahdi Camara er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    86'
    Inn: Jaydee Canvot
    Ut: Umit Akdag
    Toulouse FC bytter ut Umit Akdag med Jaydee Canvot. Dette er det femte byttet som Carles Martinez gjør i dagens kamp.
    86'
    Vincent Sierro (Toulouse FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    88'
    89'
    89'
    I Brest slår Romain Faivre en corner fra venstre.
    90'+1
    Brest 2 - 0 Toulouse
    Mål: Romain Faivre
    Målgivende: Abdallah Sima
    Mål! Stade Brestois 29 øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Romain Faivre på Stade Francis-Le Ble. Abdallah Sima var nest sist på ballen.