Den første omgangen er sparket i gang.
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    Julian Alvarez (CA River Plate) slår en corner fra høyre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    3'
    Juan Gabriel Benitez signaliserer et frispark til CA River Plate.
    4'
    Enzo Perez
    CA River Plate angriper i Buenos Aires. Enzo Perez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    CD Junior FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    I Buenos Aires slår Julian Alvarez en corner fra høyre.
    6'
    Jhon Pajoy
    Jhon Pajoy (CD Junior FC) kommer til en målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men klarer ikke å score.
    10'
    Frispark for CD Junior FC på egen banehalvdel.
    12'
    Luis Gonzalez
    Sjanse i Buenos Aires! Luis Gonzalez (CD Junior FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark CA River Plate.
    14'
    CD Junior FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Didier Moreno
    CD Junior FC angriper, men avslutningen til Didier Moreno går utenfor.
    17'
    Juan Gabriel Benitez signaliserer et frispark til CD Junior FC på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    Hjørnespark til CA River Plate
    21'
    Miguel Angel Borja
    CD Junior FC avanserer forover i Buenos Aires. Miguel Angel Borja avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Frispark for CA River Plate på egen banehalvdel.
    23'
    Jhon Pajoy
    CD Junior FC angriper. Jhon Pajoy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    26'
    Juan Gabriel Benitez signaliserer et frispark til CA River Plate på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    28'
    Gult kort til CD Junior FC
    Freddy Hinestroza
    Dommer Juan Gabriel Benitez viser Freddy Hinestroza (CD Junior FC) det gule kortet.
    28'
    Juan Gabriel Benitez tildeler CA River Plate en corner. Julian Alvarez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Mål for CA River Plate!
    CA River Plate 1 - 0 CD Junior FC
    Mål: David Martinez
    I Buenos Aires tar CA River Plate ledelsen 1-0 etter et mål av Hector Martinez.
    29'
    32'
    33'
    Frispark til CA River Plate på halvdelen til CD Junior FC.
    34'
    Nicolás De La Cruz
    CA River Plate fosser forover og Nicolas De la Cruz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    34'
    Gult kort til CA River Plate
    Gonzalo Montiel
    Dommeren gir Gonzalo Montiel (CA River Plate) et gult kort.
    34'
    34'
    Målsjanse! Miguel Angel Borja (CD Junior FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    CD Junior FC angriper i Buenos Aires, men blir avblåst for offside.
    42'
    43'
    Juan Gabriel Benitez signaliserer et frispark til CD Junior FC like utenfor CA River Plate-området.
    43'
    Jhon Pajoy
    CD Junior FC angriper i Buenos Aires. Jhon Pajoy fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Nicolas De la Cruz (CA River Plate) kommer seg fri på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    45'+1
    I Buenos Aires slår Nicolas De la Cruz en corner fra venstre.
    45'+2
    Robert Rojas
    Sjanse til CA River Plate! Robert Rojas er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+2
    45'+2
    Fabian Viafara
    Sjanse! CD Junior FC avanserer forover, men Fabian Viafara avslutter utenfor.
    48'
    CA River Plate angriper, men Juan Gabriel Benitez blåser for offside.
    49'
    50'
    Willer Ditta
    Willer Ditta (CD Junior FC) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    51'
    Jhon Pajoy
    Jhon Pajoy (CD Junior FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Agustin Palavecino Lamela
    Agustin Palavecino (CA River Plate) avanserer forover på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    54'
    CA River Plate 2 - 0 CD Junior FC
    Mål: Julian Alvarez
    Målgivende: Fabrizio German Angileri
    Mål! Julian Alvarez gir CA River Plate en komfortabel 2-0 ledelse. Fabrizio Angileri var nest sist på ballen.
    55'
    Agustin Palavecino (CA River Plate) kommer seg fri på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Julian Alvarez (CA River Plate) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    58'
    Nicolas De la Cruz (CA River Plate) slår en corner fra høyre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    58'
    Larry Vasquez
    Larry Vasquez (CD Junior FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    59'
    63'
    64'
    65'
    CA River Plate angriper, men avslutningen til Robert Rojas går utenfor.
    65'
    Rafael Borre
    CA River Plate avanserer forover i Buenos Aires. Rafael Borre avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    66'
    67'
    68'
    Frispark CD Junior FC.
    70'
    Spillerbytte - CD Junior FC
    Inn: Edwuin Cetre
    Ut: Didier Moreno
    Bytte for CD Junior FC. Edwuin Cetre kommer inn for Didier Moreno på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    71'
    Inn: Marlon Piedrahita
    Ut: Gabriel Fuentes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Junior FC. Inn kommer Marlon Piedrahita, mens Gabriel Fuentes tar plass på benken.
    71'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Santiago Simon
    Ut: Agustin Palavecino Lamela
    Marcelo Gallardo gjør dagens første bytte i Buenos Aires, når han tar ut Agustin Palavecino og setter inn Santiago Simon.
    71'
    Inn: Federico Girotti
    Ut: Rafael Borre
    Marcelo Gallardo (CA River Plate) gjør sitt andre bytte for dagen. Federico Girotti erstatter Rafael Borre.
    71'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    Inn: Jorge Andres Carrascal Guardo
    Ut: Julian Alvarez
    CA River Plate bytter ut Julian Alvarez med Jorge Carrascal. Dette er det tredje byttet som Marcelo Gallardo gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Milton Casco
    Ut: Nicolás De La Cruz
    CA River Plate bytter ut Nicolas De la Cruz med Milton Casco. Dette er det fjerde byttet som Marcelo Gallardo gjør i dagens kamp.
    72'
    Milton Casco
    Milton Casco (CA River Plate) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    77'
    Dommer Juan Gabriel Benitez gir Willer Ditta (CD Junior FC) et gult kort.
    78'
    78'
    Målsjanse til CA River Plate! Gonzalo Montiel treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Jorge Andres Carrascal Guardo
    Jorge Carrascal (CA River Plate) kommer til en målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men klarer ikke å score.
    79'
    Edwuin Cetre
    CD Junior FC angriper i Buenos Aires. Edwuin Cetre fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Carmelo Valencia
    Ut: Luis Gonzalez
    Luis Perea gjør dagens tredje bytte i Buenos Aires, når han tar ut Luis Gonzalez og setter inn Carmelo Valencia.
    83'
    Jorge Carrascal (CA River Plate) slår en corner fra høyre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    85'
    Santiago Simon
    Santiago Simon (CA River Plate) kommer seg fri på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men avslutningen går utenfor.
    85'
    Freddy Hinestroza (CD Junior FC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    90'
    Juan Gabriel Benitez signaliserer et frispark til CD Junior FC.
    90'+2
    En av CA River Plates spillere går i offside.
    90'+3
    I Buenos Aires slår Edwuin Cetre en corner fra venstre.
    90'+4
    Målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti! Freddy Hinestroza fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+4
    90'+4
    Hjørnespark til CD Junior FC
    90'+4
    Mål for CD Junior FC!
    CA River Plate 2 - 1 CD Junior FC
    Mål: Miguel Angel Borja
    Mål! CD Junior FC reduserer til 2-1 etter et mål av Miguel Angel Borja på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.