I Bursa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    En av Bursaspors spillere går i offside.
    30'
    Spillet på Timsah Arena er stoppet midlertidig fordi Ugur Kaan Yildiz ligger nede.
    33'
    Gurcan Hasova tildeler Bursaspor en corner. Eren Tunali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Ugur Kaan Yildiz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bursa.
    34'
    Frispark for Bursaspor på egen banehalvdel.
    36'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Eren Tunali (Bursaspor) slår en corner fra venstre side på Timsah Arena.
    39'
    Vefa Temel
    Målsjanse! Vefa Temel (Bursaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Frispark Bursaspor.
    40'
    Enes Saglik (Menemen Belediyespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Timsah Arena.
    41'
    Enes Saglik kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Timsah Arena.
    41'
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Ahmet Aslan
    Ut: Enes Saglik
    Enes Saglik, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Ahmet Aslan kommer inn for Menemen Belediyespor.
    41'
    Gurcan Hasova signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til Bursaspor
    Eren Guler
    Eren Guler (Bursaspor) får et gult kort av dommer Gurcan Hasova.
    43'
    Mål for Bursaspor!
    Bursaspor 1 - 0 Menemen Belediyespor
    Mål: Berat Altindis
    Målgivende: Tugbey Akgun
    Mål! Berat Altindis gir Bursaspor en 1-0 ledelse. Flott spill fra Tugbey Akgun før målet.
    43'
    Dommer Gurcan Hasova venter med å sette i gang spillet fordi Berat Altindis ligger nede.
    45'
    Bursaspor slipper å klare seg uten Berat Altindis som kommer tilbake på banen i Bursa.
    45'+1
    Bursaspor angriper i Bursa, men blir avblåst for offside.
    45'+2
    Frispark Menemen Belediyespor.
    45'+3
    Inn: Abdullah Karatas
    Ut: Cem Celik
    Menemen Belediyespor bytter ut Cem Celik med Abdullah Karatas. Dette er det andre byttet som Recep Yazici gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Tahir Bolgebasi
    Ut: Ismail Kulet
    Recep Yazici gjør dagens tredje bytte i Bursa, når han tar ut Ismail Kulet og setter inn Tahir Bolgebasi.
    46'
    47'
    Gurcan Hasova signaliserer et frispark til Bursaspor.
    47'
    Vefa Temel
    Bursaspor angriper. Vefa Temel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Vefa Temel (Bursaspor) løfter inn en corner fra høyre på Timsah Arena.
    48'
    Ramazan Keskin
    Sjanse i Bursa! Ramazan Keskin (Bursaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    Gurcan Hasova signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor like utenfor Bursaspor-området.
    50'
    Vefa Temel (Bursaspor) slår en corner fra venstre side på Timsah Arena.
    54'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bursa fordi Eren Guler får behandling for en skade på banen.
    58'
    Eren Guler er på beina igjen og fortsetter kampen på Timsah Arena.
    59'
    Spillerbytte - Bursaspor
    Inn: Mehmet Bilgin
    Ut: Vefa Temel
    Mustafa Er (Bursaspor) gjør sitt første bytte for dagen. Mehmet Bilgin erstatter Vefa Temel.
    61'
    Inn: Seckin Firinci
    Ut: Eren Guler
    61'
    Inn: Melih Saglam
    Ut: Samet Bozkurt
    61'
    Ahmet Aslan
    Menemen Belediyespor angriper i Bursa. Ahmet Aslan fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Inn: Yusuf Sertkaya
    Ut: Ramazan Keskin
    Bytte for Bursaspor. Yusuf Sertkaya kommer inn for Ramazan Keskin på Timsah Arena.
    66'
    Kerem Paykoc
    Sjanse til Menemen Belediyespor! Kerem Paykoc er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    68'
    Inn: Hamza Arikan
    Ut: Berat Altindis
    Bursaspor gjør sitt tredje bytte. Berat Altindis erstattes av Hamza Arikan.
    69'
    Inn: Ilyas Antekin
    Ut: Emre Ozer
    Recep Yazici (Menemen Belediyespor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ilyas Antekin erstatter Emre Ozer.
    73'
    Eren Tunali (Bursaspor) løfter inn en corner fra venstre på Timsah Arena.
    74'
    74'
    75'
    75'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Ilyas Antekin
    Dommer Gurcan Hasova gir Ilyas Antekin (Menemen Belediyespor) et gult kort.
    75'
    Bursaspor angriper, men blir avblåst for offside.
    76'
    Ahmet Sagat
    Menemen Belediyespor angriper i Bursa. Ahmet Sagat avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    80'
    Bursaspor angriper, men Gurcan Hasova blåser for offside.
    80'
    Sjanse! Menemen Belediyespor avanserer forover, men Kerem Paykoc avslutter utenfor.
    82'
    I Bursa slår Eren Tunali en corner fra høyre.
    83'
    83'
    Inn: Emir Akay
    Ut: Murat Hocaoglu
    Murat Hocaoglu (Menemen Belediyespor) erstattes av Emir Akay.
    84'
    Tugbey Akgun vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    Tugbey Akgun kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Timsah Arena.
    86'
    Gurcan Hasova tildeler Menemen Belediyespor en corner. Abdullah Aydin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) slår en corner fra høyre side på Timsah Arena.
    90'
    Omer Sahbas
    Menemen Belediyespor fosser forover og Omer Sahbas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra venstre på Timsah Arena.
    90'+1
    90'+1
    En av Bursaspors spillere blir avblåst for offside på Timsah Arena.
    90'+1
    Gurcan Hasova tildeler Bursaspor en corner. Eren Tunali sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.