Ciro Immobile (Lazio Rome) kommer til en målsjanse på Unipol Domus, men klarer ikke å score.
    Fabio Maresca signaliserer et frispark til Cagliari Calcio.
    11'
    Skudd på mål, Lazio
    Felipe Anderson
    Lazio Rome angriper. Felipe Anderson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Lazio Rome angriper i Cagliari. Ciro Immobile fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    VAR sjekker om det er straffe til Lazio
    17'
    Dommeren dømmer straffe til Lazio
    18'
    Gult kort til Cagliari
    Giorgio Altare
    Giorgio Altare (Cagliari Calcio) pådrar seg et gult kort.
    18'
    Lazio Rome har fått straffe!
    18'
    Lazio scorer på straffe!
    Cagliari 0 - 1 Lazio
    Mål: Ciro Immobile
    Mål! Ciro Immobile gir Lazio Rome ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    19'
    Cagliari får tildelt et hjørnespark
    Razvan Marin
    Razvan Marin (Cagliari Calcio) slår en corner fra venstre side på Unipol Domus.
    22'
    Lazio får tildelt et frispark
    I Cagliari har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Sergej Milinkovic-Savic
    Sergej Milinkovic-Savic (Lazio Rome) kommer til en målsjanse på Unipol Domus, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Fabio Maresca signaliserer et frispark til Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    27'
    Lazio får tildelt et hjørnespark
    Luis Alberto
    Luis Alberto (Lazio Rome) løfter inn en corner fra venstre på Unipol Domus.
    29'
    Lazio Rome avanserer forover i Cagliari. Sergej Milinkovic-Savic avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Cagliari Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Lazio blir avblåst for offside
    Offside! Ciro Immobile (Lazio Rome) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    30'
    33'
    Frispark Cagliari Calcio.
    35'
    Mål for Lazio!
    Cagliari 0 - 2 Lazio
    Mål: Luis Alberto
    Målgivende: Felipe Anderson
    Mål! Luis Alberto øker Lazio Romes ledelse til 0-2 på Unipol Domus. Det er en fin assist fra Felipe Anderson.
    42'
    Alberto Grassi
    I Cagliari slår Alberto Grassi en corner fra høyre.
    42'
    Skudd utenfor mål, Cagliari
    Cagliari Calcio angriper på Unipol Domus. Razvan Marin header utenfor.
    45'+2
    Skudd på mål, Cagliari
    Målsjanse på Unipol Domus! Razvan Marin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    Cagliari, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Fabio Maresca signaliserer et frispark til Lazio Rome på egen banehalvdel.
    47'
    Frispark for Lazio Rome på egen banehalvdel.
    49'
    Fabio Maresca tildeler Cagliari Calcio en corner. Razvan Marin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Lazio Rome fosser forover og Ciro Immobile fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Luis Alberto (Lazio Rome) løfter inn en corner fra høyre på Unipol Domus.
    52'
    53'
    55'
    Spillerbytte - Cagliari
    Inn: Andrea Carboni
    Ut: Giorgio Altare
    Bytte for Cagliari Calcio. Andrea Carboni kommer inn for Giorgio Altare på Unipol Domus.
    57'
    Inn: Leonardo Pavoletti
    Ut: Alessandro Deiola
    Alessandro Deiola (Cagliari Calcio) erstattes av Leonardo Pavoletti.
    57'
    Sjanse til Cagliari Calcio! Razvan Marin er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Lazio Rome tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    61'
    Cagliari 0 - 3 Lazio
    Mål: Felipe Anderson
    Målgivende: Sergej Milinkovic-Savic
    Felipe Anderson øker Lazio Romes ledelse til 0-3! Sergej Milinkovic-Savic sto for den målgivende pasningen.
    62'
    Luis Alberto (Lazio Rome) slår en corner fra høyre side på Unipol Domus.
    65'
    66'
    Inn: Daniele Baselli
    Ut: Gaston Pereiro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cagliari Calcio. Inn kommer Daniele Baselli, mens Gaston Pereiro tar plass på benken.
    67'
    Frispark til Lazio Rome på halvdelen til Cagliari Calcio.
    67'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Pedro
    Ut: Mattia Zaccagni
    Maurizio Sarri gjør dagens første bytte i Cagliari, når han tar ut Mattia Zaccagni og setter inn Pedro.
    68'
    Frispark til Cagliari Calcio på halvdelen til Lazio Rome.
    71'
    Gult kort til Lazio
    Adam Marusic
    Adam Marusic mottar et gult kort i Cagliari, og må dermed stå over en kamp for Lazio Rome.
    71'
    Fabio Maresca tildeler Cagliari Calcio en corner. Razvan Marin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Daniele Baselli
    Daniele Baselli (Cagliari Calcio) kommer seg fri på Unipol Domus, men avslutningen går utenfor.
    74'
    Dommer Fabio Maresca gir Razvan Marin (Cagliari Calcio) et gult kort.
    74'
    Frispark Lazio Rome.
    75'
    Edoardo Goldaniga vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    75'
    Inn: Luca Ceppitelli
    Ut: Edoardo Goldaniga
    Cagliari Calcio bytter ut Edoardo Goldaniga som ikke ser ut til å kunne fortsette. Walter Mazzarri blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Luca Ceppitelli.
    77'
    Edoardo Goldaniga er på beina igjen og fortsetter kampen på Unipol Domus.
    77'
    Inn: Gabriele Zappa
    Ut: Dalbert
    Cagliari Calcio bytter ut Dalbert med Gabriele Zappa.
    77'
    I Cagliari slår Daniele Baselli en corner fra venstre.
    79'
    79'
    Matteo Lovato
    Sjanse! Cagliari Calcio avanserer forover, men Matteo Lovato avslutter utenfor.
    80'
    80'
    Leonardo Pavoletti
    Cagliari Calcio avanserer forover i Cagliari. Leonardo Pavoletti avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    82'
    Inn: Luka Romero
    Ut: Felipe Anderson
    Lazio Rome gjør sitt andre bytte. Felipe Anderson erstattes av Luka Romero.
    85'
    Raoul Bellanova
    Målsjanse til Cagliari Calcio! Raoul Bellanova treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    Razvan Marin (Cagliari Calcio) slår en corner fra høyre side på Unipol Domus.
    87'
    Pedro
    Lazio Rome angriper i Cagliari. Pedro fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Inn: Toma Basic
    Ut: Luis Alberto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lazio Rome. Inn kommer Toma Basic, mens Luis Alberto tar plass på benken.
    88'
    Andre gule kort til Lazio
    Utvisning! Adam Marusic (Lazio Rome) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    89'
    Frispark i en god posisjon for Cagliari Calcio!
    89'
    Spillet på Unipol Domus er stoppet midlertidig fordi Stefan Radu ligger nede.
    90'
    Matteo Lovato (Cagliari Calcio) får et gult kort av dommer Fabio Maresca.
    90'+2
    Sergej Milinkovic-Savic (Lazio Rome) løfter inn en corner fra høyre på Unipol Domus.
    90'+2
    Ciro Immobile (Lazio Rome) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Unipol Domus.
    90'+3
    Lazio Rome slipper å klare seg uten Stefan Radu som kommer tilbake på banen i Cagliari.
    90'+5
    Ciro Immobile er tilbake på banen igjen.
    90'+6
    Luka Romero
    Fabio Maresca tildeler Lazio Rome en corner. Luka Romero sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.