Frispark for US Lecce på egen banehalvdel.
    4'
    I Cagliari har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    US Lecce må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cagliari Calcio.
    8'
    Frispark til US Lecce på halvdelen til Cagliari Calcio.
    9'
    Gianluca Lapadula
    Cagliari Calcio angriper i Cagliari. Gianluca Lapadula avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    Lecce, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Matteo Marcenaro tildeler US Lecce en corner. Remi Oudin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Roberto Piccoli
    US Lecce angriper på Unipol Domus. Roberto Piccoli header utenfor.
    13'
    Cagliari Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Gult kort til Lecce
    Roberto Piccoli må stå over en kamp for US Lecce etter å ha fått gult kort av dommer Matteo Marcenaro.
    14'
    Målet til Cagliari sjekkes av VAR
    18'
    Målet til Cagliari blir annullert
    18'
    Matteo Marcenaro signaliserer et frispark til US Lecce på egen banehalvdel.
    18'
    I Cagliari slår Remi Oudin en corner fra venstre.
    19'
    24'
    Alberto Dossena (Cagliari Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Unipol Domus.
    25'
    Mål for Cagliari!
    Cagliari 1 - 0 Lecce
    Mål: Yerry Mina
    Målgivende: Gianluca Gaetano
    Yerry Mina dundrer ballen i mål og Cagliari Calcio tar ledelsen 1-0 på Unipol Domus. Flott spill fra Gianluca Gaetano før målet.
    26'
    Antoine Makoumbou
    Antoine Makoumbou (Cagliari Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Offside! Roberto Piccoli (US Lecce) er alene igjennom, men dommer Matteo Marcenaro ser at linjemannen er oppe med flagget.
    30'
    Matteo Marcenaro signaliserer et frispark til US Lecce like utenfor Cagliari Calcio-området.
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til Lecce
    34'
    Remi Oudin (US Lecce) slår en corner fra høyre side på Unipol Domus.
    35'
    Frispark for Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    38'
    Tommaso Augello (Cagliari Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Unipol Domus.
    39'
    41'
    Matteo Marcenaro signaliserer et frispark til US Lecce.
    42'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    43'
    Rødt kort!
    Spilleren på Cagliari får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    44'
    Rødt kort til Cagliari
    Gianluca Gaetano
    Gianluca Gaetano (Cagliari Calcio) må forlate banen etter at dommer Matteo Marcenaro trekker fram det røde kortet!
    44'
    45'+1
    Frispark til Cagliari Calcio på halvdelen til US Lecce.
    45'+3
    Spillerbytte - Cagliari
    Inn: Sulemana
    Ut: Gianluca Lapadula
    Gianluca Lapadula (Cagliari Calcio) erstattes av Sulemana.
    46'
    Inn: Mateusz Wieteska
    Ut: Gabriele Zappa
    Claudio Ranieri gjør dagens andre bytte i Cagliari, når han tar ut Gabriele Zappa og setter inn Mateusz Wieteska.
    46'
    Spillerbytte - Lecce
    Inn: Nicola Sansone
    Ut: Roberto Piccoli
    Luca Gotti (US Lecce) gjør sitt første bytte for dagen. Nicola Sansone erstatter Roberto Piccoli.
    46'
    Antonino Gallo
    Antonino Gallo (US Lecce) kommer seg fri på Unipol Domus, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Yerry Mina ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    52'
    Yerry Mina ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cagliari.
    54'
    54'
    Nicola Sansone
    Dommer Matteo Marcenaro gir Nicola Sansone (US Lecce) et gult kort.
    54'
    Frispark i en god posisjon for Cagliari Calcio!
    56'
    Ylber Ramadani
    Dommer Matteo Marcenaro viser Ylber Ramadani (US Lecce) det gule kortet.
    56'
    I Cagliari slår Nahitan Nandez en corner fra høyre.
    58'
    Alberto Dossena
    Alberto Dossena (Cagliari Calcio) header ballen mot mål, men US Lecce klarerer.
    58'
    58'
    59'
    Inn: Santiago Pierotti
    Ut: Patrick Dorgu
    US Lecce gjør sitt andre bytte. Patrick Dorgu erstattes av Santiago Pierotti.
    59'
    Matteo Marcenaro tildeler US Lecce en corner. Remi Oudin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Nicola Sansone (US Lecce) slår en corner fra venstre side på Unipol Domus.
    63'
    63'
    Remi Oudin
    US Lecce angriper i Cagliari. Remi Oudin fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Gult kort til Cagliari
    Simone Scuffet
    Simone Scuffet (Cagliari Calcio) får et gult kort av dommer Matteo Marcenaro.
    64'
    Matteo Marcenaro signaliserer et frispark til Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    65'
    Santiago Pierotti
    Santiago Pierotti (US Lecce) kommer til avslutning på Unipol Domus, men headingen blir reddet.
    66'
    Cagliari, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Inn: Eldor Shomurodov
    Ut: Zito
    Cagliari Calcio bytter ut Zito med Eldor Shomurodov. Dette er det tredje byttet som Claudio Ranieri gjør i dagens kamp.
    67'
    Remi Oudin (US Lecce) løfter inn en corner fra høyre på Unipol Domus.
    68'
    69'
    Valentin Gendrey
    Valentin Gendrey (US Lecce) header mot mål, men ballen går utenfor.
    71'
    Inn: Hamza Rafia
    Ut: Remi Oudin
    Bytte for US Lecce. Hamza Rafia kommer inn for Remi Oudin på Unipol Domus.
    72'
    Inn: Pontus Almqvist
    Ut: Ylber Ramadani
    US Lecce bytter ut Ylber Ramadani med Pontus Almqvist. Dette er det fjerde byttet som Luca Gotti gjør i dagens kamp.
    72'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alberto Dossena (Cagliari Calcio) vrir seg av smerte i gresset.
    72'
    I Cagliari slår Nicola Sansone en corner fra venstre.
    73'
    Alberto Dossena er tilbake i kampen igjen.
    73'
    Federico Baschirotto
    Federico Baschirotto (US Lecce) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Nahitan Nandez
    Nahitan Nandez (Cagliari Calcio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    74'
    Tommaso Augello
    Tommaso Augello fra Cagliari Calcio er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    76'
    Inn: Paulo Daniel Dentello Azzi
    Ut: Tommaso Augello
    Bytte for Cagliari Calcio. Paulo Daniel Dentello Azzi kommer inn for Tommaso Augello på Unipol Domus.
    78'
    78'
    Alessandro Deiola
    Alessandro Deiola (Cagliari Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Unipol Domus.
    78'
    79'
    81'
    Nahitan Nandez (Cagliari Calcio) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Unipol Domus.
    82'
    Nahitan Nandez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    83'
    Mål for Lecce!
    Cagliari 1 - 1 Lecce
    Mål: Nikola Krstovic
    Målgivende: Pontus Almqvist
    Nikola Krstovic utligner til 1-1 på Unipol Domus. Pontus Almqvist sto for den målgivende pasningen.
    84'
    Målet til Lecce sjekkes av VAR
    85'
    86'
    Marin Pongracic
    Marin Pongracic header i stolpen! Veldig nære på for US Lecce.
    87'
    En av Cagliari Calcios spillere blir avblåst for offside.
    87'
    Skudd utenfor mål, Lecce
    88'
    Nikola Krstovic
    US Lecce angriper, men avslutningen til Nikola Krstovic går utenfor.
    88'
    Alexis Blin
    Målsjanse på Unipol Domus! Alexis Blin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    US Lecce fosser forover og Valentin Gendrey fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.