Frispark til CA Tigre på halvdelen til Club Guarani.
    Club Guarani tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Club Guarani fosser fremover, men Roberto Tobar blåser for offside på Estadio Jose Dellagiovanna.
    8'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Club Guarani.
    13'
    Ivan Rodrigo Ramirez Segovia
    Club Guarani angriper i Buenos Aires. Ivan Ramirez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    CA Tigre, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Rodney Redes (Club Guarani) slår en corner fra venstre side på Estadio Jose Dellagiovanna.
    16'
    Roberto Tobar tildeler Club Guarani en corner. Rodney Redes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Christian Javier Baez
    Club Guarani angriper, men avslutningen til Christian Javier Baez går utenfor.
    17'
    Frispark for Club Guarani på egen banehalvdel.
    18'
    Mål for Club Guarani!
    CA Tigre 0 - 1 Club Guarani
    Mål: Jhohan Romana
    Målgivende: Rodney Redes
    Club Guarani tar ledelsen 0-1 i Buenos Aires etter en heading av Jhohan Romana! Det er en fin assist fra Rodney Redes.
    19'
    I Buenos Aires slår Rodney Redes en corner fra høyre.
    20'
    CA Tigre tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    Frispark Club Guarani.
    23'
    Juan Cavallaro (CA Tigre) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Jose Dellagiovanna.
    24'
    26'
    Frispark til Club Guarani på halvdelen til CA Tigre.
    28'
    Rodrigo Fernandez Cedres
    Målsjanse til Club Guarani! Rodrigo Fernandez treffer mål, men keeper redder.
    29'
    29'
    Juan Cavallaro (CA Tigre) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Jose Dellagiovanna.
    34'
    Mål for CA Tigre!
    CA Tigre 1 - 1 Club Guarani
    Mål: Pablo Daniel Magnin
    Målgivende: Ijiel Protti
    Utligning! Pablo Magnin setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Ijiel Protti var nest sist på ballen.
    36'
    38'
    Frispark CA Tigre.
    39'
    39'
    Bautista Merlini
    Bautista Merlini (Club Guarani) kommer til en målsjanse på Estadio Jose Dellagiovanna, men klarer ikke å score.
    40'
    41'
    42'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til CA Tigre.
    45'+1
    I Buenos Aires slår Juan Cavallaro en corner fra høyre.
    45'+2
    46'
    Frispark for CA Tigre på egen banehalvdel.
    49'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til CA Tigre på egen banehalvdel.
    50'
    Rodney Redes
    Rodney Redes (Club Guarani) header utenfor.
    52'
    Roberto Tobar tildeler Club Guarani en corner. Rodney Redes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    CA Tigre 1 - 2 Club Guarani
    Mål: Jose Ignacio Florentin Bobadilla
    Mål! Club Guarani tar ledelsen med 1-2 etter en heading fra Jose Ignacio Florentin Bobadilla. Flott spill fra Rodney Redes før målet.
    54'
    Spillerbytte - CA Tigre
    Inn: Diego Morales
    Ut: Juan Cavallaro
    Bytte for CA Tigre. Diego Morales kommer inn for Juan Cavallaro på Estadio Jose Dellagiovanna.
    55'
    55'
    59'
    Gult kort til CA Tigre
    Agustin Cardozo
    Dommer Roberto Tobar gir Agustin Cardozo (CA Tigre) et gult kort.
    59'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    62'
    63'
    Diego Morales (CA Tigre) slår en corner fra høyre side på Estadio Jose Dellagiovanna.
    63'
    64'
    64'
    Inn: David Gallardo
    Ut: Facundo Melivilo
    Nestor Gorosito gjør dagens andre bytte i Buenos Aires, når han tar ut Facundo Melivilo og setter inn David Gallardo.
    66'
    66'
    Spillerbytte - Club Guarani
    Inn: Cecilio Dominguez
    Ut: Nicolas Andrea Mana
    Club Guarani bytter ut Nicolas Mana med Cecilio Dominguez. Dette er det andre byttet som Gustavo Costas gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Raul Bobadilla
    Ut: Fernando Fabian Fernandez Acosta
    Gustavo Costas (Club Guarani) gjør sitt første bytte for dagen. Raul Bobadilla erstatter Fernando Fernandez.
    66'
    Raul Bobadilla
    Club Guarani angriper i Buenos Aires. Raul Bobadilla fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    68'
    Diego Morales (CA Tigre) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Jose Dellagiovanna.
    69'
    Inn: Carlos Luna
    Ut: Ijiel Protti
    Nestor Gorosito (CA Tigre) gjør sitt tredje bytte for dagen. Carlos Luna erstatter Ijiel Protti.
    70'
    71'
    Målsjanse! Raul Bobadilla (Club Guarani) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    73'
    Agustin Cardozo (CA Tigre) kommer seg fri på Estadio Jose Dellagiovanna, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Inn: Diego Alejandro Sosa
    Ut: Sebastian Prieto
    CA Tigre gjør sitt fjerde bytte. Sebastian Prieto erstattes av Diego Alejandro Sosa.
    79'
    Club Guarani må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CA Tigre.
    79'
    Frispark i en god posisjon for CA Tigre!
    80'
    82'
    Facundo Giacopuzzi
    CA Tigre avanserer forover i Buenos Aires. Facundo Giacopuzzi avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    Inn: Edgar Benitez
    Ut: Bautista Merlini
    Club Guarani bytter ut Bautista Merlini med Edgar Benitez.
    85'
    CA Tigre 1 - 3 Club Guarani
    Mål: Cecilio Dominguez
    Målgivende: Rodrigo Fernandez Cedres
    Club Guarani går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Cecilio Dominguez. Rodrigo Fernandez sto for den målgivende pasningen.