Manchester City (4-3-3): Bravo - Walker, Otamendi, Kompany, Danilo - De Bruyne, Fernandinho, Gündogan - B. Silva, Sterling, Sané.
    Cardiff (4-3-3): Etheridge - Richards, Morrison, Ecuele Manga, Bennett - Paterson, Ralls, Grujic - Mendez-Laing, Zohore, Hoilett.
    0'
    Manchester City gjør fire endringer etter ligacupseieren over Bristol City. Ut med Stones, Zintsjenko, David Silva og Agüero. Inn med Kompany, Danilo, Gündogan og Sterling.
    0'
    Cardiff gjør to forandringer siden 0-0 mot Sheffield Wednesday sist helg. Ut med Bamba og Wildschut, inn med Paterson og Mendez-Laing.
    0'
    Sist Cardiff møtte Manchester City i FA-cupen var i januar 1994. Den gang vant Cardiff 1-0. Nathan Blake scoret målet.
    0'
    Cardiff er eneste walisiske klubb som har vunnet FA-cupen. Det skjedde i 1927. Cardiff var senest i finalen i 2008, da det ble tap mot Harry Redknapps Portsmouth.
    0'
    Manchester Citys femte og hittil siste FA-cuptittel kom i 2011, da Stoke (med John Carew som innbytter) ble slått 1-0 i finalen. City var senest i finalen i 2013. Den gang gikk de lyseblå på en skrell mot Wigan (0-1).
    0'
    Man. City-kaptein Vincent Kompany gjør comeback for n'te gang etter skade. Sist belgieren var på banen var 27. desember. Da holdt han i ti minutter før han måtte byttes ut med leggmuskeltrøbbel.
    0'
    Lee Mason er dagens dommer på Cardiff City Stadium.
    0'
    Lagene er på gresset. Warnocks Cardiff i blått, Guardiolas Man. City i burgunder.
    0'
    Den tidligere England-kapteinen avdøde Jimmy Armfield minnes med applaus. Men så er det avspark.
    0'
    Cardiff presser høyt. Vil forstyrre gjestene mest mulig.
    1'
    Guardiolas City spiller seg selvsagt fint ut av trøbbel. Er ballsikre, gjestene.
    2'
    Så kontrer gjestene. Mendez-Laing er svært hurtig på høyre, men innlegget finner ingen lagkamerat.
    3'
    De Bruyne legger flatt inn fra høyre. Bernardo Silva flikker, men ingen fare for keeper Etheridge.
    4'
    En badeball forviller seg ut på gresset. Kanskje fra Sunderland?? Keeper Bravo rydder opp.
    5'
    Gündogan hektes opp på 16-meterstreken. Må ha tilsyn.
    6'
    Gündogan klemmer til fra 12 meter med venstre. Etheridge redder fint!
    5'
    Gündogan hjelpes på bena. Ser ut til å kunne fortsette.
    8'
    Mål for Manchester City!
    Cardiff City 0 - 1 Manchester City
    Mål: Kevin De Bruyne
    Smart og frekk frisparkvariant! De fleste i muren venter at belgieren skal vri ballen over dem. De hopper opp, og da setter De Bruyne naturligvis ballen under dem. Kula triller inn i mål. Etheridge er sjanseløs.
    8'
    Gjestene kommer igjen. Walker fosser nedover høyrekanten. Slår ballen inn foran mål. Men der får Cardiff-stopperne ryddet opp.
    11'
    Cardiff blir løpende veldig mye imellom her. Man. City styrer og steller i kjent stil.
    12'
    Så omsider et brudd. Men Cardiff slår langt og mister ballen med en gang. Håpløst.
    13'
    Danilo er med opp i angrep. Klippes ned av Morrison på vel 25 meter. Frispark.
    14'
    De Bruyne står igjen klar. Har vel ikke tenkt å skyte her?
    14'
    Nei. Svinger ballen inn, til en forsvarer som nikker utover.
    15'
    City vinner en corner.
    15'
    Sané svinger corneren inn. Gündogan avslutter over.
    15'
    Så tror Cardiff-fansen at de har fått 1-1! Hoilett tar sjansen på volley fra ekstremt langt hold. Bravo er nær ved å bli tatt på senga, men klarer å redde PÅ streken!
    16'
    Småkaotisk inne i gjestenes boks. Cardiff vinner luftduell etter luftduell, men ingen i helblått får avsluttet på mål.
    17'
    Nesten 1-1!!! Glitrende manøver på venstre av Bennett. Innlegget passerer rett forbi Paterson og Mendez-Laing!!
    19'
    Sané skyter fra 20 meter. Ballen blokkeres.
    19'
    Cardiff brytes. Man. City kontrer, men vertene rekker noenlunde tilbake.
    22'
    Sané truer på 16 meter, ser Silva på løp, men pasningen avskjæres.
    23'
    Så er det Cardiffs tur til å kontre. Men Zohores skudd fra distanse blokkeres av Danilo.
    24'
    Bernardo Silva tror han øker til 2-0, men flagget kommer opp og jubelen kveles! Det er Sané som er synderen. Han står i offside i keepers siktlinje. Dermed annulleres "målet".
    25'
    De Bruyne felles på 23 meter etter et sugende løp. Belgieren står aldri stille. Ikke et sekund. Hva skal han finne på nå da?
    26'
    Muren stilles opp. Men først skal dommer Mason ha noen ord med Guardiola som protesterte kraftig da 0-2 ble annullert.
    27'
    Guardiola slipper med en advarsel.
    27'
    Silva tar frisparket. Vrir det over muren, men også over tverrliggeren. Ikke mye, men nok.
    28'
    Cardiff prøver seg. En lang lyre opp. Klareringen utover havner hos Bennett på 20 meter. Han prøver en volley - skyhøyt over!
    29'
    Nye, fine Manchester City-kombinasjoner før Sterling skyter fra 16 meter - via en fot og over.
    30'
    Corneren ryddes unna på første stolpe.
    30'
    Halvtimen er passert. Cardiff har ikke vært helt harmløse, men gjestene fra Manchester leder fortjent.
    31'
    Zohore utfordrer Kompany på venstresiden i angrep. Kompany lar seg ikke lure.
    32'
    Sané inviterer til veggspill, men er for upresis.
    33'
    Marko Grujic som er innlånt fra Liverpool, debuterer fra start for Cardiff i dag. Sliter virkelig mot ballsikre gjester.
    35'
    Kontring for gjestene. Det går meget fort...
    36'
    Cardiff City 0 - 2 Manchester City
    Mål: Raheem Sterling
    Målgivende: Bernardo Silva
    Strålende innlegg av Silva på venstre. Rett over luggen på Ecuele Manga. Bak ham lurer Sterling. Han bøyer seg og stupheader ballen inn i nettet!
    37'
    Sterlings 19. mål for sesongen. Da får det gå at han ikke har vært spesielt god i dag.
    40'
    Cardiff stikker opp en gang iblant, men i det store og hele er dette Manchester Citys kamp.
    41'
    Kontring. De Bruyne kommer styrtende i midten, slipper til Sané på venstre. Han kjører en skuddfinte, men får to mann på seg når han bestemmer seg for å skyte. Muligheten er borte.
    42'
    En liten lekkerbisken fra Opta: Sterlings mål var hans første med hodet siden 2. juledag 2015.
    44'
    Cardiff vinner et innkast på venstre.
    45'
    Det kastes langt, men klareres, og så kontres det lynraskt av gjestene!
    45'
    Gult kort til Cardiff City
    Joe Bennett
    Sané skrur på turboen, løper av det meste, før han sparkes ned av Bennett! Meget stygt!!!
    45'+1
    Frispark på 20 meter.
    45'+1
    Det er lagt til tre minutter.
    45'+1
    Silva skyter i muren.
    45'+2
    30 sekunder til pause. Gjestene har ballen.
    45'+3
    Og da blåser dommeren.
    45'+3
    45'+3
    2-0 til Manchester City midtveis. Gjestene kontrollerer det aller meste, og er nå nærmere 3-0 enn vertene er redusering.
    45'+3
    46'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Sergio Aguero
    Ut: Leroy Sane
    Ut med Sané, klippet ned rett før pause. Vi får håpe det ikke er noe alvorlig med tyskeren.
    46'
    Cardiff prøver en rask overgang, men pasningen når ikke frem til Zohore.
    47'
    Silva prøver å finne Agüero foran mål, men en stopper kommer imellom.
    48'
    Gjestene kommer igjen. Silva mislykkes med noen veggvarianter.
    49'
    Kampbildet er det samme som før pause. Guardiolas menn styrer alt.
    50'
    De Bruyne er oppe med en høy støvel mot Richards. Klart frispark, men ikke noe mer. Et hendelig uhell.
    50'
    Cardiff får enda et frispark litt høyere i banen.
    51'
    Det slås langt, inn i gjestenes felt, men over alle. En spolert mulighet.
    51'
    Agüero tråkler inn i boksen, slipper til Silva som mister. Sterling plukker opp, men han får ikke avsluttet han heller.
    52'
    Nesten 0-3! De Bruyne felles på midten. Frisparket tas lynraskt. Sterling spilles fri, han får rundet den utrusende keeperen, men Morrison er reddende engel!
    53'
    Nå koker det utpå her. Mange stygge etterslenger. Bennett gir ikke ved dørene, tross gult kort etter Sané-forseelsen.
    55'
    Så har Cardiff muligheten. En lang lyre fra keeper stusses videre. Store Zohore dundrer mot mål, men skyter over! Den kommer dansken til å tenke en stund over!
    56'
    Cardiff prøver igjen. Men Otamendi har kontroll. Zohore gir stopperen en sen ettersleng. Ikke pent.
    58'
    Hvordan Zohore slipper gult der, er ubegripelig! Fryktelig av Mason.
    59'
    Manchester City eier ballen i lange perioder. Når Cardiff omsider får tak i den, angriper de i god, gammel Wimbledon-stil: direkte i motstanders bakrom. Men enn så lenge har Kompany & co. bra kontroll.
    61'
    Hjemmefansen buer litt. De er frustrert over gjestenes balltrilling.
    63'
    32339 er dagens tilskuertall. Ny rekord på Cardiff City Stadium. Det er 40 år siden sist så mange så Cardiff spille fotball i Wales, og da spilte de på gamle Ninian Park.
    64'
    Cardiffs direktestil gir en slags belønning. Langt opp, stuss og så får Zohore en ny mulighet på 16 meter. Han drar av en mann før han får skutt. Lavt og hardt, men Bravo redder!
    65'
    Spillerbytte - Cardiff City
    Inn: Anthony Pilkington
    Ut: Kenneth Zohore
    Dansken er ferdigspilt for i dag.
    67'
    Pilkington kommer til en farlighet med en gang, etter en stuss. Han har dårlig tid og litt spiss vinkel, og skuddet fra syv meter går over mål.
    67'
    Farlig igjen!! Hoilett drar seg inn fra venstre. Klemmer til fra 16 meter, liiike over bortre kryss!
    69'
    Agüero lurer vekk en mann ned ved kortlinja. Må til slutt nøye seg med corner.
    70'
    Og den blir resultatløs.
    70'
    Cardiff jobber seg til sin første corner.
    71'
    Innoverskrudd på bakre. Det nikkes. I en arm? Tja. Dommer gir bare ny corner.
    72'
    Svakt slått. Enkelt klarert.
    72'
    En sjelden pasningsmiss av De Bruyne. Det går vel noen år til neste..
    73'
    Fernandinho driver opp i banen. Gir til De Bruyne som får skutt fra skrå vinkel. Skuddet blokkeres.
    74'
    Så en Cardiff-kontring. Men Richards går seg fast på høyre.
    74'
    De Bruyne bommet i sted, men nå kommer en strøken pasning i dybden. Perfekt vektet. Sterling kobler seg på, men skyter rett på keeper! Burde vært 0-3 der!
    76'
    Bruno Ecuele
    Stygg takling på Agüero på midten.
    77'
    Inn: Liam Feeney
    Ut: Nathaniel Mendez Laing
    78'
    Agüero står på sidelinja. Kommer vel snart innpå igjen.
    79'
    Cardiff bryter, men angrepet stoppes fort.
    79'
    Gult kort til Manchester City
    Fernandinho
    River ned Grujic. Soleklart kort.
    80'
    Pent Cardiff-angrep. Feeney finter og legger inn fra høyre. Paterson stiger til værs foran mål, men får ikke presset headingen innenfor stengene.
    81'
    Feeney lyktes sist, og nå prøver han igjen. Kjappe føtter og fine hoftebevegelser får ham nesten forbi det som er av forsvarere. Men han går seg til slutt fast.
    84'
    De Bruyne spiller opp Silva på høyre. Han drar seg innover og avslutter flatt med venstre fot. Dessverre rett på keeper. Enkelt for Etheridge.
    85'
    Feeney er igjen på farten, men Sterling matcher ham og stopper ham.
    87'
    Super redning av Etheridge! Gündogan trer gjennom til Danilo, men keeper stopper backens avslutning.
    87'
    Inn: Loic Damour
    Ut: Joe Ralls
    88'
    Corneren fører ikke til noe som helst.
    89'
    Inn: Brahim Diaz
    Ut: Bernardo Silva
    Spanjolen kommer inn til sin sjette A-kamp for Man. City.
    90'
    Sterling trer ut til Agüero som blåser ballen over fra 15 meter.
    90'
    Det legges til tre minutter.
    90'+1
    Nyankomne Diaz drar av to mann, før han klippes ned.
    90'+2
    90'+2
    Da er det over i Cardiff. Manchester City tar sin 31. seier på 37 kamper denne sesongen. Fullt fortjent. Det kunne og burde vært mer enn 2-0. Cardiff hadde også sine muligheter, men var ikke dyktige nok da sjansene bød seg. Cardiff spilte på grensen til, og noen ganger over, det tillatte. Og Pep Guardiola har all grunn til å være irritert etter kampslutt - noe han også er.