Sjanse! SM Caen avanserer forover, men Jessy Deminguet avslutter utenfor.
    Olivier Thual signaliserer et frispark til Quevilly-Rouen Metropole.
    Frispark for SM Caen på egen banehalvdel.
    12'
    I Caen slår Jessy Deminguet en corner fra høyre.
    15'
    Olivier Thual signaliserer et frispark til Quevilly-Rouen Metropole på egen banehalvdel.
    18'
    Quevilly-Rouen Metropole tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Caen fordi Kalidou Sidibe får behandling for en skade på banen.
    19'
    Jessy Deminguet vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    20'
    21'
    Jessy Deminguet ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Caen.
    21'
    Kalidou Sidibe er tilbake på banen igjen.
    21'
    Jessy Deminguet (SM Caen) løfter inn en corner fra venstre på Stade Michel d'Ornano.
    22'
    En av SM Caens spillere går i offside.
    23'
    SM Caens Alexandre Mendy blåses av for offside på Stade Michel d'Ornano.
    25'
    Mål for Quevilly-Rouen!
    Caen 0 - 1 Quevilly-Rouen
    Mål: Mamadou Camara
    Målgivende: Issa Soumare
    Mamadou Camara dundrer ballen i mål og Quevilly-Rouen Metropole tar ledelsen 0-1 på Stade Michel d'Ornano. Issa Soumare var nest sist på ballen.
    29'
    33'
    I Caen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Louis Mafouta
    Sjanse i Caen! Louis Mafouta (Quevilly-Rouen Metropole) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    Caen, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Mamadou Camara ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    36'
    Garland Gbelle (Quevilly-Rouen Metropole) slår en corner fra høyre side på Stade Michel d'Ornano.
    37'
    Mamadou Camara kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Michel d'Ornano.
    37'
    Dommer Olivier Thual venter med å sette i gang spillet fordi Kalidou Sidibe ligger nede.
    38'
    Quevilly-Rouen Metropole slipper å klare seg uten Kalidou Sidibe som kommer tilbake på banen i Caen.
    40'
    SM Caen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark til SM Caen på halvdelen til Quevilly-Rouen Metropole.
    42'
    Frispark SM Caen.
    45'+1
    Olivier Thual signaliserer et frispark til SM Caen.
    45'+4
    Djibril Diani
    SM Caen angriper, men avslutningen til Djibril Diani går utenfor.
    45'+5
    Spillerbytte - Caen
    Inn: Bilal Brahimi
    Ut: Caleb Zady Sery
    Caleb Zady Sery (SM Caen) erstattes av Bilal Brahimi.
    46'
    Inn: Godson Kyeremeh
    Ut: Alexandre Mendy
    Bytte for SM Caen. Godson Kyeremeh kommer inn for Alexandre Mendy på Stade Michel d'Ornano.
    46'
    Inn: Johann Obiang
    Ut: Djibril Diani
    SM Caen bytter ut Djibril Diani med Johann Obiang. Dette er det tredje byttet som Stephane Moulin gjør i dagens kamp.
    46'
    Olivier Thual tildeler SM Caen en corner. Jessy Deminguet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    Gult kort til Quevilly-Rouen
    Kalidou Sidibe
    Kalidou Sidibe (Quevilly-Rouen Metropole) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    46'
    Gult kort til Caen
    Ibrahim Cisse
    Dommer Olivier Thual gir Ibrahim Cisse (SM Caen) et gult kort.
    47'
    47'
    I Caen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    I Caen slår Bilal Brahimi en corner fra venstre.
    51'
    Frisparket tildelt SM Caen er farlig nær Quevilly-Rouen Metropoles målområde.
    55'
    Jessy Deminguet (SM Caen) avanserer forover på Stade Michel d'Ornano. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    Quevilly-Rouen, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Frispark for Quevilly-Rouen Metropole på egen banehalvdel.
    58'
    Frispark til Quevilly-Rouen Metropole på halvdelen til SM Caen.
    58'
    Issa Soumare (Quevilly-Rouen Metropole) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Michel d'Ornano.
    59'
    Issa Soumare er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Michel d'Ornano.
    60'
    61'
    Bilal Brahimi (SM Caen) slår en corner fra høyre side på Stade Michel d'Ornano.
    62'
    70'
    Inn: Benjamin Jeannot
    Ut: Samuel Essende
    Stephane Moulin (SM Caen) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Benjamin Jeannot erstatter Samuel Essende.
    70'
    Spillerbytte - Quevilly-Rouen
    Inn: Alexandre Bonnet
    Ut: Mamadou Camara
    Quevilly-Rouen Metropole bytter ut Mamadou Camara med Alexandre Bonnet.
    71'
    Kan SM Caen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    72'
    SM Caen angriper i Caen. Jessy Deminguet fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    74'
    74'
    Inn: Gustavo Sangare
    Ut: Christophe Diedhiou
    Quevilly-Rouen Metropole gjør sitt andre bytte. Christophe Diedhiou erstattes av Gustavo Sangare.
    75'
    76'
    Jessy Deminguet (SM Caen) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    76'
    76'
    77'
    Inn: Norman Bassette
    Ut: Quentin Daubin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SM Caen. Inn kommer Norman Bassette, mens Quentin Daubin tar plass på benken.
    77'
    78'
    79'
    80'
    Norman Bassette
    Norman Bassette (SM Caen) kommer til avslutning på Stade Michel d'Ornano. Ballen heades i stolpen! Oi, oi, oi.
    81'
    82'
    Jason Pendant
    Dommer Olivier Thual viser Jason Pendant (Quevilly-Rouen Metropole) det gule kortet.
    83'
    SM Caen angriper og Jessy Deminguet får avsluttet. Headingen treffer ikke Quevilly-Rouen Metropole-målet.
    83'
    Frispark Quevilly-Rouen Metropole.
    84'
    85'
    86'
    Gustavo Sangare
    Gustavo Sangare (Quevilly-Rouen Metropole) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.